یک به ناتی داگ بگه از این محیطا بیشتر بذاره تو بازی! :d
![]()
![]()
می شه لینک دانلود این دمو که راه های مختلف رو داره بزاری؟اون چی بود که جول داشت می بست به دستش نکنه خقه کن هیتمن بود:d
هوش مصنوعی هم ترکونده بود جول کاور گرفته بود یارو از پشت اومد کتکش زد هایپ شدیم:d
ولی اونجا که سر جول رو کوبوند توی شیشه سرش هیچیش نشد امیدوار بودم که 1 لیتر خون از کلش بیاد بیرون:d
راه های مختلف مرحله ای که توی e3 نشون دادن هم توش بود:d
جوئل جون دستشون رخمی شده بود در حال بانداژ بودن ... :dاون چی بود که جول داشت می بست به دستش نکنه خقه کن هیتمن بود:d
هوش مصنوعی هم ترکونده بود جول کاور گرفته بود یارو از پشت اومد کتکش زد هایپ شدیم:d
ولی اونجا که سر جول رو کوبوند توی شیشه سرش هیچیش نشد امیدوار بودم که 1 لیتر خون از کلش بیاد بیرون:d
راه های مختلف مرحله ای که توی e3 نشون دادن هم توش بود:d
جوئل جون دستشون رخمی شده بود در حال بانداژ بودن ... :d
به خدا کپی باز ها هم باید برن بازی رو اصل بخرن:d![]()
من الان متوجه اين عكس نشدمالان الي داري براي جوئل قلاب ميگره كه جوئل بپره ؟؟
بعد اون وقت غيرت و مردونگي اين جوئل كجاست ؟؟:d من از همون اول ميدونستم با اين نكات بازي بدرد نميخوره
:d
این احتمالا از Build اولیه بازی هست، تو نسخه نهایی بعید میدونم همچین چیزی باشهولی جدی این حرکت مسخره ست ... دختر 13 - 14 ساله 30 کیلویی برای یه مرد 80 - 90 کیلویی قلاب بگیره ؟!! امیدوارم در نهایت شاهد همچین صحنه ای نباشیم !!
![]()
من الان متوجه اين عكس نشدمالان الي داري براي جوئل قلاب ميگره كه جوئل بپره ؟؟
بعد اون وقت غيرت و مردونگي اين جوئل كجاست ؟؟:d من از همون اول ميدونستم با اين نكات بازي بدرد نميخوره
:d
ولی جدی این حرکت مسخره ست ... دختر 13 - 14 ساله 30 کیلویی برای یه مرد 80 - 90 کیلویی قلاب بگیره ؟!! امیدوارم در نهایت شاهد همچین صحنه ای نباشیم !!