The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
هرچی فک میکنم تو این نوع بازیهای سینماتیک که خیلی خطی هستن نمیشه این همه انیمیشن درست کرد و باز هم گفت برای رد کردن مراحل راههای زیادی هست تصور درست کردن ساختنن این همه انیمیشن مبارزات شوخی نیست
من الان دارم اینترنتو زیرو رو میکنم ببینم به جز گیم پلی کنفرانس ویدئو دیگه ای پیدا میشه که همون مراحل به روش دیگه ای رد کرده باشه ولی چیزی پیدا نکردم اگه کسی لینکی داره بده ما هم ببینیم
در کل به نظرم بازی مثل آنچارتد روند بسیار خطی و سینماتیک داشته باشه البته امیدوارم اینجوری نشه
امیدوارم
ولی چرا یه دونه ویدئو نیس که مثلا اون انیمیشن درگیری با شاتگان جور دیگه ای باشه؟
همه حرف من اینه ساختن همچین انیمیشنهایی که اینقدر ریل تایم و متنوع باشه کار بسیاررر سخت و زمان بری هست اگه ساخت بازی مثلا 8 ساعته آنچارتد 2 سال زمان میبرد این بازی 8 سال طول
میکشه حداقل
کار یه شب دو شب نیست:d

آخرین ویرایش:
هرچی فک میکنم تو این نوع بازیهای سینماتیک که خیلی خطی هستن نمیشه این همه انیمیشن درست کرد و باز هم گفت برای رد کردن مراحل راههای زیادی هست تصور درست کردن ساختنن این همه انیمیشن مبارزات شوخی نیست
من الان دارم اینترنتو زیرو رو میکنم ببینم به جز گیم پلی کنفرانس ویدئو دیگه ای پیدا میشه که همون مراحل به روش دیگه ای رد کرده باشه ولی چیزی پیدا نکردم اگه کسی لینکی داره بده ما هم ببینیم
در کل به نظرم بازی مثل آنچارتد روند بسیار خطی و سینماتیک داشته باشه البته امیدوارم اینجوری نشه

هیچ کدوم از صحنه ها مثل آنچارتد سینماتیک اسکریپت شده نیست اگر دقت کنی به ازای هر ضربه ای که توی صحنه های سینماتیک می خوره ازش خون کم میشه چه اون یارو لوله به دسته چه اونی که بعد از گرفتن شاتگان با چوب میاد توی صورت جول و ... یعنی به نفع گیمر هست که خیلی کار رو به اینجاها نکشونه چون ممکنه با کمبود خون مواجه بشه ! نامردا از یه طرف این همه انیمیشن و صحنه های خفن گذاشتن که آدم وسوسه بشه از یه طرف توی این صحنه ها زیاده روی کنی با صفحه ی GAME OVER روبرو میشی دی
راستى يه چيز ديگه. اونجا که کوکتل مولوتف رو روشن ميکنه اتيشش اصلا معلوم نيست. حتى موقعى هم که پرتابش ميکنه معلوم نيست.
دوست عزیز زمان آنچارتد 3 هم یه سری توی دموی E3 گیر دادن چرا نارنجک با چند سانت فاصله از دست نیت پرتاب میشه و ... ولی سر نسخه ی نهایی بلایی سر دوستان اومد که عواقب نافرمی براشون داشت و مدتی از محافل عمومی ناپدید شدن ! گفتم که گفته باشم اینا معمولاً بیلد های اولیه ـس و تا نسخه ی نهایی خیلی چیزها عوض میشه ! مراقب خودتون باشید !
باو قشنگ سر پارچه آتیش میگیره، مشخصه احسان، توی ویدئو گیم پلی از کنفرانس ببین . خو تابلوئه وقتی کوکتل مولتوف توی کادر نیست طبعاً آتیشش هم مشخص نیست .
می دونم خودم عکس تاثیر نورش روی میز و محیط رو گذاشتم همینجا دی منظورم اینه این ایرادهایی که این اینجاش کجه و اون اونجاش اونجوریه اونم توی این زمان و این فاصله تا عرضه از اون چیزهاییه که بچه ها بعداً از خجالتش در میان دی اینجوری گفتم که ادامه پیدا نکنه دی
آخه ایراد هم باید ایراد باشه ! نه اینکه چیزی که 100% با بهترین کیفیت وجود داره انکار بشه ! مثل همون جریان شباهتش به آنچارتد که لابد چشم بصیرت میخواد !
مرغ یه پا داره منتظر ایراد بعدی باش دی

آخرین ویرایش:
رفیق خود سازنده و اون همه منتتقدی که دمو رو دیدن یا تجربه کردن میگن نحوه پیشروی هر دفعه با دفعه ی قبل کاملاً متفاوت بوده . شما خیالت تخت باشه هیچ موردی توی بازی اسکریپت نیست .

دوست عزیز زمان آنچارتد 3 هم یه سری توی دموی E3 گیر دادن چرا نارنجک با چند سانت فاصله از دست نیت پرتاب میشه و ... ولی سر نسخه ی نهایی بلایی سر دوستان اومد که عواقب نافرمی براشون داشت و مدتی از محافل عمومی ناپدید شدن ! گفتم که گفته باشم اینا معمولاً بیلد های اولیه ـس و تا نسخه ی نهایی خیلی چیزها عوض میشه ! مراقب خودتون باشید !
باو قشنگ سر پارچه آتیش میگیره، مشخصه احسان، توی ویدئو گیم پلی از کنفرانس ببین . خو تابلوئه وقتی کوکتل مولتوف توی کادر نیست طبعاً آتیشش هم مشخص نیست .

می دونم خودم عکس تاثیر نورش روی میز و محیط رو گذاشتم همینجا دی منظورم اینه این ایرادهایی که این اینجاش کجه و اون اونجاش اونجوریه اونم توی این زمان و این فاصله تا عرضه از اون چیزهاییه که بچه ها بعداً از خجالتش در میان دی اینجوری گفتم که ادامه پیدا نکنه دی
آخه ایراد هم باید ایراد باشه ! نه اینکه چیزی که 100% با بهترین کیفیت وجود داره انکار بشه ! مثل همون جریان شباهتش به آنچارتد که لابد چشم بصیرت میخواد !

آخرین ویرایش:
امیدوارم
ولی چرا یه دونه ویدئو نیس که مثلا اون انیمیشن درگیری با شاتگان جور دیگه ای باشه؟
همه حرف من اینه ساختن همچین انیمیشنهایی که اینقدر ریل تایم و متنوع باشه کار بسیاررر سخت و زمان بری هست اگه ساخت بازی مثلا 8 ساعته آنچارتد 2 سال زمان میبرد این بازی 8 سال طول
میکشه حداقل
کار یه شب دو شب نیست:d
نمونش سری های هیتمن، همیشه چند مدل برای تموم کردن هر مرحله برات میزاشت، همیشه هم انیمیشن های متنوع و اتفاقات متنوع رو میتونستی تجربه کنی :دی.
ممکنش غیر ممکن نیست :دی.

-------------------------
نگید بازی سخت نیست :|.
گیم پلی بازی سختی از سر و روش میباره، فقط همین با 4 تا گلوله سر کنید تو هر اسلحه همش 2 تا گلوله بیشتر نیست شایدم 4 تا دونه خودش کلی ستمه :|.
بماند که این شخصیت گنده اصلن تابلوئه بلد نیست تیر اندزای کنه :دی.

بازی رو مقایسه کنید با Uncharted که ماشاالله مثل نقل و نبات تیر ریخته بود :دی.

پ.ن : حضرت عباسی، من تاحالا به مورد های تخیلی گیر ندادم، بهم میگید ترول میکنه ولی به به بعضی از بچه های اینجا چی میگید؟ :|؟ :دی؟

یه حسی قریبی داره بهم میگه این هلت پک ها قراره بدتر از گلوله دهن مهنمونو سرویس کنن ! :دی
فکر کنم هر سوراخ موراخی رو تو بازی باید بگردید دنبال چیزای بدرد بخور.

هر چند از دست این کله کلمی های عزیز شاید سرک کشیدن تو سوراخ و کلا جاهایی که خورشید نیست حکم خودکشی رو داشته باشه !

شنیدید میگن در بیابان لنگه کفش هم غنیمته ؟ این بازی ورژن آخرالزمانشه :))

نبودن Health Pack = نوب پروری !:d

این CoD از هر لحاظ به گیم لطمه میزنه !! جزو اولین بازیهایی بود که Health شارژی رو مُد کرد و کلی نوب به جامعه تحویل داد !!:d

نبودن Health Pack = نوب پروری !:d

این CoD از هر لحاظ به گیم لطمه میزنه !! جزو اولین بازیهایی بود که Health شارژی رو مُد کرد و کلی نوب به جامعه تحویل داد !!:d

الان پس من فرضاً خوشم بیاد نووبم ؟ شما هم Pro یا بعبارتی Peru !!!
هر بازی بر طبق سبکشو سرعتش میان تصمیم میگیرن از کدوم مدل Health استفاده کنن. اکشنی با سرعت CoD لازمه که Health Pack نباشه چون سرعتشو خیلی کم میکنه
واسه این بازی هم وقتی تا این حد واقع گرایانه هست و به جزییات خیلی ریز توجه میکنن باید بیان از سیستم Health Pack هم استفاده کنن.

الان پس من فرضاً خوشم بیاد نووبم ؟ شما هم Pro یا بعبارتی Peru !!!
هر بازی بر طبق سبکشو سرعتش میان تصمیم میگیرن از کدوم مدل Health استفاده کنن. اکشنی با سرعت CoD لازمه که Health Pack نباشه چون سرعتشو خیلی کم میکنه
واسه این بازی هم وقتی تا این حد واقع گرایانه هست و به جزییات خیلی ریز توجه میکنن باید بیان از سیستم Health Pack هم استفاده کنن.

دوست من، من به شما توهین کردم؟:| کلی میگم ... .

برای CoD لازم نیست، ولی منظور من اینه که کمپانی های دیگه که میان میبینن این بازی خوب میفروشه میان ازش تقلید میکنن ! ( هر سبکی الان متاسفانه اینکارو میکنه )

البته uncharted مرحله chateau رو نشون دادن و در E3 مرحله كشتى . اما اين به احتمال خيلى زياد همونه .
هم Chateau رو نشون دادن هم مرحله E3 . فاتج دیشب برنامه Jimmy Fallon هم نا اُمید کننده بود . دقیقاً همون گیم پلی E3 رو نشون دادن منتها از سرو تهش هم زده بودن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or