The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوست عزيز من توهين نکردم شما بشين پستارو بخون بعد بگو توهين کرده. عجبا......

دوستان الان دوباره تريلر رو ريختم تو گوشيم روشناييه صفحه رو تا ته زياد کردم. هدفون هم گذاشتم. واقعا بازيه هيجان انگيزيه. ولى نميدونم چرا باز فکر ميکنم شبيه انچارتده

from my ST18i using Tapatalk 2
شباهتی که شما احساس میکنی فقط و فقط به خاطر استفاده از همون موتور سری Uncharted یعنی (Naughty Dog Engine) که فقط به جنبه گرافیک بازی هم خلاصه میشه وگرنه در بُعد گیم پلی از بیخ با هم متفاوتند.

میدونین چی کم داره؟ (البته هنوز نمیدونیم!:d)
بله درست حدس زدین، سخت بودن!
اگر این مورد باشه دیگه رسما باید به سمت PS3 کوچ کنیم!
صد در صد سخت تر از آنچارتد میشه!با نبود بازگشت سلامتی و وجود Health pack ها چالشی سخت تر نسبت به آنچارتد داریم(Health pack ها هم یحتمل کمیاب اند):d

من زیادی هایپ زده شدم.اشتباهی به ضررمون نشه این همه هایپ:|(البته کله کلمی ها موندن):d

وجود Health pack ها چالشی سخت تر نسبت به آنچارتد داریم(Health pack ها هم یحتمل کمیاب اند):d

هلث پک نبود خیلی بهتر بود . سرِ رسیستنس هم خیلی بحث کردیم . روند بازی کند میشه . الان دیگه نسل بازی های هلث پکی داره منقرض میشه .

الان دیگه از همه چیز خیالم راحته . فقط اگه سخت باشه دیگه کار تمومه . اگه امکانش هست به ناتی mail بزنیم بگیم تو رو جون عمت بازی رو سخت بساز .

هلث پک نبود خیلی بهتر بود . سرِ رسیستنس هم خیلی بحث کردیم . روند بازی کند میشه . الان دیگه نسل بازی های هلث پکی داره منقرض میشه .
معین تو رسیستنس Health Pack یه چیز اضافی بود . با توجه به گیم پلی سریعش اینکه هی باید در به در دنبال جون ! میبودیم خیلی تو ذوق میزد .
ولی تو TLOU بنظرم خوب میشه از این ایده-های قدیمی استفاده کنن . اول اینکه بازی گیم پلی سریعی مثل بقیه سوم شخصها نداره که باعث کند شدن گیم پلی بشه .
دوم اینکه وجود HP تو بازی باعث میشه بازیباز همونطور که دغدغه پیدا کردن فشنگ رو داره دنبال HP هم باشه . سوم هم اینکه بنظر نمیرسه که گیم پلی بازی زیاد روی اسلحه-ی گرم مانور بده . واسه همین سیستم سلامتی خودکار زیاد بکار بازی نمیاد .
چون اینجوری عملا بازیباز بعد از هر درگیری دغدغه-ی اینکه جونش کمه و باید بیشتر حواسش باشه رو نداره . که خب این خلاف حس ترسی هست که قراره تو بازی به بازیباز القا بشه .

@ {::z.A.p::}
می گم شما با این هوش و دقتت چرا منتقد گیم اسپات نشدی ؟ واقعا چرا ؟ با این چیزایی که از بازی بر ملا کردی من یکی دیگه از بازی زده شدم ! چه مزخرفی بود این بازی نمی دونستیم !!!!! :lol:

ایشالا خدا همه رو به راه راست هدایت کند :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or