The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
كدوم بخش از gameplay بازي tlou شبيه u3 هستش؟
(در مورد غلط ديكته اي هم كه فرموديد من خودم ميدونم منتها من دارم
با موبايل نوشته ارسال ميكنم و روي خود اين موبايل برنامه مسخره عيب ياب
ديكته وجود داره وقتي يك كلمه مينويسي به يك باره خودش اون كلمه عوض
ميكنه و حواست نباشه همون نوشته مي شه.

ببين من اصلا حوصله ندارم با يه فن دو اتيشه حرف بزنم. من با چند تا از دوستام نشستم تريلرش رو نگاه کنيم تا شروع شد همشون گفتن ياد انچارتد افتاديم. ديگه بسه چقدر تعصب داريد. حرکت دوربين، کاورگيرى، طرز شليک کردنش و.... کاملا عين انچارتده. من ديگه به بحث کردن با شما ادامه نميدم چون ميدونم هر چى بگم اخرش ميگى نه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

يا حضرت موسي !!

نميخوايد بگيد اين بازي هم فقط يه ميني گيم مثل انچارتد هست ؟؟ يا نه dlc مخفي انچارتد هست ؟؟؟ بس كنيد انقدر كار هاي خز و تكراري نكنيد !‌انرژيتون رو نگه داريد براي زماني كه بازي نمره هاش رو گرفت بعد سر و كلتون پيدا شه !!!

ببين من اصلا حوصله ندارم با يه فن دو اتيشه حرف بزنم. من با چند تا از دوستام نشستم تريلرش رو نگاه کنيم تا شروع شد همشون گفتن ياد انچارتد افتاديم. ديگه بسه چقدر تعصب داريد. حرکت دوربين، کاورگيرى، طرز شليک کردنش و.... کاملا عين انچارتده. من ديگه به بحث کردن با شما ادامه نميدم چون ميدونم هر چى بگم اخرش ميگى نه.

خیلی شبیه =))

يا حضرت موسي !!

نميخوايد بگيد اين بازي هم فقط يه ميني گيم مثل انچارتد هست ؟؟ يا نه dlc مخفي انچارتد هست ؟؟؟ بس كنيد انقدر كار هاي خز و تكراري نكنيد !‌انرژيتون رو نگه داريد براي زماني كه بازي نمره هاش رو گرفت بعد سر و كلتون پيدا شه !!!

ببين دوست عزيز به شما اصلا ربطى نداره که نظر من چيه من دوست دارم نظرمو بگم به شما هم اصلا ربطى نداره پس احترام خودتو نگه دار. من فقط گفتم گرافيکش مثل انچارتده و يه سرى چيزاى ديگش. من خودم از فناى پى اس 3 هستم اگه يه کم تو تاپيکا بگرى ميبينى نوشتم که انچارتد و هوى رين بهترىن بازى هاى عمرم بودن.

چه بحث بیهوده ای این همه دعوا واسه چیه هرکی یه نظری داره دیگه!;)

قربون ادم چيز فهم. والا من تريلر رو ديدم و اين چيزا به نظرم اومد. تا شروع شد همه گفتن موتور گرافيکيش موتوره انچارتده. اتفاقا من خيلى لذت بردم از بازى. انچارتد يه مقدار خشونت کم داشت که تو اين بازى اضافه شد. خيلى عاليه. درضمن جزييات بازى افتضاح زياد شده.

جان عزیزانتون از این بحث این کنسول و اون کنسول و انحصاری ها و اینا بکشید بیرون ! اینهمه نکات در مورد tlou بشینید صحبت کنید حتماً تاپیک باید تلفات بده ؟

آخه عزیز یه حرفهایی میزنی که شاید سر جمع 2-3 نفر تا حالا زده باشن !
تریلری که نشون دادن یک چیز کاملا نو و جدید بود .
نحوه-ی تیر اندازیش چجوری مثل آنچارتد بود ؟ نحوه-ی دست گرفتن اسلحه کمری با آنچارتد متفاوته . نشونه گیری سخت-تره . بازی وقتی سوم شخصه میخواین موقع تیر اندازی به اول شخص تغییر دوربین بده تا مثل آنچارتد نباشه ؟
طراحی محیط متفاوت بود با چیزی که تو آنچارتد دیدیم .
طراحی صورت و بدن شخصیتها کاملا واقعی بود و از اون حالت فانتزی و ر زرق و برق و قشنگ آنچارتد خبری نبود . گیم پلی بازی هم هیچ شباهتی به آنچارتد نداشت بجز اینکه هردو TPS هستن .

نمیدونم چرا بیخود یاد Manhunt 1 میوفتم.....
-----------------------------------------------
حالا اینا رو ولش یعنی رسما رفتم تو کف وقتی تیر تموم کرد و صدای چلق ماشه رو یارو شنید و فهمید تیر تموم کرده و اومد جلو!
به قول یه نفر تا دسته توی لوزالمعده من!

نمیدونم چرا بیخود یاد Manhunt 1 میوفتم.....
-----------------------------------------------
حالا اینا رو ولش یعنی رسما رفتم تو کف وقتی تیر تموم کرد و صدای چلق ماشه رو یارو شنید و فهمید تیر تموم کرده و اومد جلو!
به قول یه نفر تا دسته توی لوزالمعده من!

اون به کنار فقط اسیر این یه تیکه ام :
Hey As*hole
بووووووووم دی

موتور بازى انتظار داشتى unreal engine باشه ؟ كاورگيريش اتفاقا با uncharted فرق داره ، ديگه با كله كه نميتونه كاور بگيره ! حتى نوع گرافيك بازى هم با اينكه با يك engine ساخته شده متفاوته . Gameplay هم كه ذره اى شباهت به uncharted نداره .

من فن سوني يا فن nd نيستم .
ولي با افتخار بيان مي كنم فن بازي tlou شدم .
بي تعارف من از u3 خوشم نيومد ولي ازtlou برعكس
وفكر مي كنم عده قابل توجهي هم مثل من هستند كه همين
خودش نشانه اي بر متفاوت بودن اين دو بازيه
شما در قبال سؤال من جواب كلي دادي
اي كاش با هم موردي بحث مي كرديم.
در مورد فن يك بازي بودن هم اين رو توجه داشته باش
كه نشانه تعصب نيست وبلكه نشانه سليقه gamer هستش
واصلاً بد نيست.
شما هم كه من رو فن بازي ناميدي وفكر كردي كه با اين حرفت به من
توهين كردي بدون كه اشتباه كردي ، من كه فن اين بازي شدم
نشانه حسن سليقه ي منه.

اون به کنار فقط اسیر این یه تیکه ام :
Hey As*hole
بووووووووم دی
خودمونیم ها ولی فجیع روی جزئیات کار کردن.اصلا نظیرش تو بازیای دیگه دیده نشده از قدیم الایام تا کنون!:-o
برخوردش به دیوار-صداها که اصلا نمیتونم توصیفش کنم یا مثلا اون موقعی که اومد یارو رو خفه کنه دیدی چه جوری با دستش زد توی سر جوئل؟
به برادرم تریلرو نشون دادم جمع کرد از اتاق رفت بیرون و تا دو روز پیدا نشد!
اصلا این ناتی داگ از کراش تا الان افکارش هر روز و هر روز بوی نو میدن! آورین آورین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or