The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
آخه عزیز یه حرفهایی میزنی که شاید سر جمع 2-3 نفر تا حالا زده باشن !
تریلری که نشون دادن یک چیز کاملا نو و جدید بود .
نحوه-ی تیر اندازیش چجوری مثل آنچارتد بود ؟ نحوه-ی دست گرفتن اسلحه کمری با آنچارتد متفاوته . نشونه گیری سخت-تره . بازی وقتی سوم شخصه میخواین موقع تیر اندازی به اول شخص تغییر دوربین بده تا مثل آنچارتد نباشه ؟
طراحی محیط متفاوت بود با چیزی که تو آنچارتد دیدیم .
طراحی صورت و بدن شخصیتها کاملا واقعی بود و از اون حالت فانتزی و ر زرق و برق و قشنگ آنچارتد خبری نبود . گیم پلی بازی هم هیچ شباهتی به آنچارتد نداشت بجز اینکه هردو TPS هستن .

نميدونم والا. شايد به خاطر اينه که خيلى وقت پيش انچارتد رو بازى کردم و يادم نيست درست. ولى کلا اوايل تريلر خورد تو ذوقم. ولى اخرش که با اون يارو درگير شد خيلى لذت بردم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

به نظرم بیشترین فرقی که با انچارتد می کنه حس ترسی هست که تو بازی کاملا حس می شه !

اين يه موردش هست و مورد ديگه هم اينه كه ديگه اون جو شاد و خوشحال رو نداره !! يا يه شخصيت تماما خوب و هيرو در بازي وجود نداره و همه اينا عملا خاكستري هستند !! يا از تم گرفيكي انچارتد خبري نيست و خيلي چيز هاي ديگه كه ميشه از همين تريلر همه رو تشخيص داد .

من فن سوني يا فن nd نيستم .
ولي با افتخار بيان مي كنم فن بازي tlou شدم .
بي تعارف من از u3 خوشم نيومد ولي ازtlou برعكس
وفكر مي كنم عده قابل توجهي هم مثل من هستند كه همين
خودش نشانه اي بر متفاوت بودن اين دو بازيه
شما در قبال سؤال من جواب كلي دادي
اي كاش با هم موردي بحث مي كرديم.
در مورد فن يك بازي بودن هم اين رو توجه داشته باش
كه نشانه تعصب نيست وبلكه نشانه سليقه gamer هستش
واصلاً بد نيست.
شما هم كه من رو فن بازي ناميدي وفكر كردي كه با اين حرفت به من
توهين كردي بدون كه اشتباه كردي ، من كه فن اين بازي شدم
نشانه حسن سليقه ي منه.

نه برادر خدا شاهده قصد توهين نداشتم. عذر ميخوام.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

خودمونیم ها ولی فجیع روی جزئیات کار کردن.اصلا نظیرش تو بازیای دیگه دیده نشده از قدیم الایام تا کنون!:-o
برخوردش به دیوار-صداها که اصلا نمیتونم توصیفش کنم یا مثلا اون موقعی که اومد یارو رو خفه کنه دیدی چه جوری با دستش زد توی سر جوئل؟
به برادرم تریلرو نشون دادم جمع کرد از اتاق رفت بیرون و تا دو روز پیدا نشد!
اصلا این ناتی داگ از کراش تا الان افکارش هر روز و هر روز بوی نو میدن! آورین آورین!
کلاً اینا دیوانه ـن دی من بیشتر از هر چیز اینا از صداگذاریاشون خوشم میاد یعنی از چنان جزییات صدایی استفاده میکنن که راحت می تونم بگم هیچ استودیوی دیگه استفاده نمیکنه ! مثلاً همونجا که پای جول میره روی شیشه ! کی میاد همچین صدای خفنی بعد از damn it گفتن بذاره ! دی
ویرایش :
مثلاً اینجا رو ببین نور اون پارچه ی سر کوکتل مولوتف وقتی نزدیک میزه اونجا رو روشن میکنه وقتی دستش رو مبره عقب پرت کنه دیگه نوری هم نیست ! یعنی به تاثیر نور یه مثقال آتش سر کوکتل مولوتف هم رحم نکردن دی

آخرین ویرایش:
حرکت دوربين، کاورگيرى، طرز شليک کردنش و.... کاملا عين انچارتده.
تمام اون مواردی که کاملاً با Uncharted متفاوته !

یعنی شوتینگ، انیمیشن ها، نوع قرار گیری دوربین، کاور گرفتن از مواردی هستند که بصورت فاحشی با آنچارتد متفاوته (اگر میگفتی الآن شب ـه حرفت قابل قبول تر بود تا اینکه بازی شبیه آنچارتده !)

نوع قرار گرفتن دوربین:

نوع کاور گرفتن:

کاری ندارم به بحث هاتون :دی.
ولی جدی منی که اصولن توی یک تریلر میتونم هزار تا مشکل و تشابُه پیدا کنم، بعد دیدن TLoU به ND سجده کردم :دی.

آقایون اصلا مثل آنچارتد باشه (هر چند که نیست)!
هر دوتاشون بازیای خودشونن و دلشون میخواد یه چیزا رو از اون وارد کنن!:d
کلاً اینا دیوانه ـن دی من بیشتر از هر چیز اینا از صداگذاریاشون خوشم میاد یعنی از چنان جزییات صدایی استفاده میکنن که راحت می تونم بگم هیچ استودیوی دیگه استفاده نمیکنه ! مثلاً همونجا که پای جول میره روی شیشه ! کی میاد همچین صدای خفنی بعد از damn it گفتن بذاره ! دی
صدا گذاری داره به یکی از عناصر ویژه برای بازی سازی تبدیل میشه.
شکی نیست استاندارد های بازی سازی به خاطر TLOU عوض میشن و یه قدم به جلو میرن.
دنیا شده محل تجمع بازی های کلیشه ای.
یعنی رسما ND بلند شد یه قدم رفت جلو.خوشم میاد ND ذره ای ادعا تو کاراش نداره و اصلا تبلیغی چیزی هم نمیکنه.
لامصب رحم تو کار این جوئل و دخترش نیست.هم میخورن و هم میزنن به قصد مرگ!:biggrin1:
کاری ندارم به بحث هاتون :biggrin1:.
ولی جدی منی که اصولن توی یک تریلر میتونم هزار تا مشکل و تشابُه پیدا کنم، بعد دیدن TLoU به ND سجده کردم :biggrin1:.
بلی بلی! خوش آمدید به جمع رستگاران!:biggrin1:

البته تو UC3 نوع قرار گرفتن دوربین تو بعضی چپتر ها فرق میکرد....البته این خیلی خوب بود به سینمایی بودن بازی کمک میکرد
ولی بازم به طور ریشه ای با TLOU فرق داره.........

اصلا میام تو این تاپیک روحم جوون میشه . خدایا ما تا 2013 چجور صبر خواهیم کرد تا اینو بازی کنیم ؟ به قول دوستان من هنوزم بعد از 2 هفته در کف اونم که اون یارو چجوری فهمید گلوله های جول تموم شده ؟ مثلا اگه ما قبلا گلوله ها رو تموم کرده بودیم اونوقت یارو چه عکس العملی نشون میداد یا اگه همچنان گلوله داشتینم اونوقت الی با اون آجر چیکار میکرد ؟ یا وقتی به کمد تکیه میکنه رخت آویزا بالا پایین میشن یا مجله رو باد صفحه میزنه یا مثلا اگه پاشو رو شیشه نمیزاشت چی میشد ؟ واقعا به اینا فکر میکنم و به اینکه کل بازی چجوری خواهد بود داستان و صداگذاری و گرافیک و ناتی داگ و جزئیات فجیع بالا رو کنار هم تصور میکنم سردرد میگیرم :دی

پ.ن : ببین کجای کاره که میثم هم سجده کرده به ناتی داگ :دی باشد تا ایمان بیاورید :))

آخرین ویرایش:
صدا گذاری داره به یکی از عناصر ویژه برای بازی سازی تبدیل میشه.
شکی نیست استاندارد های بازی سازی به خاطر TLOU عوض میشن و یه قدم به جلو میرن.
دنیا شده محل تجمع بازی های کلیشه ای.
یعنی رسما ND بلند شد یه قدم رفت جلو.خوشم میاد ND ذره ای ادعا تو کاراش نداره و اصلا تبلیغی چیزی هم نمیکنه.
لامصب رحم تو کار این جوئل و دخترش نیست.هم میخورن و هم میزنن به قصد مرگ!:biggrin1:
ولی با این حال ساده تر از ایناش رو هم خیلی ها رعایت نمی کنن ! مثلاً توی همون آنچارتد 2 این نیت وقتی عربده می کشید یه حالت خیلی خاصی صداش دو رگه میشد اصلاً یه چیزی بود ! این دقت توی صدا گذاری رسماً توی هیچ کدوم از صداگذاری های دیگه ی نولان نورث دیده نشده هنوز دی (نه دزموند نه پنگوئن نه ددپول نه این یارو توی spec ops و نه ...) یعنی اینا خودشون از صداگذار همچین چیزهایی رو انتظار دارن !!! تا وقتی هم از طرف مقابل چیزی رو نخوای خب اونم برات اجرا نمی کنه !
kill or be killed دی

درست نیست کسی که میاد انتقاد کنه چه درست و چه غلط اینقد بد رفتار کنید میتونید جواب بدید و با دلیل بهش بگید که حرفش اشتباه هست ولی بدون درگیری!!البته من خودم با این انتقاد هایی که دوستمون کرد اصلا موافق نیستم ولی نظرش محترمه

درست نیست کسی که میاد انتقاد کنه چه درست و چه غلط اینقد بد رفتار کنید میتونید جواب بدید و با دلیل بهش بگید که حرفش اشتباه هست ولی بدون درگیری!!البته من خودم با این انتقاد هایی که دوستمون کرد اصلا موافق نیستم ولی نظرش محترمه

توهین رو خود ایشون شروع کرد آخرشم معذرت خواهی کرد

کاشکی همه اینجوری بودند:-s

توهین رو خود ایشون شروع کرد آخرشم معذرت خواهی کرد

کاشکی همه اینجوری بودند:-s

دوست عزيز من توهين نکردم شما بشين پستارو بخون بعد بگو توهين کرده. عجبا......

دوستان الان دوباره تريلر رو ريختم تو گوشيم روشناييه صفحه رو تا ته زياد کردم. هدفون هم گذاشتم. واقعا بازيه هيجان انگيزيه. ولى نميدونم چرا باز فکر ميکنم شبيه انچارتده

from my ST18i using Tapatalk 2

دوست عزيز من توهين نکردم شما بشين پستارو بخون بعد بگو توهين کرده. عجبا......

دوستان الان دوباره تريلر رو ريختم تو گوشيم روشناييه صفحه رو تا ته زياد کردم. هدفون هم گذاشتم. واقعا بازيه هيجان انگيزيه. ولى نميدونم چرا باز فکر ميکنم شبيه انچارتده

from my ST18i using Tapatalk 2

چون تنها عنوانی که از لحاظ کیفی می تونه کمی بهش نزدیک بشه آنچارتده !

میدونین چی کم داره؟ (البته هنوز نمیدونیم!:d)
بله درست حدس زدین، سخت بودن!
اگر این مورد باشه دیگه رسما باید به سمت PS3 کوچ کنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or