اوان ولز گفته گرافیک بازی نسبت به تریلر VGA پیشرفت کرده ؟ کی ؟ کجا ؟همونطور که Evan Wells گفته گرافیک بازی خیلی نسبت به تریلر که در VGA نشون دادن پیشرفت کرده
همونطور که Evan Wells گفته گرافیک بازی خیلی نسبت به تریلر که در VGA نشون دادن پیشرفت کرده
همونطور که Evan Wells گفته گرافیک بازی خیلی نسبت به تریلر که در VGA نشون دادن پیشرفت کرده
اوان ولز گفته گرافیک بازی نسبت به تریلر VGA پیشرفت کرده ؟ کی ؟ کجا ؟
اینو از اون متنی که من Quote کردم فهمیدی احیاناً ؟
Uncharted سبکش از زمین تا آسمان فرق میکنه با The last of us فرق میکنهمنم تريلر رو ديدم بالاخره. به نظرم گرافيکش که عين انچارتد هست. گيم پلى هم يه کم تغيير. در کل به نظرم جز بهترين بازى هاى سال هست ولى درست نيست همش يه جور بازى بسازن.
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
منم تريلر رو ديدم بالاخره. به نظرم گرافيکش که عين انچارتد هست. گيم پلى هم يه کم تغيير. در کل به نظرم جز بهترين بازى هاى سال هست ولى درست نيست همش يه جور بازى بسازن.
منم تريلر رو ديدم بالاخره. به نظرم گرافيکش که عين انچارتد هست. گيم پلى هم يه کم تغيير. در کل به نظرم جز بهترين بازى هاى سال هست ولى درست نيست همش يه جور بازى بسازن.
خیلی عجیبه :-o:-o:-o:-o:-oکلاً تمامی عناصر این بازی با آنچارتد فرق میکنه شما چطور به این نتیجه رسیدی ؟؟؟؟!!!!!
موج ترول دو عنوان جديد سوني كليد خورده
اين از اينجا كه عده اي فرقي بين tlou و u3 نمي بينن در حالي اين دوعنوان فقط
يك شباهت با هم دارند كه tps هستن.
غير از اينجا هم عده اي در typic كه براي beyond هستش در يك اظهار نظر فوق العاده عجيب
اون رو يك dlc براي hr ميدونن.
البته اين دست از اضهارات قابل درك به هر صورت براي عده اي اصلاً
خوشايند نيست كه سوني بر خلاف شركت رقيب كه همون عنوان هاي قديمي رو شمارهاي
X و yاش رو معرفي كرد اومد دوعنوان جديد و متفاوت رو معرفي كرد.
كدوم بخش از gameplay بازي tlou شبيه u3 هستش؟اهان باشه شما درست ميگى. من دروغ ميگم. در ضمن اون typic نيست topic دوست عزيز.