The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
من خیلی از دختره خشم اومده خیلی با حاله صدا گذاری واقعا عالی بود ولی چطور میشه که در حال موشن کپچر صداگذاری نکنند و اینقدر با حس در بیاد اصلا درست میگم یا نه؟صدا گذاری جدا از موشن کپچر بوده دیگه؟ چون صدا گذارا یه سری دیگه هستند

من خیلی از دختره خشم اومده خیلی با حاله صدا گذاری واقعا عالی بود ولی چطور میشه که در حال موشن کپچر صداگذاری نکنند و اینقدر با حس در بیاد اصلا درست میگم یا نه؟صدا گذاری جدا از موشن کپچر بوده دیگه؟ چون صدا گذارا یه سری دیگه هستند

نه بابا
صدای کسی که بازیگر موشن کپچر هست روی بازیه :
93814170549027220527.jpg
در ضمن صدا گذاری هم همزمان هستش.
اتفاقا هنگام موشن کپچر حس واقعی تره>:d

قضیه این نیست که یک داستان کلیشه ایه یا نیست . فکر می کنم دیگه قضیه ی پایان داستان ها رو همه تون بدونید .
مهم اینه که یک داستان چطور روایت بشه . وگرنه تمام داستانها رو قبلا گفتن و نوشتن . اما همیشه یک نوع روایت جدید اومده و داستان قبلیو یه جور دیگه روایت کرده .
پس روایت خوب یا بد مسئله این است . میتونید پیش خودتون سعی کنید چند تا داستان غیرکلیشه ای و ردیف کنید اگه یه کم سعی کنید می بینید که نمی تونید به هیچ نتیجه ای برسید
nd هم تا الان همون داستانهای قبلیو گفته . حتی به نظر من توی آنچارتد نحوه ی روایتش هم تکراریه اما . روایتش قویه و مخاطبو جذب می کنه . اگه باور ندارید می تونید یه سری به فیلمای ایندیانا جونز بندازید . تک تک پلانها شما رو یاد آنچارتد میندازن(البته آنچارتد تحت تاثیر فیلم بوده)
. مخصوصا نسخه ی سوم فیلم

آخرین ویرایش:

نه بابا
صدای کسی که بازیگر موشن کپچر هست روی بازیه :
93814170549027220527.jpg
در ضمن صدا گذاری هم همزمان هستش.
اتفاقا هنگام موشن کپچر حس واقعی تره>:d

خب منم میگم هنگام موشنکپچر صداگذاری بهتر در میاد ولی میگم وقتی صداگذارا از بازیگرا جدا هستن چطور موقع موشنکپچر صداگذاری هم میکنند؟

خب منم میگم هنگام موشنکپچر صداگذاری بهتر در میاد ولی میگم وقتی صداگذارا از بازیگرا جدا هستن چطور موقع موشنکپچر صداگذاری هم میکنند؟
کجا جدا هستن ؟! همونی که بازی میکنه صداگذار هم هست دیگه ! مثل نولان نورث که هم به جای نیت بازی میکرد و هم حرف میزد ! چیز عجیبی نیست ! همچین حرکتی هم سر آنچارتد 2 گُل کرد که حالا نمی دونم ناتی اولین استودیویی بود که سر صحنه صدا هم ضبط می کرد یا نه ! ولی یادمه زمان آنچارتد 2 به شدت از این حرکت استقبال شد !
حتی گویا یه دور دیگه هم بعد از صداگذاری نولان نورث رو میبردن صحنه های هیجانی و حساس بازی رو میدیده و صداهایی که به خاطر واکنش نشون دادن به اون صحنه بوده رو ضبط میکردن و اضافه میکردن !!! کلاً این ناتی توی صدا گذاری رقیب نداره خیالت راحت دی

ای وای بازیگر های موشن کپچر و بازیگر های صدا یکی هستند دیگه.:((
داری میگی همزمان اونوقت میشه جد باشه؟:d

این بازیگر سینمایی نیست؟ فکر کنم تو یه فیلم دیدمش.

الن پیج دی ایشون توی تاپیک هم جوار (BEYOND) حضور دارن دی
ای وای اصلا آلن پیج هیچ ربطی به Last Of Us نداره.
ELLEN پسرم دی اونی که نوشتی میشه ALAN دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or