من خیلی از دختره خشم اومده خیلی با حاله صدا گذاری واقعا عالی بود ولی چطور میشه که در حال موشن کپچر صداگذاری نکنند و اینقدر با حس در بیاد اصلا درست میگم یا نه؟صدا گذاری جدا از موشن کپچر بوده دیگه؟ چون صدا گذارا یه سری دیگه هستند
صدای کسی که بازیگر موشن کپچر هست روی بازیه :
نه بابا
در ضمن صدا گذاری هم همزمان هستش.
اتفاقا هنگام موشن کپچر حس واقعی تره>:d
کجا جدا هستن ؟! همونی که بازی میکنه صداگذار هم هست دیگه ! مثل نولان نورث که هم به جای نیت بازی میکرد و هم حرف میزد ! چیز عجیبی نیست ! همچین حرکتی هم سر آنچارتد 2 گُل کرد که حالا نمی دونم ناتی اولین استودیویی بود که سر صحنه صدا هم ضبط می کرد یا نه ! ولی یادمه زمان آنچارتد 2 به شدت از این حرکت استقبال شد !خب منم میگم هنگام موشنکپچر صداگذاری بهتر در میاد ولی میگم وقتی صداگذارا از بازیگرا جدا هستن چطور موقع موشنکپچر صداگذاری هم میکنند؟
خب منم میگم هنگام موشنکپچر صداگذاری بهتر در میاد ولی میگم وقتی صداگذارا از بازیگرا جدا هستن چطور موقع موشنکپچر صداگذاری هم میکنند؟
صدای کسی که بازیگر موشن کپچر هست روی بازیه :
نه بابا
در ضمن صدا گذاری هم همزمان هستش.
اتفاقا هنگام موشن کپچر حس واقعی تره>:d
کسی اسم اون دختره رو نمیدونه؟:d معروفه؟:d
---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------
اشلی جانسن هست اسم بازیگر شخصیت الی
این بازیگر سینمایی نیست؟ فکر کنم تو یه فیلم دیدمش.
ELLEN پسرم دی اونی که نوشتی میشه ALAN دیای وای اصلا آلن پیج هیچ ربطی به Last Of Us نداره.
کسی اسم اون دختره رو نمیدونه؟:d معروفه؟:d
اشلی جانسن هست اسم بازیگر شخصیت الی
چرا بازیگر فیلم بازی میکنه فکر کنماین بازیگر سینمایی نیست؟ فکر کنم تو یه فیلم دیدمش.