The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
تعجبم می کنم چه طور این همه به جزییات توجه کردن!!!!!!!!!!!!
تو تریلر اونجا که از دماغش خون میاد مرد که تکون می ده جوئل رو گوشه ی موهاش خیلی طبیعی تکون می خوره:-o
در کل هیچ ایرادی نمی شه از این بازی گرفت
بازی که چه عرض کنم فیلم:d

بحث تف و اب دهان شد یاد Fight Night Round 3 افتادم و اون CG معرفی تو رینگش که یارو با مشت زد ، خون از دهن یاور فواره زد :دی این از اونم هایپ کننده تر بود :دی

اين كه بعضي دوستان صفحه قبل داستان اين بازي رو كليشه خوندن
بايد داستان همه بازي ها رو كليشه بدونن ، همه ي بازي هاي امروزي
ما به ازاي قبلي داشتن
اما صحبت من اينه كه مقايسه داستان tlou با u3 ظلم زياديه به tlou
دوستان كار nd در روايت داستان tlou رو صفحه قبل داشتند با u3
مقايسه مي كردند كه اين كاملاً اشتباهه ، به نظر من با توجه به نمايش
هايي كه از tlou تا اينجا ديديم كاملاً شخصيت ها عمق بيشتري دارن
و اين ثابت مي كنه كه nd كار خيلي با ارزش تري نسبت به u3 داره
انجام ميده ، شما خودتون رو باكاركتر هاي توي tlou خيلي مماس حس
ميكنيد به اين داستان فوق العاده جدي تر tlou رو اضافه كنيد .
من خودم وقتي داشتم نمايش e3 بازي رو ميديدم واقعاً يك جاهايي
از بازي ادم با احساس مسؤوليت كه نسبت به اون دختر داره
بايد بازي رو جلو ببره واين خيلي براي من جالب بود كه nd تونست
اين احساس توي يك تريلر ٦ دقيقه اي به من القا كنه كاري كه خيلي از
ازفيلم هاي 2 ساعته نمي تونن انجام بدن و در روايت قصه شون لكنت دارن.
داستان عميقي كه در tlou وجود داره جزو نقاط قوت بازي هستش.

به امید خدا اگه همین جوری پیش بره و سایت ها نامردی نکنن بهترین بازی سال 2013 است وبا بازی های دیگه خیلی تفاوت داره یعنی حتی همچین بازی با این المان ها تو نسل بعد هم نیست.

اين پوستر فيلمي كه اول دمو بود به اسم Dawn of the Wolf اگه Interact كني ديالوگ‌هايي بين الي و جوئل رد و بدل ميشه كه پيش زمينه هاي داستاني رو نشون ميده. الي از جوئل ميپرسه كه آخر فيلمه دختره تيكه تيكه ميشه يا نه كه جوئل جواب ميده: «اين فيلمو ديدم، يه فيلم تينيجري احمقانست». الي: «پس كي مجبورت كرد كه ببينيش؟»، جوئل: «نميدونم»!

توي دموي كنفرانس سوني الي از جوئل در مورد پل سوال ميپرسه كه اگه قبل از اين سوال جوئل به پل نگاه كنه ديگه الي اين سوالو ازش نميپرسه و اين مكالمه حذف ميشه!

يكي از سايت‌ها هم نوشته بود وقتي به اون قسمتي كه الي روي اوني كه داشت جوئل رو خفه مي‌كرد پريد رسيدن، چون يه نفر ديگه از اونها كنار پنجره ايستاده بوده و تفنگ داشته اينبار ديگه الي ريسك نميكنه و ميره پنهان ميشه و جوئل بايد خودش خودشو نجات بده.

درسته خیلی روی جزییات کار شده ولی به نظرم (شاید) این همه کار کردن رو جزئیات فقط واسه این تریلر 7 دقیقه ای E3 باشه و کل بازی نباشه
چون واقعا این همه دقت باشه ساخت بازی سال ها به طول می انجامه/:)

درسته خیلی روی جزییات کار شده ولی به نظرم (شاید) این همه کار کردن رو جزئیات فقط واسه این تریلر 7 دقیقه ای E3 باشه و کل بازی نباشه
چون واقعا این همه دقت باشه ساخت بازی سال ها به طول می انجامه/:)
قبل از اینکه معرفی بشه 3 سال توی پروسه ی ساخت بوده دی

یعنی خدایی نوید، بیس اصلی داستان Uncharted کلیشه نبود؟ صد بار دیگه تو صد مدل فیلم و بازی ندیده بودیم؟
یا همین الان داستان The Last of Us رو؟ مثلن همین I'm Alive سعی نکرده بود یه جورایی همین باشه؟ یا فیلم I'm Legend ؟

ND واقعن کارش رو بلده، دست رو هرچیزی میزاره اونو طلا میکنه. اما چیز هایی رو که انتخاب میکنه واقعن خاص نیستند، بعد که میوفته دست این استودیو خاص میشند.

من کلن بحثم با محمد امین بود که گفت ND مثل خیلی از استودیو ها نمیاد المان های همه پسند رو برداره اینا گفتم خب ND اتفاقن همین کارو میکنه ولی بلده چیکار کنه.

مثلن من توی Uncharted ها عاشق دیالوگ هایی بودم تو مراحل بازی بین نیت و بقیه کرکتر ها اتفاق میوفتاد.
توی همین تریلر از بازی هم بود :دی.

ND همیشه به جزئیات بازیش توجه میکنه.

عزیز دل اون منتقدی که اونجا نشسته داره نقد میکنه اول از همه به اون داستان دقت میکنه که ایا در همون دنبال گنج و جواهر و فلان هست یا نه که وقتی میاد بهش 10/10 میده این یعنی داستانه کار خودش رو کرده

الان دقیقا 17مین بار تریلر رو نیگا کردم . این جزئیات و هوش مصنوعی دیوونم کرده . با دیدن این گیم پلی تصور بقیه بازی مثلا تو تاریکی در محیطای دیگه و با اون موجودات قارچکی و ... واقعا زیبا خواهد بود . آیا آنلاین داره ؟ خدا کنه آنلاین نداشته باشه . اینجور بازیا فقط باید سینگل باشن تا آدم اصلا احساس نکنه گیم هست :دی

یک هفته از نمایش تریلر بازی گزشته ، 53 صفحه رفتیم جلو.(ابراز احساسات).خدا تا سال 2013 به خیر بگزرونه.
کسی میتونه تخمین بزنه ببینه تا اون موقع چند صفحه میشه؟:thinking:

اگه بگیریم 50 صفحه و فرض کنیم تا 2013 6 ماه مونده میشه به عبارتی 24 هفته و ( دارم چرتکه میندازم :d ) و...
24*50 میشه 1200 صفحه:-o
ولی نمیشه 1000 تا هم نمیشه الان درجه ی هایپ زدگی رفته بالا بعدشم تا اون موقع که ND که هی نمیخواد تریلر بده بیرون که بیایم سرش بحث کنیم
شاید اسکرین شات بده ولی دیگه تریلر از گیم پلی بده که بازی دیگه تکراری میشه
ما هم که طاقت نداریم نبینیم .

ND نمیره سراغ المان های مخاطب جذب کن؟
یعنی Uncharted فکر میکنی کل المان هاش چی بود؟ رفتن به دنبال یه سری طلا و جواهرات و کشت و کشتار و فرار اینا هم المان هایی هستند که همه استفاده می کنند و همینطور دمده ترین المان ها هستند . . .
این مسئله ای هم که الان ND رفته سراغش یکی از کلیشه ای ترین داستان هاست و گیم پلی بازی رو هم خیلیا قبلش سعی کردن . . .
ولی بحث اینجاست ND بلده چیکار کنه، از کلیشه ای ترین جذاب ترین رو میسازه.

من نگفتم تکراری نیستن من دارم در مورد المانهای ساده ای حرف میزنم که مخاطب رو تو این زمانه جذب میکنن مثلا اکشن بالا و اکشن پایین هر دو تا المانهای هستن که بارها تکرار شدن ولی اکشن بالا مخاطب زیادتری رو جذب میکنه و امروزه اکثر بازیها به سمتش میرن و حتی اگر یک چیز سطحی هم درست کنن بازم مخاطب زیادی میاد سمتش.
ولی سبک مثلا Horror واقع گرایانه مخاطب کمتری رو داره و باید اینقدر بهش المانهای ناب اضافه کنی که مخاطب جذب کنه و در این بین هم کیفیت میره بالا..

بحث داستان هم که جداست..

بنده هم معتقدم میتونه موفقتر از Uncharted بشه . درسته شاید مخاطب کمتری نسبت به سبک Uncharted داشته باشه اما از یه طرف هم خیلی ها دلشون لک زده واسه یه بازی تو این سبک که فکر کنم ND سنگ تموم بذاره برا LOU .
نمایش بازی واقعا فوق العاده بود . در گیری ها خیلی خوبن . کمک کردن های به موقع دختره واقعا زیبایی بازی رو 2 برابر کرد . توجه به جزئیات هم عالیه
کلا منتظریم

بنده هم معتقدم میتونه موفقتر از Uncharted بشه . درسته شاید مخاطب کمتری نسبت به سبک Uncharted داشته باشه اما از یه طرف هم خیلی ها دلشون لک زده واسه یه بازی تو این سبک که فکر کنم ND سنگ تموم بذاره برا LOU .
نمایش بازی واقعا فوق العاده بود . در گیری ها خیلی خوبن . کمک کردن های به موقع دختره واقعا زیبایی بازی رو 2 برابر کرد . توجه به جزئیات هم عالیه
کلا منتظریم

همین که تو بعضی صحنه ها دیگه هیچی واست نمونده ودست خالی باید دشمن رو از پا دربیاری از هزار تا بازی بزن بهادر مثل COD و غیره که غیر از بکش برو جلو چیز خاصی نداره و گرافیکشم که هر سال مثل هم میمونه خیلی بهتره

طرف میخواد تیر از رو زمین برداره میشینه دونه دونه تیر هارو در میاره میزاره تو تفنگ خودش:-o
والله تو فیلم ها هم اینجوریشو دیگه ندیده بودیم/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or