The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اما با توجه به چیزهایی که تاحالا ازش منتشر شده و دیدم، به نظر میرسه زیادی گیمر توی بازی غافلگیر بشه ...
شاید تو تریلرهاش ( مخصوصا این آخریه ) اون حس غافلگیری القا نشه، اما یه دقیقه خودتون را بذارین جای اونی که داره بازی میکنه، دارین آروم آروم از کناریه اتاق میرین، یهو یکی خودش را پرت میکنه روتون ...
میشه دقیقا صحنه ای که یارو با لوله آهن حمله میکنه بهتون ...

پ.ن: تاریک باشه که چه بدتر

دقیقا موافق هستم
این حس غافلگیری تو باز یکاملا حس میشه و تو هر اتاق یا پشت هر دیواز یک اویل فکر کن منتظرت هست حالا یا با شات گان .لوله و چوپ و ...........
تو تریلر اخری هم مشخص شد که کلا تو بازی باید تو تیر صرفه جوی کنی وگرنه مجبور می شی رو در رو بااویل ها بجنگی
کمبود تیر و خون هم می تونه هیجان بازی را خیلی بیشتر کنه مثل اویل 3

من یادگرفتم تا خودم چیزی را 100% امتحان نکرده باشم، نظری قطعی در موردش ندم ...

اما با توجه به چیزهایی که تاحالا ازش منتشر شده و دیدم، به نظر میرسه زیادی گیمر توی بازی غافلگیر بشه ...
شاید تو تریلرهاش ( مخصوصا این آخریه ) اون حس غافلگیری القا نشه، اما یه دقیقه خودتون را بذارین جای اونی که داره بازی میکنه، دارین آروم آروم از کناریه اتاق میرین، یهو یکی خودش را پرت میکنه روتون ...
میشه دقیقا صحنه ای که یارو با لوله آهن حمله میکنه بهتون ...

پ.ن: تاریک باشه که چه بدتر

جواب به پ.ن : تاریک هم میشه
چون تو شهر برق نیست شب شه تاریک میشه راستی inventory رو ببین چراغ قوه داریم
وای منتظر یه تریلر ازش تو شب هستم ببینم گرافیک و اتمسفرش چجوری میشه>:d

خوبی ND این هست که مثل استودیو های پول پرست نمیره دنبال یک سری المانهایی که فقط باعث جذب مخاطب بشه اینها ایده خودشون رو پیاده میکنن که جای تقدیر داره..

مثلا خیلی راحت میتونستن تو بازی انواع اسلحه های اتوماتیک با خشاب های نا محدود قرار بدن یا یک دونه M4 بدن دست دختره تا زامبی ها رو آبکش کنه و جذابیت و نوب پسندی بازی بالا بره ولی اینها یک سری ایده ناب میخوان به بازی اضافه کنن و از سر کیفیت میخوان فروش کنن نه هایپ کردن گیمر..

این نکات رو کسی دیگه ای کشف کردهb-)

---------- نوشته در 12:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 PM ارسال شده بود ----------

صحنه ی اول: به این عکس نگاه کنید جلوی در کلی شیشه خورده ریخته به صدا گذاریه بازی دقت کنید وقتی پای شخصیت بازی رو شیشه ها میره چقدر صدای جالب و زیبایی میده

[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]اینجا را کلیک کنید تا این تصویر را در اندازه واقعی آن ببینید.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
87776383610290716077.jpg

حالا خوب به این جا دقت کنید همونطور که دیدید جوئل(شخصیت بازیه)از پنجره داخل اتاق شد و پنجره بازه و داخل خونه باد میاد حالا خوب به این مجله دقت کنید(در دمو) صفحه هاش حرکت میکنند و ورق میخورند( چقدر رو جزئیات کار کردن)

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]اینجا را کلیک کنید تا این تصویر را در اندازه واقعی آن ببینید.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
69586845086983133041.jpg

دقت کنید وقتی تیر به مغزه کسی که پشته مبله میخوره همون لحظه خون نمیپاشه این یعنی تا تیر پشت سر طر ف رو سوراخ کنه و دقت کنید خون فواره میزنه چون تیر مگنوم سر رو سوراخ میکنه و باعث میشه از پشته سر فواره بزنه بیرون

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
27081872743685308194.jpg

وقتی جوئل گروگانش رو میکشه به خونه رو دیوار(خونه کسی که پشته مبل بود وکشته شد)دقت کنید خون زیاد میشه یعنی دوباره خون پاشیده میشه رو دیوار این به خاطر اینه که درسته مغزش ترکیده اما قلب هنوز پمپاژ میکنه و کار میکنه این همون خونیه که از پمپاژ قلب به سمت مغز میاد و چون مغز سوراخه به بیرون میپاشه(بی نظیره نه؟)حتی تو فیلم ها هم به این چیزا دقت نمیکنن جزئیات خیلی بالاست

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
27059075744286919062.jpg

من خودم به شخصه ندیدم تو بازیی عضله های بدن بر اساس حرکات تکون بخوره حتی عضله های دشمن تو حرکات تکون میخوره (اگه دمو رو با کیفیت بالا ببینید متوجه حرف های من میشید)همینطور که در عکس های زیر میبینید

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
87142007593107025501.jpg

در عکس بالا دشمن هنوز زور نزده که بخواد عضله اش تغییر کنه

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
03647268936123540000.jpg

حالا در عکس بالا شخصیت بازی داره با دشمن زور آزمایی میکنه و تغییرات رو میتونید مشاهده کنید

تو عکس پایین دیگه دشمنمش خیلی زور میزنه به صورتشون نگاه کتید چقدر حرکاتش طبییعه

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
16438486325726776569.jpg

حالا اینجا رو نگاه کنید چطور صورت این بنده خدا کج میشه وقتی که دست جوئل رو صورتشه(رگ های دست جوئل)البته در این عکس کج شدن فکش واضح نیست در دمو با کیفیت بالا واضح تره

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
04242435994308250398.jpg

نگاه کنید وقتی جوئل زد تو صورت دشمنش دهنش پر خون شد حالا وقتی گردنش رو گرفت اون خون از دهنش پاشید بیرون

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
99477703502695055942.jpg

وقتی جوئل درگیریش با مرد شاتگان به دست تموم شد یکی دیگه با چوب به صورتش زد حالا نگاه کنید چه جوری از صورت جوئل خون سرازیر میشه این صحنه ها همه داخل بازی هستند و دمویی در کار نیست ساختن چنین صحنه هایی در داخل بازی(in game) خیلی سخته

رگ های پشت دست جوئل و ببینید که زده بیرون بازوی دست راست دشمنش رو ببینید تو 2تا عکس بالاتر رگش بیرون نزده اما اینجا چون داره صورت جوئل رو فشار میده زده بیرون

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
50664775328805091879.jpg

به شخصه چنین چیز هایی و جزئیاتی رو فقط در فیلم ها دیده بودم

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
61952018332239856812.jpg

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
61224891238801563451.jpg

اثر حرکات و ضربه هارو روی اشیاء و آبجکت های داخل بازی بی نظیره وقتی سره اون بی نوا رو میز میخوره تلفن رو میز تکون میخوره و در کشویه میز باز میشه

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
02279769272011848044.jpg

اینم صحنه ای بی نظیر از ترکیدن مغز این بنده خدا که میتونید اجزای صورتش رو رو هوا ببینید(چه مرگه شیرینی داشت بنده خدا)

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
04874523498783301380.jpg

به عکس زیر نگاه کنید لامپ رو میبینید رو میز وقتی جوئل دشمن رو به دیوار میکوبه نه تنها قاب عکس تکون میخوره بلکه لامپ از رو میزه بقل میوفته(این نشون میده نه تنها مستقیم بلکه اشیاء غیر مستقیم هم به هم مربوطند و یه چیز دیگه رو نشون میده قدرت زیاد ضربه جوئل)

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
44763438255951197352.bmp

این قبل از اینه که که سر دشمنشو به میز بکوبه و ما چراغی رو میز نمیبینیم به خاطر ضربه ای که کوبیدش به دیوار

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
73024836760720534548.bmp

دیدید وقتی چاقو تو بدن یه نفر میره خون کم میاد اما وقتی چاقو رو در بیاری فواره میزنه بیرون حالا عکس زیر رو نگاه کنید تا چاقو رو الی کرد پشت طرف یارو برگشت الی هم چاقو رو کشید بیرون و خون فواره زد

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
17469203495337215158.bmp

اینم یه عکس بی نظیر(نایتی داگ هم بی کاره نشسته دونه دونه ریش های جوئل رو ساخته)

[TR]
wol_error.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
lcfjlceq6r6dg94dtv0.png

خوبی ND این هست که مثل استودیو های پول پرست نمیره دنبال یک سری المانهایی که فقط باعث جذب مخاطب بشه اینها ایده خودشون رو پیاده میکنن که جای تقدیر داره..

مثلا خیلی راحت میتونستن تو بازی انواع اسلحه های اتوماتیک با خشاب های نا محدود قرار بدن یا یک دونه M4 بدن دست دختره تا زامبی ها رو آبکش کنه و جذابیت و نوب پسندی بازی بالا بره ولی اینها یک سری ایده ناب میخوان به بازی اضافه کنن و از سر کیفیت میخوان فروش کنن نه هایپ کردن گیمر..
شديداً با اين نظرت موافقم
به قدري اين بازي زيبا اين هوش مصنوعي بالا و كمبود مهمات سلاح وسيستم سلامتي
باهم تركيب كرده كه ادم ازكشتن تك تك دشمن ها لذت ميبره.
راستي اين مدل رفتن توي كاور اين بازي خيلي منحصر به فرد هست.

حاظرم سر هر چیزی که بگید شرط ببندم این مقدار جزئیات رو تو اکثر بازی های نسل بعد هم نمی تونید ببینید.

من واقعا کف کردم این همه جزئیات رو کی وقت کردن تو بازی پیاده کنن؟؟؟؟

دقیقا کاری کردن که ارزش تکرار بازی 100 برابر بشه فقط برا دیدن جزئیات. راه های مختلف انجام مرحله به کنار!!

pxc33 @ آقا شما که این عکسا رو میذاری دیه ی فک ما رو هم متقبل میشی یا نه؟ :دی ولی واقعا دمت گرم پستت فوق العاده بود! :-bd

حاظرم سر هر چیزی که بگید شرط ببندم این مقدار جزئیات رو تو اکثر بازی های نسل بعد هم نمی تونید ببینید.

من واقعا کف کردم این همه جزئیات رو کی وقت کردن تو بازی پیاده کنن؟؟؟؟

دقیقا کاری کردن که ارزش تکرار بازی 100 برابر بشه فقط برا دیدن جزئیات. راه های مختلف انجام مرحله به کنار!!

pxc33 @ آقا شما که این عکسا رو میذاری دیه ی فک ما رو هم متقبل میشی یا نه؟ :دی ولی واقعا دمت گرم پستت فوق العاده بود! :-bd
راستش فک منم همینجوری شد باید از ناتی بگیریم دیرو

ماشالا جو هایپ زده اینجا سربه فلک میکشه :دی واقعا بازی فوق العاده ایه در حدی که beyond و gow با نمایش فوق العاده شون جلو این بازی لنگ انداختن :دی

بعد نمایشِ بازی اینقدر انتظارات ـم از بازی ها بالا رفته که بازی های دیگه بهم نمیچسبه !
یجورایی فقط میخوام بهونه بگیرم که میخوام TLoU بازی کنم ! امیدوارم بتونم فراموشش کنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or