100 درصد Arrow تو بازی هست ...اینی هم که میگین تیرکمون تو کولش هست به نظر من اصلا شبهه تیرو کمان نیست
اون که در حد یه دمو بود ! منظورم گیم پلی هست !
شبیه تیر کمان نیست ! شما arrow رو چی ترجمه می کنید ؟ (شکلک خنده)
100 درصد Arrow تو بازی هست ...
یا تیرکمون داره یا crossbow
مسلما یکیش هست
صندوق نسوز هست !
در مورد بخش های شب ، یه نفر توی Neogaf نوشته بود که برق توی شهر وجود نداره ! حالا مطمئن نیستم جایی در مورد این موضوع گفتن یا نه ، ولی اون طوری خیلی جالب میشه که شب باشه و اون جک جونورها هم بیان و برقی هم در کار نباشه ! یعنی فقط می مونه چراغ قوه یا مشعل و ... !
صندوق نسوز هست !
اریا اینو خود ناتی داگ گفته بود که نورپردازی توی TLoU نسبت به سری Uncharted متحول شده اونم بخاطر همین نبود منابع الکتریکی برق یا محدود بودنشون هست . مثلاً توی همین دمو گیم پلی ببین نوری که فضای هتل رو روشن کرده همه ش برمیگرده به وارد شدن نور خورشید از منافذ یا پنجره ها . وحشتانک واقعی هست نور پردازی بازی !در مورد بخش های شب ، یه نفر توی Neogaf نوشته بود که برق توی شهر وجود نداره ! حالا مطمئن نیستم جایی در مورد این موضوع گفتن یا نه ، ولی اون طوری خیلی جالب میشه که شب باشه و اون جک جونورها هم بیان و برقی هم در کار نباشه ! یعنی فقط می مونه چراغ قوه یا مشعل و ... !
در مورد بخش های شب ، یه نفر توی Neogaf نوشته بود که برق توی شهر وجود نداره ! حالا مطمئن نیستم جایی در مورد این موضوع گفتن یا نه ، ولی اون طوری خیلی جالب میشه که شب باشه و اون جک جونورها هم بیان و برقی هم در کار نباشه ! یعنی فقط می مونه چراغ قوه یا مشعل و ... !
صندوق نسوز هست !
دقیقاً میخوره که درست باشه چون خیلی وقت پیش ها یه ارت از بازی بود که جول و الی کنار آتش نشستن دیدر مورد بخش های شب ، یه نفر توی Neogaf نوشته بود که برق توی شهر وجود نداره ! حالا مطمئن نیستم جایی در مورد این موضوع گفتن یا نه ، ولی اون طوری خیلی جالب میشه که شب باشه و اون جک جونورها هم بیان و برقی هم در کار نباشه ! یعنی فقط می مونه چراغ قوه یا مشعل و ... !
صندوق نسوز هست !
آریا که گفت اگر دلیل حضورش رو هم میخوای اینه که به نظرت خونه ـهه یه کم زیاد بزرگ و اعیونی نبود ؟این چیه بالای سر دختره..؟ عابر بانکه..؟
آریا که گفت اگر دلیل حضورش رو هم میخوای اینه که به نظرت خونه ـهه یه کم زیاد بزرگ و اعیونی نبود ؟
در واقع وجود همچین چیزی نشون از دقت و ریزه کاری این ملاعین داره دی
آره شکل گاو صندوق میده
گفتم شاید یک سری موارد مخفی باشه که باید آزادش کنیم..
این فکر نکنم خونه باشه بیشتر به هتل میخورد چون تو راهرو دستگاه فروش نوشابه گذاشته بودن
من یادگرفتم تا خودم چیزی را 100% امتحان نکرده باشم، نظری قطعی در موردش ندم ...یعنی میشه حس هیجان انگیز evilهای کلاسیک رو با ساخته ای از nd پس از سالها تجربه کرد؟
ترس
ترس
ترس
اضظراب
هیجان
تعلیق
...