Killer Queen
کاربر سایت
به نظر من چون بازیه آنچارتد 3 خیلی وقته که اومده اینا از نقطه ضعف های اون بازی حتما درس میگیرن و اشتباهات اون رو تکرار نمیکنن.
همون دمو E3 رو نشون میدن . فقط گیم پد رو ندن دست این جیمی حوصله ی عربده کشیدنش رو نداریم !خب مثل اینکه قرار دموی بازی در برنامه jimmy fallon به نمایش دربیاد
در روز 13 جون حالا باید دید دموی جدید هستش یا همین که نشون دادن رو به شکل دیگری نشون میدن
hype again
خدا رو شكر كه همون e3هستش به نظر من خوب كه از بازي تا اونجا كه مي تونن كمتر نشون بدن تاهمون دمو E3 رو نشون میدن . فقط گیم پد رو ندن دست این جیمی حوصله ی عربده کشیدنش رو نداریم !
As Joel crouches beneath a window he picks up an empty bottle and throws it to distract one of the survivors , he then runs into the building and grabs one of the men from behind and chokes him to death, as he starts taking pot shots at another with a revolver.
معلوم نیست با AI چه کردن اینا !!!Eventually Joel is down to just one last survivor, but this one is clever and runs off, with Joel unable to find him. As he searches rooms the survivor suddenly appears in a corridor brandishing a Molotov cocktail that he seems to have just made. Luckily for Joel his aim is poor and he only hits the side of the wall, before being blasted by Joel’s revolver.
Ashley Johnson - IMDbتریلر رو بالاخره دیدم این صدا پیشگی دختره کی هست برام خیلی آشنا میزنه..
قضیه چی بود این داشت انسان ها رو میزد مگر قرار نبود زامبی ها رو بکشه..؟ خشونت هم که خیلی زیاد بود..
گیم پلی شب و زامبی های این بازی حُکم صحرای U3 رو داره اصلاً انتظار نداشته باش که نشونش بدن ! مگه اینکه نزدیکای لانچ بازی یه تریلر زیر زمینی ای چیزی لو بره !تریلر رو بالاخره دیدم این صدا پیشگی دختره کی هست برام خیلی آشنا میزنه..
قضیه چی بود این داشت انسان ها رو میزد مگر قرار نبود زامبی ها رو بکشه..؟ خشونت هم که خیلی زیاد بود..
گیم پلی شب و زامبی های این بازی حُکم صحرای U3 رو داره اصلاً انتظار نداشته باش که نشونش بدن ! مگه اینکه نزدیکای لانچ بازی یه تریلر زیر زمینی ای چیزی لو بره !
معلوم نیست احسانگیم پلی شب و زامبی های این بازی حُکم صحرای U3 رو داره اصلاً انتظار نداشته باش که نشونش بدن ! مگه اینکه نزدیکای لانچ بازی یه تریلر زیر زمینی ای چیزی لو بره !
اون که در حد یه دمو بود ! منظورم گیم پلی هست !یادم نیست دقیقا ولی فکر کنم اولین نمایش بازی زامبی ها داشتن حمله میکردن..
در کل جو بازی فوقالعاده هست دیگه تو شب که رویایی میشه
اینی هم که میگین تیرکمون تو کولش هست به نظر من اصلا شبهه تیرو کمان نیست
اینم هست البته ! ولی قطعاً شب بازی باید یه چیز به شدت خاص باشه که نشون نمیدن دیمعلوم نیست احسان
ممکنه سیستم بازی چند دشمنه باشه