The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
هم Chateau رو نشون دادن هم مرحله E3 . فاتج دیشب برنامه Jimmy Fallon هم نا اُمید کننده بود . دقیقاً همون گیم پلی E3 رو نشون دادن منتها از سرو تهش هم زده بودن !

همچین بازی حساسی معلومه چیز جدیدی ازش نشون نمیدن دی حداقل لینک بده ببینیم این مردک جیمی چه جوری بازی کرده دی
انتظار داشتم حداقل یک روند دیگه از همون مرحله E3 رو نشون بدن
biggrin1.gif
!
Watch Jimmy Fallon and The Last of Us

Jimmy هم که بازی نکرد ولی خیلی باحاله، مخصوصاً اونجا که الی با آجور میزنه تو صورت طرف عملکردش دیدنیه
biggrin1.gif
!
ای بابا من فکر کردم جیمی بازی میکنه ! گویا بازی از حد توانش خارج بوده دی

آخرین ویرایش:
همچین بازی حساسی معلومه چیز جدیدی ازش نشون نمیدن دی حداقل لینک بده ببینیم این مردک جیمی چه جوری بازی کرده دی
انتظار داشتم حداقل یک روند دیگه از همون مرحله E3 رو نشون بدن :دی !
Watch Jimmy Fallon and The Last of Us

Jimmy هم که بازی نکرد ولی خیلی باحاله، مخصوصاً اونجا که الی با آجور میزنه تو صورت طرف عملکردش دیدنیه:دی !

این سر سوزنی با E3 تفاوت نداشت با وجود این که طرف داره زنده بازی میکنه(اگر اشتباه نکنم چون ابتدای ویدیو رو رد کردم)
خیلی تعجب آوره
حتی دومین کسی رو هم که تو E3 کشت با این یکی بود و دقیقا هم به همون شکل کشتش! واقعا برای من عجیبه
حالا من موندم اینا گفتن اسکریپت شده نیست و هر بار ی جوره و ...

این سر سوزنی با E3 تفاوت نداشت با وجود این که طرف داره زنده بازی میکنه(اگر اشتباه نکنم چون ابتدای ویدیو رو رد کردم)
خیلی تعجب آوره
حتی دومین کسی رو هم که تو E3 کشت با این یکی بود و دقیقا هم به همون شکل کشتش! واقعا برای من عجیبه

خب یارو داره دقیقا به همون شکل بازی میکنه ، یعنی همه حرکتها همونه هیچی رو تغییر نمیده که عکس العملها بخواد تغییر کنه .

خیلی تعجب آوره
دقیقاً به همون شکلو شمایل E3 بازی میکنه . دقت کنی آخر تیر اضاف میاره و برای اینکه طرف رو نکشه الکی تیر میزنه که تیر تفنگش خالی بشه و بعد همون صحنه I Know that sound MF بوجود بیاد . یعنی اینا فعلاً نمیخوان چیز جدیدی از بازی نشون بدن .
در مورد اسکریپت هم 10000000 بار گفته شد بازی پشت درهای بسته برای صدها نفر نمایش داده شده و هر کدومشون هم گفتن همه چیز داینامیک و رئل تایمه. خیالت راحت .
کوجیما، آره کوجیما رفت توی غرفه ناتی داگ و روند کاملاً متفاوتی از اونچه توی کنفرانس سونی دیدیم رو دیده بود اونطوری که خودش گفت و ...

آخرین ویرایش:
به همون اندازه که نمایش بازی در کنفرانس سونی برام فوق العاده بود این یکی نا امیدم کرد ، واقعا اگر اون یک تیر اضافی که در اخر شلیک میکنه نبود محال بود از دموی نمایش داده شده در کنفرانس سونی تشخیص داده شود.
تا نمایش های بعدی باید صبر کرد..

خب معلومه دوست ندارن از بازى چيز جديد نشون بدن. اين واسه ما هم بهتره. همه رو نشون بدن ديگه چى بمونه واسه خودمون؟ اينا اين کارو کردن تا وقتى که ما اين قسمت از بازى رو ميخواييم انجام بديم تو ذوقمون نخوره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

در مورد ـه همین برنامه جیمی فالن هم اضافه کنم.

پارسال هم که خواستن BF3 رو تو این برنامه نمایش بدن، هیچ چیز جدیدی نشون ندادن. کلاً این برنامه یه Event مثل ـه E3 نیست که بخوان بهش انقدر اهمیت بدن و چیزای بزرگ رو نشون بدن. پس بیخود ناراحت نباشید و به حرف Lead Designer بازی درمورد Punch Lasers ایمان بیاورید :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or