The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
qbqfvrs2ufkj5o2ip7y.jpg

اره کاميار...فوق العاده بود
درگيري ها واقعا نفس گير بود!!
جزئيات ديوانه کننده بود!
اخر تريلر هم که خدا تموم شد!:d

وقتى تريلر بازيه watch dogs رو ديدم با خودم گفتم کاش ميزاشتن the last of us نسل بعد بياد با گرافيک اون بازى.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

یه تریلر من دیدم قدیمی بود
اون که دو تایی سوار یه وانت هستند بعد میان میریزن سرشون و جلوشونو میگیرن و بعدش تصادف میکنند
آخرش یه آهنگی میخونه میشه بگید اون آهنگه چیه؟

بچه ها خواهشا بيخيال شيد!
يکم واسه نظر هم احترام قائل شيد...
جاي دوري نميره....

والا به خدا من هرجا رفتم نظر دادم اين اقا اومد هر چى از دهنش در اومد گفت اصلا هيچ احترامى واسه نظر ديگران قائل نيست فقط فکر ميکنه خودش درست ميگه منم چند دفعه تا الان گزارش دادم هيچکس رسيدگى نميکنه.

من تازه تریلر گیم پلی یان بازیو با کیفیت بالا دیدم در یک کلمه فوق العاده بود
حرکات و تیراندازی و نبرد های تن به تن خیلی واقعی طراحی شده که نظیرشو تا حالا من ندیده بودم
گرافیک یکی از قویترین های این نسله ...

وقتى تريلر بازيه watch dogs رو ديدم با خودم گفتم کاش ميزاشتن the last of us نسل بعد بياد با گرافيک اون بازى.

watch dogs که حرف نداره ولی متاسفانه فکر نمیکنم حالا حالاها خبری ازش شه...امیدوارم اینطور نباشه

---------- نوشته در 08:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 AM ارسال شده بود ----------

اره کاميار...فوق العاده بود
درگيري ها واقعا نفس گير بود!!
جزئيات ديوانه کننده بود!
اخر تريلر هم که خدا تموم شد!:d
مثل اینکه دشمن فهمیده بود تیر تموم شده!:wow:
آره خیلی خفن بود مجبور شد هد شات کنه با شات گان :))

watch dogs که حرف نداره ولی متاسفانه فکر نمیکنم حالا حالاها خبری ازش شه...امیدوارم اینطور نباشه

---------- نوشته در 08:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 AM ارسال شده بود ----------

مثل اینکه دشمن فهمیده بود تیر تموم شده!:wow:
آره خیلی خفن بود مجبور شد هد شات کنه با شات گان :))

اره يارو ميگه اون صدارو ميشناسم!!!:d
صداگذاري بازي چه شاهکاري بود!!!واقعا عاالي بود!

آخرین ویرایش:
راستى يه نكته اى خيلى جالبه و اون عكس العملها و حركات دشمناست! مثلا همون آخرش كه شاتگان رو ميبره روى صورت يارو طرف قشنگ ميدونه چى به سرش مياد ، يا اونى كه گروگان گرفته ميشه .... همچين چيزى تو بازيهاى ديگه يادم نمياد مگه كاتسين!
من هنوز دارم اين ويديو رو ميبينم :d

راستى يه نكته اى خيلى جالبه و اون عكس العملها و حركات دشمناست! مثلا همون آخرش كه شاتگان رو ميبره روى صورت يارو طرف قشنگ ميدونه چى به سرش مياد ، يا اونى كه گروگان گرفته ميشه .... همچين چيزى تو بازيهاى ديگه يادم نمياد مگه كاتسين!
من هنوز دارم اين ويديو رو ميبينم :d

این صحنه ها مثله صحنه های سینماتیکی می مونه که سخته تو بازی های دیگه دیدشون.

خُب آخه خیلی حال میده همونم.:d

ویدئو زیر رو ببینید; منتقد GameSpot جناب Justin Calvert در مورد The Last of Us میگه . اینکه براحتی تنها بازی مورد علاقه ش در E3 هست و گیم پلی که پشت درهای بسته از همین سکانس مشاهده کرده 100% متفاوت یا بقول خودش Completely Different بوده با اونچه توی کنفرانس سونی دیدیم .
56146868664021631935.jpg
Our Favorite Games of E3 2012 - GameSpot Video

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or