تکرار میکنم من نگفتم در مورد آنچارتد من گفتم مورد هایی بود که به خاطر فان بودن بازی نمیشد پیاده کرد صرفا همین مثلاً نمیشد نفله شدن و قطع عضو و اینا رو گذاشت نمیگم باید می بود میگم به خاطر جنبه ی فان بازی اینا توش نبود یا مثلاً ممکنه با عقل جور در نیاد که یکی رو با RPG یا نارنجک بزنی و بدون خونریزی طرف پرت بشه یه طرف ولی خب اینا با توجه به مضمون آنچارتد درست هم بود ولی الان اون نکات ریز میتونه عقلانی تر و به واقعیت نزدیک تر هم بشه فک کنم الان منظورم واسه همه کاملاً OK شدمنظور منو درست متوجه نشدی احسان :d تمام جذابیت انچ توی همون T هست یعنی برخلاف خیلی از بازی ها که سازنده ی بازی عقده های جد و ابادشو میخواد خالی کنه با خون و خونریزی و اره و اینا این بازی واقعا جوش متفاوت هست
یکی از علت هایی که شدیدا شیفته ی شخصیت های ساخته شده توسط ND کبیر میشم اینه که یارو همیشه در عین اینکه شدیدا خفنه بامزه و باحال هست و عقده ای نیست :d این حتی تو بازی هایی مثل جک و Crash هم دقیقا همینه
شخصیت ها بخاطر اون حس و حال و تیکه هاشون با مخاطب ارتباط برقرار میکنن تا عقده هاشون!
من منکر اینکه درجه ی M همه چیز رو بهتر میکنه و یسری محدودیت ها برداشته میشه نمیشم اما قبول کنید این درجه با ذات بازی های ND جور درنمیاد! :d