open world که عمراً نیست از همین الان خیالت رو راحت کنم عمراً همچین گرافیکی رو کنسول های این نسل اونم open world ممکن نیست !فكر اينكه بازي Open World باشه ، داره منو ديوونه مي كنه :d
تاييد يا تكذيب نشده ؟!؟!؟
ولی یه موقغ ND فکر نکنه میتونه یه بازی Mature دیگه بده بیرون باهاش منو خر کنه ها !!!! :d نمیدونید Uncharted در صورت Mature شدن چه چیزی میشه ... یعنی اصن یه چیزیا :d آقا اینا مشاور نمیخوان ؟ 50 درصد فروش بیشتر و متا اسکور بالاتر رو براشون تضمین میکنم بخدا :d
اینم امیدوارم Multiplayer نداشته باشه ، فقط یه کمپین 20 - 30 ساعته خیلی وسیع و عمیق .
من فقط میگم این چیزایی که به خاطر T بودن بازی ممکن نبودن همون بهتر که وجود نداشتن. ولی به فضای این The last of us میخوره و وجود داشته باشه بهترهاشتباه نکن بهنام ! من خودم از طرفداران فانتزی بودن آنچارتد بودم ! منظورم این بود که بازی با تمام کامل بودنش به خاطر رده ی T یه سری چیزا توش ممکن نبوده که حالا اینجا به خاطر M خیلی راحت دستشون برای هر کاری بازه کسی نمیگه آنچارتد باید خشن میبود داریم میگیم الان می تونن همه کاری بکنن
نمیدونید Uncharted در صورت Mature شدن چه چیزی میشه ... یعنی اصن یه چیزیا
ولی یه موقغ ND فکر نکنه میتونه یه بازی Mature دیگه بده بیرون باهاش منو خر کنه ها !!!! :d نمیدونید Uncharted در صورت Mature شدن چه چیزی میشه ... یعنی اصن یه چیزیا :d آقا اینا مشاور نمیخوان ؟ 50 درصد فروش بیشتر و متا اسکور بالاتر رو براشون تضمین میکنم بخدا :d
اینم امیدوارم Multiplayer نداشته باشه ، فقط یه کمپین 20 - 30 ساعته خیلی وسیع و عمیق .
ایده های شما که ماشالا هزار ماشالا پتانسیل با مخ زمین زدنُ احتمال فروش 50 درصد کمتر هر کدوم از IP های ناتی داگ رو به راحتی فراهم میکنه !ولی یه موقغ ND فکر نکنه میتونه یه بازی Mature دیگه بده بیرون باهاش منو خر کنه ها !!!! :d نمیدونید Uncharted در صورت Mature شدن چه چیزی میشه ... یعنی اصن یه چیزیا :d آقا اینا مشاور نمیخوان ؟ 50 درصد فروش بیشتر و متا اسکور بالاتر رو براشون تضمین میکنم بخدا :d اینم امیدوارم Multiplayer نداشته باشه ، فقط یه کمپین 20 - 30 ساعته خیلی وسیع و عمیق .
منم گفتم همون بهتر که آنچارتد اونا رو نداشت ولی الان اینجا جبران میشه اون دو تا که نزدیکای ریلیز توی خود تاپیک هم اینو گفتن منم اونجا یادت باشه مخالفت کردممن فقط میگم این چیزایی که به خاطر T بودن بازی ممکن نبودن همون بهتر که وجود نداشتن. ولی به فضای این The last of us میخوره و وجود داشته باشه بهتره چرا دیگه یه سری از دوستان مثل پوریا و نیما میگن ای کاش آنچارتد خشونتش بیشتر بود. :arrowd::arrowd:
امیدواریم لامصب اول کار M ـشون توی کل دوران بازیسازیشونه خیلی استرس داره واسه من !اولین عنوان M Rated ناتی داگ، مطمئنم که از پسش برمیان ...
خود اون T بودن بعضی جاها تناقض ایجاد میکرد خودش یعنی بعضی جاها یه حرکتی چیزی می طلبید ولی خب نمیشد که بشه ناتی داگ هم با این داستان U3 نشون داد می تونه به جز بحث فان روی داستان جدی تر هم خودشو خوب نشون بده نگرانی که تا حدودی هست ولی زیادیش هم بی مورده اولین گیم پلی بازی همه چیز رو مشخص میکنه شایان
با احسان موافقم ولی باید این بازی روی M باشه که فاز بده ! به نظر من تنها مشکل Uncharted همین نداشتن خشونتش بود با آر پی جی می زدی تو صورت یارو یا نارنجک رو توی حلقش منفجر می کردی یه قطره خون نمیومد ولی الان این بازی دیگه می طلبه اصلا چه حالی خون و خونریزی با ND
قرار بود چی باشه پس؟ یک استودیو تو دنیا وجود داشته باشه که لایق این لقب باشه همینان :dعجب ! پس این Amazing Developer که میگفتن منظورشون همین Naughty God بود !
پوریا اصلا نمیشه! یعنی تو فکر کن نیت کبیر مثلا بخواد فحش بده کل ابهت و محبوبیتش از بین میره اونوقت نیت با چارتا چا**ل چه فرقی داره؟ اینکه مثلا بزنی یارو بپوکه خونش بپاچه تو دیوار هم رسما با حال و هوای انچ جور درنمیاد کلا :d انچ یک بازی هست با حال و هوای خاص خودش که نمیشه اینچیزا رو ازش انتظار داشت!