The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
به PS Store مراجعه فرمایید و یا سیزت پس رو به قیمت 20-25دلار خریداری فرمایید
یا صبر کنی و 14 فبریه 15 دلار dlc داستانی رو بخری :دی (نمیدونم برا پیش خرید هست یا نه:-" )

احتمالا دیسک بازیت خش داره:d:p

تو مغز خودم خط و خش هست اما رو دیسک بازی نیست ، بازی در حد لیگ آرشیوی و بدون حتی کوچکترین لکه ای هست
پچ میشه ریخت ؟ اول بازی یه آپدیت خواست دان کنه براش دان کردم اما الان دیگه چیزی نداره که بریزم

تو مغز خودم خط و خش هست اما رو دیسک بازی نیست ، بازی در حد لیگ آرشیوی و بدون حتی کوچکترین لکه ای هست
پچ میشه ریخت ؟ اول بازی یه آپدیت خواست دان کنه براش دان کردم اما الان دیگه چیزی نداره که بریزم

اون آپ آنلاین برای اینکه بتونی در حالت آنلاین بازی رو اجرا و بازی کنی(یا مولتیشو بزنی)
آره dlc هم داره که 4 تا مپ پک فوق حرفه ای اونم واسه مولتی تویه استوری مود تاثیری نداره.
رفیق مشکل عجیبی داری.میگم میخوای تویه حالت آفلاین اونجا رو برو شاید ....... نمیدونم

اون آپ آنلاین برای اینکه بتونی در حالت آنلاین بازی رو اجرا و بازی کنی(یا مولتیشو بزنی)
آره dlc هم داره که 4 تا مپ پک فوق حرفه ای اونم واسه مولتی تویه استوری مود تاثیری نداره.
رفیق مشکل عجیبی داری.میگم میخوای تویه حالت آفلاین اونجا رو برو شاید ....... نمیدونم

آفلاین هم رفتم
از hard به normal و easy هم تغییر دادم بازم نمیشه یعنی کلا حال ما رو گرفته این مسئله :|

برادر عکس نمیخواد تو یوتیوب نگاه کردم اون مرحله رو وقتی میری کنار در روی در مثلث هست که باید مثلث رو بزنی اما کمرنگه وقتی نزدیکش میشی از بالا یه زن اصلحه روت میکشه اما من وقتی اونجا میرسم هیچ زنی نمیاد اصلحه بکشه و علامت مثلث رو در همچنان کمرنگه و کاری نمیشه کرد

برادر عکس نمیخواد تو یوتیوب نگاه کردم اون مرحله رو وقتی میری کنار در روی در مثلث هست که باید مثلث رو بزنی اما کمرنگه وقتی نزدیکش میشی از بالا یه زن اصلحه روت میکشه اما من وقتی اونجا میرسم هیچ زنی نمیاد اصلحه بکشه و علامت مثلث رو در همچنان کمرنگه و کاری نمیشه کرد
میگم یه بار بازی رو از اول برو البته قبلش سیوارو کامل حذف کن بعد بشین از اول برو
اگه بازم مشکل داشتی دیسک مشکل داره چیز عجیبی نیست از هر 1000 تا شاید یکیشون اینطور شه...

میگم یه بار بازی رو از اول برو البته قبلش سیوارو کامل حذف کن بعد بشین از اول برو
اگه بازم مشکل داشتی دیسک مشکل داره چیز عجیبی نیست از هر 1000 تا شاید یکیشون اینطور شه...

اقا از اول خیلی ستمه 61 درصد اومدم اگر مشکلش با از اول رفتن حل میشد از همون چپتر هم حل میشد

کلا GTA نه تنها گردن کلفته، بلکه مدافع عنوان قهرمانی هم هست :دی
TLoU بیشترین شانسش توی بهترین بازی PS3 و بهترین گرافیک تکنیکی هست( در واقع احتمال بردش زیاده)
از نظر داستان هم عمرا همرده عناوینی مثل بایوشاک بشه. داستان بایوشاک پر از دیدگاه‌های فلسفی و باورهای عمومی هست که متاسفانه نمیتونم توی این فروم بستش بدم. داستان TLoU رو اگر با چند ساعت بحث کردن پروندش رو ببندیم، داستان بایوشاک شاید چندین روز طول بکشه. شخصیت‌پردازی هم که صحبتش رو نکنیم :دی هر کدم از شخصیت‌ها نماد گروه خاصی هستن.
از بعد اتمسفر هم TLoU مدعی هست، اما باز به نظر من بایوشاک جلوتره. فضای گنگ به همراه طراحی هنری بی‌نقص. موسیقی کاملا مطابق با جو بازی و ... ولی باز به نظر من TLoU مدعی هست.
بهترین استدیو هم بیشتر به بهترین بازی سال ارتباط داره و نتیجه اون بر این قسمت تاثیر میذاره.
توی طراحی هنری هم به نظر من عالی عمل کرده و میتونه بایوشاک رو کنار بزنه.
از نظر موسیقی هم باز حرفی برای گفتن داره، ولی بایوشاک تو این زمینه هم عالیه و نیاز به بحث زیاد داره :دی ولی به نظر خود من، موسیقی‌های بایوشاک، نه تنها با اتمسفر هماهنگ بود، بلکه مخاطب رو دقیقا در اون بازه زمانی قرار میداد. از این طرف هم تلو سعی داشت اتمسفری بدون موسیقی تحویل مخاطب بده.

متاسفانه تلو بد موقعی ریلیز شده. میشه گفت مشابه دارک سولز بود که 2 سال پیش افتاد جلوی نره غول‌های صنعت بازی :دی

:d :d :d
الان که جوایز مشخص شده و TLOU تمام بازی های مدعی از تمام جهات کرد تو گونی نظرتون چیه؟ :d

سايت XGN يه top 10 از بين تمام بازي هايي كه در ژانر زامبي در تاريخ گيم درست شدن انتخاب كرده كه رتبه يكش متعلق به The Last of Us هست :)
در اين ليست در رتبه هاي بعديش بازي هايي چون L4D2 ,twd , re4 , RDR: Undead Nightmare هم هستن .
De 10 beste zombiegames ooit

یه چند دقیقه ای پیش همون دروازه وایسا ببین مثلثش رو نمیده چون باید مثلث رو بزنی تا دمو رو نشون بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or