The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یه DLC 15 دلاری 5 ساعت گیم پلی؟ گمون نمیکنم اونقدر باشه! :d
در مورد گیم پلی هم چیز خاصی نمیدونیم،ولی از نظر داستانی قاعدتا کشتن به روش مستقیم(اسلحه گرم و سرد) نباید داشته باشیم! :d پس خیلی هم طولانی بشه،ممکنه تکراری بشه! :d (البته به ND اعتماد داریم! :d )
همون فوقش 3 ساعت یا حالا یکم بیشتر شاید(شاید!) باشه! :d
( DLCـهای LOS و MGR و DmC هم فکر نمیکنم انقدر بوده باشن! :-" البته اونا 10=> دلار بودن ولی خوب! :-" )

10658142722647456698.jpg
01505930277513768014.jpg

یه DLC 15 دلاری 5 ساعت گیم پلی؟ گمون نمیکنم اونقدر باشه! :d
در مورد گیم پلی هم چیز خاصی نمیدونیم،ولی از نظر داستانی قاعدتا کشتن به روش مستقیم(اسلحه گرم و سرد) نباید داشته باشیم! :d پس خیلی هم طولانی بشه،ممکنه تکراری بشه! :d (البته به ND اعتماد داریم! :d )
همون فوقش 3 ساعت یا حالا یکم بیشتر شاید(شاید!) باشه! :d
( DLCـهای LOS و MGR و DmC هم فکر نمیکنم انقدر بوده باشن! :-" البته اونا 10=> دلار بودن ولی خوب! :-" )

خود سازنده ها تو همین ویدیویی که چند ساعت پیش اومد رو نت توضیح دادن که گیم پلی نسبت به نسخه اصلی کمتر اکشنه و بیشتر بر پایه گشت و گذار ( Exploring ) تو محیط بنا شده.
یکی از قابلیت های جدید گیم پلی هم اینه که دشمنای داخل بازی رو به جون هم بندازی. مثلا با پرتاب یه بطری نزدیک یه سرباز باعث بشی که یه کلیکر به اون سرباز حمله کنه.
به نظرم مکانیک خلاقانه ایه.:d
یعنی نخواستن که الی همون کارایی رو بکنه که جول میکرد. حداقل الی در اون سطح نیست.
در کل نخواستن که DLC شون یه کپی/پیست خشک و خالی باشه.

در مورد مدت زمان بازی هم نمیشه از روی حجم بازی قضاوت کرد.
مثلا RDR هم 9 گیگ بیشتر نبود ولی 100+ ساعت گیم پلی داشت ( چه مثال بی ربطی :lovestruck:)

یه درخواستی از دوستان!
یا عکس های Left Behind رو توی اسپویلر بزارید،یا زحمت بکشید کوچ کنید تاپیک خودش! :d
خواهشا هم بندانگشتی بزارید همچین در چشم هایمان فرو نرود! :d

البته درسته چیز خاصی نداره عکس ها، ولی خوب خیلی ها ترجیه میدن چیز کمی از چیزی که قراره بازی کنند بدونند! :d

ten pivotal videogames of the last generation

Mass Effect
Demon's/Dark Souls
Call of Duty 4: Modern Warfare
Braid
Minecraft
Wii Sports
The Elder Scrolls IV: Oblivion
League Of Legends
The Last Of Us
Journey
Joel and Ellie were two of the most likeable and relatable characters the medium has ever seen

This kind of player-character attachment has been tried before but The Last of Us nailed it and it'll surely be a story-telling element that'll make waves for future releases

TLOU-LB6-1024x576.jpg

انصافا کسی ندونه این عکس چیه ... میتونه بفهمه بازیه ؟؟؟؟

ناتی داگ مرز بین بازی و واقعیت رو روی کنسول 7 سال پیش از بین برد ... موندم نسل بعد چی جوری میخواد ما رو نابود کنه ...

TLOU-LB6-1024x576.jpg

انصافا کسی ندونه این عکس چیه ... میتونه بفهمه بازیه ؟؟؟؟

ناتی داگ مرز بین بازی و واقعیت رو روی کنسول 7 سال پیش از بین برد ... موندم نسل بعد چی جوری میخواد ما رو نابود کنه ...

ولی مال من اینطور واقعی نیستا در ضمن فقط هم روی رزولیشن 1280*720 اجرا میشه

تنظیمات کنسول رو چطوری بزارم که اخر کیفیت باشه تلویزیون من هم SAMSUNG F468880 هستش آخرین و بهترین مدل LED جهان

این بازی کد تقلب نداره ؟؟؟

ولی مال من اینطور واقعی نیستا در ضمن فقط هم روی رزولیشن 1280*720 اجرا میشه

تنظیمات کنسول رو چطوری بزارم که اخر کیفیت باشه تلویزیون من هم SAMSUNG F468880 هستش آخرین و بهترین مدل LED جهان

این بازی کد تقلب نداره ؟؟؟
رفیق این عکس مربوط به dlc بازیه که 3 هفته دیگه میخواد بیاد .
تمام رفقایه این سایت و غیر این سایت این بازی رو رویه همین ریزولیشن اجرا میکنن(1280 در 720)
آره داره ولی مرد آنست ک بدون چیت به جلو برود(در ضمن واسه کپی خورا چیت گیم خطر داره استفاده نکن)

این ماههای پیرانا هم دست کمی از زامبی ندارن این فیلمو ببینین یه موش بیچاره رو انداختن تو اکواریوم اینا تا زنده زنده بخورنش :(( البته قدیمیه [video]http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=13d199ff0ad6f25d834783402ff0f9a9[/video]
53558738623761531944.jpg

من ۳-۴ روز مشکل واسم تو بازی پیش اومده
اومدم اینجا سوال کردم
شما چرا پست من رو پاک کردید؟
مگه من جوابی گرفتم؟

مگه من واسه مسخره بازی اینجا اومدم؟
اگه یه بار دیگه پست منو پاک کنید به مدیران بالاتر اطلاع میدم
۳ شب می‌خوام شاهکاره قرن رو بازی کنم
واسم تبدیل شد به ضد حال قرن
خواب ندارم
منتظرم یکی‌ بیادو جواب مشکلمو بده

حالا هر چه زودتر پست من رو بر گردونید