The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
01051664399916512993.jpg

:x
:)):dاگه برا سگا و میکرو و حتی آتاری هم بیاد Goty میشه باور کنین:x !
الان که به نتیجه آراء نگاه انداختم میبینم که جو و اتمسفر بازی از همه بیشتر امتیاز گرفته و تونسته آراء بیشتری کسب کنه در حالی که همون اتمسفر و جو رو میشه در داستان و شخصیت پردازی بازی خلاصه کرد، یعنی این دو یه جورایی مکمل همدیگه هستن...بنظرم بیشتر داستان و شخصیت پردازی باید رای میاورد، البته اختلاف هم خیلی کمه ولی خب مثل اینکه واقعا جوّ خفنگی داشته !:d
خیلی جالبه ! 120 نفر گفتن به خاطر گرافیک و صدا :| ؟ !
8-|

آخرین ویرایش:
راه حلی که دوستان گفتم رو انجام دادم
همه چیز بازی را پاک کردم حتا سیو داداشمو (حالا اگر خبر بشه منو میکشه)
اما با اینکار بجای اینکه بهتر شه بدتر شد
لدینگ دوم که معمولان چند ثانیه هست ۱۳ دقیقه طول میکشه که با لدینگ اولی می‌شه ۱۶ دقیقه لودینگ برای آغاز بازی یا ادامهٔ بازی|-)
کسی‌ نتونست مشکله منو حل کنه
دیگه از انجام ادامهٔ بازی دلسرد شدم:|
تصمیم گرفتم بازی را بفروشم
اونلاین گذاشتمش تو فروش
بعداّ که دوباره حسش اومد دوباره میخرمش
اینبار ایشالا بازی مشکلی‌ نداشته باشه /:)
بجای این بازی فعلا انچارتد ۲ و ۳ را بازی می‌کنم.

آخرین ویرایش:
راه حالی که دوستان گفتم رو انجام دادم
همه چیز بازی را پاک کردم حتا سیو داداشمو (حالا اگر خبر بشه منو میکشه)
اما با اینکار بجای اینکه بهتر شه بدتر شد
لدینگ دوم که معمولان چند ثانیه هست ۱۳ دقیقه طول میکشه که با لدینگ اولی می‌شه ۱۶ مین لودینگ برای آغاز بازی یا ادامهٔ بازی|-)
کسی‌ نتونست مشکله منو حل کنه
دیگه از انجام ادامهٔ بازی دلسرد شدم:|
تصمیم گرفتم بازی را بفروشم
اونلاین گذاشتمش تو فروش
بعداّ که دوباره حسش اومد دوباره میخرمش
اینبار ایشالا بازی مشکلی‌ نداشته باشه /:)
بجای این بازی فعلا انچارتد ۲ و ۳ را بازی می‌کنم.
به نظرم بازی رو نفروش پشیمون میشی!
من یه بار رفتم یه بازی رو فروختم بد پشیمون شدم حالا اینکه tlou هه و جای خودش رو داره!

به نظرم بازی رو نفروش پشیمون میشی!
من یه بار رفتم یه بازی رو فروختم بد پشیمون شدم حالا اینکه tlou هه و جای خودش رو داره!
بازی تو دستگاه من مشکل داره
کار نمی‌کنه
لدینگش ۱۶ دقیقه طول می‌‌کشه واسه بقیه ۱۰ ثانیه تا ۳ دقیقه طول می‌‌کشه
بعداّ نسخهٔ GOTY رو می‌خرم.

Ellen Page herself said that she wasn’t a fan of Naughty Dog “ripping off” her likeness for Ellie, citing her appearance in Beyond as the reason. Now if Ellen Page thinks that Ellie looks like Ellen Page, why shouldn’t we think the same? Even with the tweaks in her design Naughty Dog implemented during development, we still think Ellie could have starred in Juno.
الن پیج گفته که به خاطر اینکه "الی" به شدت شبیه او است، اصلا از ناتی داگ خوشش نیومده و از طرفداراش هم نیست !
حتی میگن که ناتی داگ وقتی خودش داشته بازی رو میساخته، گفتن که : ما هنوز هم فکر میکنیم که الی میتونه ستاره ی فیلم جونو باشه !
*Juno فیلم ـی با بازی الن پیج هستش که در سال 2007 به نمایش در اومد:
«جونو» (الن پیج) یک دختر خوش زبان ۱۶ ساله ناگهان خود را با یک حاملگی ناخواسته روبرو می بیند. بلافاصله دوست صمیمی اش، «لی» را باخبر می کند و تصمیم می گیرند بچه را بیاندازند. در جلوی کلینیک، جونو همکلاسی اش «سو-چین» را می بیند، سپس وارد کلینیک می شود و دقایقی بعد بدون آن که ناراحتی و اضطرابی در چهره اش پیدا باشد، از کلینیک بیرون می آید. جونو تصمیم می گیرد بچه را نگه دارد و سرپرستی آن را به زوج هایی که درخواست بدهند واگذار کند...

الن پیج گفته که به خاطر اینکه "الی" به شدت شبیه او است، اصلا از ناتی داگ خوشش نیومده و از طرفداراش هم نیست !
حتی میگن که ناتی داگ وقتی خودش داشته بازی رو میساخته، گفتن که : ما هنوز هم فکر میکنیم که الی میتونه ستاره ی فیلم جونو باشه !
«جونو» (الن پیج) یک دختر خوش زبان ۱۶ ساله ناگهان خود را با یک حاملگی ناخواسته روبرو می بیند. بلافاصله دوست صمیمی اش، «لی» را باخبر می کند و تصمیم می گیرند بچه را بیاندازند. در جلوی کلینیک، جونو همکلاسی اش «سو-چین» را می بیند، سپس وارد کلینیک می شود و دقایقی بعد بدون آن که ناراحتی و اضطرابی در چهره اش پیدا باشد، از کلینیک بیرون می آید. جونو تصمیم می گیرد بچه را نگه دارد و سرپرستی آن را به زوج هایی که درخواست بدهند واگذار کند...
من اون اوایل میگفتم الی شبیه پیجه و شاید بازیگرش الن پیج باشه ملت ریختن رو سرم که نه اصن شبیه نیست و ...

حالا بیا خودش اومده ازم دفاع کرده:d

من اون اوایل میگفتم الی شبیه پیجه و شاید بازیگرش الن پیج باشه ملت ریختن رو سرم که نه اصن شبیه نیست و ...

حالا بیا خودش اومده ازم دفاع کرده:d
نه من خودمم از روز اولی که تلو معرفی شد با خودم میگفتم این که الن پیج هستش، ولی دقیقا مثل تو هیشکی نبود که گوش کنه:(ولی خب من خیلی دنبال همچین مطلبی بودم تا بالاخره پیداش کردم ! :>

اینا رو که خیلی وقت پیش مصاحبه کرده بود و گفته بود خیلی خوشش نیومده از این کار :d ( البته اگه باز مصاحبه نکرده باشه :d )
البته اینم بگم که منظور جمله ی "Ellen Page herself said that she wasn’t a fan of Naughty Dog “ripping off” her likeness for Ellie" طرفدار ND بودن نیست. اون یه اصطلاحه که یعنی از این کار ND که از صورتش برداشته خوشش نیومده :d البته به نظر بیشتر واسه این بوده که در همون موقع داشته در Beyond ایفای نقش میکرده !

ترجمه مشکل داره و کلن یه چیز دیگه از توش در آوردید !
خبر میگه با وجود تغییرهایی که ناتی داگ در طول ساخت بازی روی صورت الی انجام داد تا شبیه الن پیج نباشه ، هنوز هم با دیدن الی فکر میکنیم داریم الن پیج تو فیلم جونو رو نگاه میکنیم

Now if Ellen Page thinks that Ellie looks like Ellen Page, why shouldn’t we think the same?
آره درسته، ولی من بیشتر این قسمت منظورم بود، منظورم کلی اینه که از این حرکت خوشش نیومده ! من دنبال همچین مطلبی بودم !
[h=3]Ellen Page Doesn't Appreciate the Use of Her Likeness in The Last ...[/h]
خب راست میگین مثل اینکه من این خبر رو نخونده بودم ! قدیمی هم هستش ! البته من این مطلب ـو از تو یک مقاله برداشتم !​
خب پس هیچی دیگه! شما که همه این خبر رو خونده بودین!:d

آخرین ویرایش:
بحث شباهت Ellie به Ellen page قبلا مطرح شده بود و خودم حلش کرده بودم :دی
الن پیج گفته بود که قیافه ی الی رو از اون دزدیدن!
این عکسه زیرخاکی تو سیستمم بود ، زیاد که توش دقت میکنم میبنیم که Ellie بیشتر شبیه این هستش تا الن پیج Ellen Page
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 1, align: right"]
[TR]
[TD]
46217362548897764724.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

پی نوشت : اشلی جانسن در دوران طفولیت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or