The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
همون محیط اطراف گاوصندوق ها رو بگرد رمزاشون رو یه تکه کاغذهایی نوشته شده که راحت پیدا میشن .
البته گاوصندوق تو هتل ـه زیاد راحت پیدا نمیشه :d

پله رو که گذاشتی ،برو بالا سمت راست ،یه تیکه پله شکسته کنار دیواره، بچسب به دیوار برو اونور یه کاغذ زرد رنگه ،میگه من رمز بوفالو صندوقم:d

پله رو که گذاشتی ،برو بالا سمت راست ،یه تیکه پله شکسته کنار دیواره، بچسب به دیوار برو اونور یه کاغذ زرد رنگه ،میگه من رمز بوفالو صندوقم:d
همون کاغذ تو چمدون ـه که باز مونده :>
خودمـ که همون سری اول پیداش کردمـ اینا رو به دوستمون گفتمـ که در اون قسمت دقتش رو بیشتر کنـه :d

نکن اینکارو با خودت برادر من! نکن!
بازی رو از روی راهنما نرو! :دی
البته اگر بار چندمه اشکال نداره:-"
داداش بار دومه :دی
این یارو که تو Video Giude ها بازی میکنه انگار خود Neil Druckmann ـه تمام جاهای مخفی بازی رو حفظه، مستقیم میره اونجاها!

آخرین عکس های یادگاری رو از بازی گرفتم:(
ادامه دارد...

:((

;;)

father and daughter

i swear ، i swear to me evrything you say about fireflays ، is true
I swear:((
okay :(
36567944322216164318_thumb.png

آخرین ویرایش:
یکی به داد من برسه.....:(( میرم بخش مالتی پلیر اصلا هیچ کسی رو پیدا نمیکنه. تو همه ی مد های مختلف هم تست کردم. کسی میتونه آنلاین بازی کنه؟؟؟؟ یکی کمک کنه. :((

یکی به داد من برسه.....:(( میرم بخش مالتی پلیر اصلا هیچ کسی رو پیدا نمیکنه. تو همه ی مد های مختلف هم تست کردم. کسی میتونه آنلاین بازی کنه؟؟؟؟ یکی کمک کنه. :((

قبل از اینکه وارد این بازی بشی یه بار مودمو آف آن کن بعد تست کانکشن بزن ،ساین این کن برو تو بازی .ساعت کاری بازی از 3 یا 4 بعد از ظهر شروع میشه تا فردا صبح ساعت 8 :d
پیشنهاد میکنم dlc های بازی رو داشته باشی چون سرچ معمولی خیلی دیر پیدا میکنه .ولی سرچ بازی خیلی بهتر شده

- - -ویرایش - - -

تاریخ انتشار DLC قسمت سینگل تغییر کرد و به تاریخ 22 بهمن شد

نه خیر همون 14 به عبارتی 25 بهمن

قبل از اینکه وارد این بازی بشی یه بار مودمو آف آن کن بعد تست کانکشن بزن ،ساین این کن برو تو بازی .ساعت کاری بازی از 3 یا 4 بعد از ظهر شروع میشه تا فردا صبح ساعت 8 :d
پیشنهاد میکنم dlc های بازی رو داشته باشی چون سرچ معمولی خیلی دیر پیدا میکنه .ولی سرچ بازی خیلی بهتر شده
جدی ساعت کاری داره آنلاینش؟؟؟ :| من همه DLCهاش رو هم دارم اونا رو هم سرچ میکردم پیدا نمیکرد. ساعتی که گفتی به وقت خودمونه دیگه؟ :)

جدی ساعت کاری داره آنلاینش؟؟؟ :| من همه DLCهاش رو هم دارم اونا رو هم سرچ میکردم پیدا نمیکرد. ساعتی که گفتی به وقت خودمونه دیگه؟ :)
حالا ساعت کاری منظورم این نیست که سرورا بسته میشه منظورم اینه که قبل و بعد اون ساعتی که گفتم خیلی سخت پیدا میکنه چه dlc چه معمولی
آره ساعت خودمونه
دوست داشتی اد کن تا با هم بزنیم(allunfinished)تو pm بگو آنجلیا جولی تا متوجه شم:d

آخرین ویرایش:
حالا ساعت کاری منظورم این نیست که سرورا بسته میشه منظورم اینه که قبل و بعد اون ساعتی که گفتم خیلی سخت پیدا میکنه چه dlc چه معمولی
آره ساعت خودمونه
دوست داشتی اد کن تا با هم بزنیم(allunfinished)تو pm بگو آنجلیا جولی تا متوجه شم:d

آنجلینا نه آنجلیا.:d باشه باشه حتما add میکنم بزنیم. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or