The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
سلام ;;)
من با اینکه پلی 3 ندارم اما اونقدر از این بازی تعریف شنیدم که یه پلی3 جور کردم و بازیش کردم :d به نظرم بی نظیر بود از همه لحاظ مخصوصا رابطه بین الی و جوئل :x
فقط یه سوال داشتم در مورد پایان بازی:
من دقیقا آخرش را نفهمیدم. منظورم اینه که متوجه شدم که داستان از چه قراره. که جوئل به الی دروغ گفت که مثل اون هم بودن و قراره واکسن را از اونا تهیه کنن. ولی آخرش توی اپیلوگ، من همش منتظر بودم یه اتفاقی یا حادثه خاصی ببینم. مثلا اینکه یا بیماری درمان شده باشه و یا الی و جوئل در حال فرار از دست قارچی ها باشن یا کل دنیا را قارچ گرفته باشه. ولی هیچ چیز خاصی نبود :|

سلام ;;)
من با اینکه پلی 3 ندارم اما اونقدر از این بازی تعریف شنیدم که یه پلی3 جور کردم و بازیش کردم :d به نظرم بی نظیر بود از همه لحاظ مخصوصا رابطه بین الی و جوئل :x
من دقیقا آخرش را نفهمیدم. منظورم اینه که متوجه شدم که داستان از چه قراره. که جوئل به الی دروغ گفت که مثل اون هم بودن و قراره واکسن را از اونا تهیه کنن. ولی آخرش توی اپیلوگ، من همش منتظر بودم یه اتفاقی یا حادثه خاصی ببینم. مثلا اینکه یا بیماری درمان شده باشه و یا الی و جوئل در حال فرار از دست قارچی ها باشن یا کل دنیا را قارچ گرفته باشه. ولی هیچ چیز خاصی نبود :|

جول نذاشت از الی واکسن تهیه کنن

وواسه همین الی هی میگفت که قسم بخور !!!

این داستان که مبهم ولش کردن حدودا میتونه واسه tlou2 کامل کننده باشه !

الی فقط یه بار گفت قسم بخور هی کجا بود:d
داستان همچین مبهمه مبهم نبود.تمام این داستان این بود که الی رو به یه مرکز درمانی برسونن تا بتونن روش تحیقیق کنن (که چرا تبدیل نشده)وو تویه راه با رابطه ای که جوئل با الی ،طی اتفاقات برقرار کرده بود نذاشت ازش واکسن بسازن(چون بهش گفته بود ممکنه زنده نمونه)(ایشاالله تویه نسخه دوم هم اجازه نمیده و بازی به نسخه سوم ادامه پیدا کنه:d)

سلام ;;)
یعنی 100% to be continued
همون چیزی که الی ازش متنفر بود:d

الی فقط یه بار گفت قسم بخور هی کجا بود:d
داستان همچین مبهمه مبهم نبود.تمام این داستان این بود که الی رو به یه مرکز درمانی برسونن تا بتونن روش تحیقیق کنن (که چرا تبدیل نشده)وو تویه راه با رابطه ای که جوئل با الی ،طی اتفاقات برقرار کرده بود نذاشت ازش واکسن بسازن(چون بهش گفته بود ممکنه زنده نمونه)(ایشاالله تویه نسخه دوم هم اجازه نمیده و بازی به نسخه سوم ادامه پیدا کنه:d)
خوب اینایی را که گفتید را من خودمم کامل متوجه شده بودم ;) شاید من منظورم را بد رسوندم! میخوام بگم که اگر هم سارنده ها میخواستن بازی را با یه اندینگ مبهم به پایان برسونن، خیلی کارای دیگه ای میتونستن بکنن. مثلا الی و جوئل را در حال فرار از دست کلیکر ها نشون بدن و بعدش الی بیافته و ..................... اینجا تیتراژ میرفت بالا، البته این فقط یه مثاله ;)
ولی آخه این پایان یه کم :| منظورم اینه که من همش منتظر بودم یه اتفاق جالبی بیافته که یهو دیدم تیتراژ رفت> اصلا مایوس شدم :d

یعنی 100% to be continued
همون چیزی که الی ازش متنفر بود:d
:d

کسی از دوستان جایی دیده که رسماً گفته باشند دارن رو شماره 2 tlou کار میکنن؟
اگر رو کنسول 3 نیار تنها انگیزه خرید کنسول 4 میتونه باشه !!

ممکنه این هم مثل doom3 بشه ؟
یا باید به اومدن The evil within دلخوش باشیم|-)

کسی از دوستان جایی دیده که رسماً گفته باشند دارن رو شماره 2 tlou کار میکنن؟
ممکنه این هم مثل doom3 بشه ؟
یا باید به اومدن The evil within دلخوش باشیم|-)
رسما گفته نشده ولی مطمئنا ادامه داره
پایان بازی خیلی آروم تموم شد(البته آرامش بعد از طوفان بود).شروع نسخه بعدی به نظرم طوفانی باشه

رسما گفته نشده ولی مطمئنا ادامه داره
پایان بازی خیلی آروم تموم شد(البته آرامش بعد از طوفان بود).شروع نسخه بعدی به نظرم طوفانی باشه

حتا بازیها و قیلمهایی که پرونده اونها با مردن نقش اول اون کاملاً بسته شده به نظر میرسه تو نسخه بعدی یه جوری طرف رو زنده میکنند یا داستان رو از جایی دوباره شروع میکنند که هیچ کدون از این موارد در مودر tlou اتفاق نیفتاده .

آقا داخل صحفه tlou فیس وک یه فیلم 1.30 دیقه ای گذاشتن که فیلم کاملش توی یوت یوب بود انگار فن ها ساختنش و جالب هم هست اگه کسی میتونه توی آپارات یا یه سرور خوب ایرانی آپ کنه ممنون میشم

شرمنده
سوالم فوری فوتیه
اونور ج ندادن ، مجبور شدم اینورم بپرسم:
یه TLOU از یه کاربری تو بازارسنتر گرفتم و گفته بود که کدش استفاده نشده
خیلی تاکید کردم و گفت که خیر ، نشده استفاده
امروز رفتم پلی استور و تو قسمت REDEEME ، کد 12 کاراکتریش رو وارد کردم میگه یا صحیح نیست یا دیگه معتبر نیست
نزدیک به 10 بار چک کردم ، به کوچیک بزرگی حروفم دقت کردم
الان تکلیف چیه ؟
انداخته بهم؟

شرمنده
سوالم فوری فوتیه
اونور ج ندادن ، مجبور شدم اینورم بپرسم:
یه TLOU از یه کاربری تو بازارسنتر گرفتم و گفته بود که کدش استفاده نشده
خیلی تاکید کردم و گفت که خیر ، نشده استفاده
امروز رفتم پلی استور و تو قسمت REDEEME ، کد 12 کاراکتریش رو وارد کردم میگه یا صحیح نیست یا دیگه معتبر نیست
نزدیک به 10 بار چک کردم ، به کوچیک بزرگی حروفم دقت کردم
الان تکلیف چیه ؟
انداخته بهم؟

باید 100% ریجن بازیت با اکانتت یکی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or