The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
پس مدت ها مشغله، امروز بازی رو تموم کردم!!

با این پایانی که داشت، بازی صد در صد نسخه 2 خواهد داشت! تایید شده آیا؟؟؟
تاید نشده ولی مطمئنن نسخه ای به این شاهکاری رو ،به این راحتی ول نمیکنن خاطره بشه

ولنتاین ـتون مبارک! :d

برای بقیه ی عکس ها به اینجا مراجعه فرمایید! :d
---
به تاپیک دوست و همسایه،برای یک عدد والپیپر مراجعه کنید! :d

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هر وقت پای این بازی میشینم دیگه نمی تونم از جام بلند بشم:d
تصمیم گرفتم برای بار چهارم که بازی رو تموم کردم دیگه کلا بازیش نکنم از کار و زندگی میندازه آدمو:d

دوستان من موقع انجام بازی دستگام به شکلِ عجیبی داغ میکنه و صدا میده ! ( دقیقا 2برابرِ حالتِ عادی روی بازیای دیگه ! ) ( از روی هارد اکسترنال هم اجرا میکنم !)

ریجن 1 فرقش با بقیه ریجن های چیه ؟ فقط خون سانسور نشده یا چیز دیگه ای هم هست؟ من الان ریجن 2 گرفتم ولی باز نکردم ارزش داره ریجن 1 رو بگیرم یا نه ؟!!!!

ریجن 1 فرقش با بقیه ریجن های چیه ؟ فقط خون سانسور نشده یا چیز دیگه ای هم هست؟ من الان ریجن 2 گرفتم ولی باز نکردم ارزش داره ریجن 1 رو بگیرم یا نه ؟!!!!

فقط تو مولتی فرق میکنه

تو ریجن ۱ مولتی دست و پا و سر قطع میشه اما تو ریجن ۲ سانسور شده همین

واقعا!!!!!!
من فک کردم اینا فقط شایعه ست!!
اخه چرا همچین کاری کردند!؟!:|

بخاطر سفارشاتی که اروپایی ها کرده بودن :|

نه باو شایعه چیه ! تازه سوتی هم دادن تو عکسایی که قبل از شروع بازی تو مولتی بیاد عکس بی سر یارو که هدش رفته رو گذاشتن که واسه ریجن ۲ هایی که سانسوره هم هست !!

اما دل و روده ای میریزه بیرون تو ریجن ۱

و این که اگه خودت و طرف مقابل که میکشی ریجنش ۱ باشه میبینی وگرنه اگه مثلا خودت ریجن ۱ باشی مقابلت ریجن ۲ دیده نمیشه واسه تو

فقط تو مولتی فرق میکنه

تو ریجن ۱ مولتی دست و پا و سر قطع میشه اما تو ریجن ۲ سانسور شده همین

تو کات سین ها هم تفاوت رو با چشم های خودم دیدم :دی
اونجا که دیوید الی رو زندانی میکنه و دارن بدنا رو تیکه تیکه میکنن فایل کات سین های ریجن 1 و 2 با هم توی بلوری بازی وجود داشت:d
چند مورد دیگه هم بود...

خوب خوب خوب! خبر جدید! :d مخصوصا برای سیزن پس دارها،یا اونایی که DLCـهای بازی رو میگیرن،یا اونایی که منتظر GOTY Edition هستن! :d

اولین مورد اینه که قراره یه درجه ی سختی جدید به زودی برای Single Player بیاد! >:)
و دومین مورد هم برای بخش مولتیه! گفتن مپ ها،سلاح ها، و Skillـهای جدیدی قراره اضافه بشه! :d

اطلاعات بیشتر هم به زودی...! :d
خوبه دیگه! هم دوباره TLOU میزنیم،هم بخش مولتی دوباره متنوع میشه! (گرچه من اون 4 مپ قبلی رو هم هنوز نتونستم بزنم:(( )

فقط زحمت بکشن،یه سری تروفی هم بزارن خوبه! :d نشه مثل آنچارتدها، چندماه بعد از اینکه همه ی DLCـها اومد، یادشون بیاد تروفی برای بخش مولتی بزارن:| :-"

تو کات سین ها هم تفاوت رو با چشم های خودم دیدم :دی
اونجا که دیوید الی رو زندانی میکنه و دارن بدنا رو تیکه تیکه میکنن فایل کات سین های ریجن 1 و 2 با هم توی بلوری بازی وجود داشت:d
چند مورد دیگه هم بود...

کاش یکی زحمت بکشه یه ویدیوی مقایسه بین ریجن ۱ و ۲ بذاره ، کم خودم دوستم که ریجن ۱ داشت گفت فرقاشو بهم

یا بگین تو چیزتیوب چی تایپ کنم که واستون پیدا منم بذارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or