Victor Sullivan
کاربر سایت
بايد داخل بازي بخريشون
-------------------------------------------------------------------------
داشتم اون قسمتي از بازي كه داخل E3 پارسال بازي شده بود رو نگاه مي كردم !!!
يه نكته ايي توجه ام رو جلب كرد ! اين كه منو و ايكون هاي كوله پشتي اون موقع خيلي بهتر بودن تا الان ! يعني شكل اصلي چيز ها كشيده ميشده نه يه سري ايكون شبيه به اون ها !
منم همون داخل بازی میرم تو قسمت skins حالا بازم میریم ببینیم چجوریه ممنون از پاسخ هاتون
- - -ویرایش - - -
از ناودی داگ بعید بود همچین تروفی های مسخره ای بذاره
بابا یه 4 تا تروفی هدشاتی چیزی . چیه همش باید تو سوراخ سمبه هارو گشت البته یه سری هاش لازمه مثل آپدیت Holster که چند تا اسلحه با هم حمل کرد یا Fire Rate ـه چند تا اسلحه .
من با این که تروفی های بازی خوبه یا بد کاری ندارم اما این تروفی هایی که شما گفتی با نوع بازی هم خوانی نداره این بازی رو سبک مخفی کاره ساخته شده پس شاید یک نفر مثل من دوست نداشته باشه بازی رو اکشن جلو ببره البته تواین بازی اون تروفی هدشات چون هیچ کدوم از اسلحه ها صدا خفه کن ندارن ( تا الان که من اپدیت کردم و جلو رفتم که نبوده ) اگه بخواین کسی رو هدشات کنی موجب میشه همه از حضورت با خبر بشن(این مورد برای نارنجک هم صدق میکنه) وبا توجه به کمبود مهمات این تروفی یا اون نارنجکه زیاد جالب نیست اما بجای این کار شما یی که میخواین از این حرکات اکشن چیزی نصیبتون بشه مثل همین که چند نفر رو با نارنجک ببری رو هوا هم یک سری چیزا گزاشتم مثلا من وقتی من چند تا کلیکر رو با اون بطری اتش زا ها اتیش زدم بهم 100$ پول داد که ادم از کارش پشیمون نشه وبگه یه مهماتم هدر رفتو هیچی به هیچی