The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بايد داخل بازي بخريشون

-------------------------------------------------------------------------

داشتم اون قسمتي از بازي كه داخل E3 پارسال بازي شده بود رو نگاه مي كردم !!!

يه نكته ايي توجه ام رو جلب كرد ! اين كه منو و ايكون هاي كوله پشتي اون موقع خيلي بهتر بودن تا الان ! يعني شكل اصلي چيز ها كشيده ميشده نه يه سري ايكون شبيه به اون ها !

منم همون داخل بازی میرم تو قسمت skins حالا بازم میریم ببینیم چجوریه ممنون از پاسخ هاتون :x

- - -ویرایش - - -

از ناودی داگ بعید بود همچین تروفی های مسخره ای بذاره :|
بابا یه 4 تا تروفی هدشاتی چیزی . چیه همش باید تو سوراخ سمبه هارو گشت :| البته یه سری هاش لازمه مثل آپدیت Holster که چند تا اسلحه با هم حمل کرد یا Fire Rate ـه چند تا اسلحه .

من با این که تروفی های بازی خوبه یا بد کاری ندارم اما این تروفی هایی که شما گفتی با نوع بازی هم خوانی نداره این بازی رو سبک مخفی کاره ساخته شده پس شاید یک نفر مثل من دوست نداشته باشه بازی رو اکشن جلو ببره البته تواین بازی اون تروفی هدشات چون هیچ کدوم از اسلحه ها صدا خفه کن ندارن ( تا الان که من اپدیت کردم و جلو رفتم که نبوده ) اگه بخواین کسی رو هدشات کنی موجب میشه همه از حضورت با خبر بشن(این مورد برای نارنجک هم صدق میکنه) وبا توجه به کمبود مهمات این تروفی یا اون نارنجکه زیاد جالب نیست اما بجای این کار شما یی که میخواین از این حرکات اکشن چیزی نصیبتون بشه مثل همین که چند نفر رو با نارنجک ببری رو هوا هم یک سری چیزا گزاشتم مثلا من وقتی من چند تا کلیکر رو با اون بطری اتش زا ها اتیش زدم بهم 100$ پول داد که ادم از کارش پشیمون نشه وبگه یه مهماتم هدر رفتو هیچی به هیچی

اون هدشات و اینارو به عنوان مثال گفتم . معمولا تو بازی هایی که تروفی هاشون خوبه و بالانسه دو نوع تروفی وجود داره یه تروفی که برمیگرده مهارت گیمر و این صحبتا یه نوع تروفی هم برمیگرده به وقت گذاشتن گیمر توی محیط بازی .
که این شاهکار متاسفانه نوع دوم رو داره فقط !

خب دوستان درسته که آنچارتد 2 گوتی شد ولی یک ذهنیت بد که برا من و خیلی ها ایجاد شده این هست که عناوین مولتی پاتفرم شانس بیشتری برا گوتی شدن دارن به نظر شما این ذهنیت درسته یا نه؟!
چون می ترسم با تمام شایستگی هایی که داره فدای اینکه انحصاری هست بشه:-s

اون هدشات و اینارو به عنوان مثال گفتم . معمولا تو بازی هایی که تروفی هاشون خوبه و بالانسه دو نوع تروفی وجود داره یه تروفی که برمیگرده مهارت گیمر و این صحبتا یه نوع تروفی هم برمیگرده به وقت گذاشتن گیمر توی محیط بازی .
که این شاهکار متاسفانه نوع دوم رو داره فقط !

همه چیز این بازی یونیکه تروفیاشم باید یونیک باشه :d من خیلی با تروفیاش حال کردم :d مطمئن باش برای طراحی تروفی ها هم کلی بحث کردن و به این نتیجه رسیدن و منم خوشحالم تروفی های مشابه آنچارتد مثل n نفر رو با شاتگان بُکُش یا 70نفر رو بدون اینکه بمیری بُکُش و اینجور چیزا رو نداره

واقا باید به این Neil Druckman احسنت گفت برای این بازی فوق العاده که کارگردانی و نویسندگی کرده هر صحنه جدید و هر لوکیشن تازه ای که ادم میره چیزای جدیدی میبینه واقا تکرار تو بازی در حد صفره .
داشتم یه مقاله میخوندم نوشته شده بود که در بازی از تکنولوژی Punch Lasers استفاده شده که برای اولین بار در صنعت گیم اتفاق میوفته اگر دوستان در Uncharted 3 یادشون باشه همون مرحله اول که داخل اون کافه درگیری میشه دریک وقتی دشمنانش رو میزنه اونارو میکوبه به میز یا باشیشه بطری میزنه تو سرشون حالا ND اومده همین تکنولوژی رو پیشرفته تر کرده به این صورت که اگه شما کنار در یا بنجره یا دیوار یا هر جسمی از محیط قرار بگیری و شروع به درگیری بکنی بازی در کمتر از چند هزارم ثانیه محیط رو انالیز میکنه و اگه در گیری در کنار اجسامی از محیط شکل بگیره جوئل با استفاده از اونا سعی میکنه دشمنا رو از پا در بیاره ...

من فکر کنم قبلا هم یکبار از طراحی تروفی هاش تعریف کردم! :d
از طراحی ظاهریش خیلی خوشم اومده! :d
از نظر محتویات هم که عالی میباشد! :d یک جورایی حرکتی که دیوید کیج میخواست بره رو به تکامل رسوندن! کیج گفته بود برای اینکه حواس گیمر فقط به بازی باشه، تروفی ها آخر هر چپتر توی Loading باز میشه! حالا TLOU چنین کاری کرده! تقریبا تا آخر بازی دور اول فقط میشه 1 تروفی گرفت! :d (پیدا کردنی ها و تمام مکالمه ها و ... یه جورایی سخته توی دور اول گرفتنشون! :d ) توی کل بازی،تنها چیزی که برات مهمه اینه که به بازی بچسبی،نه اینکه چجوری طرف رو بکشی ، چند نفر رو بکشی و ...!
من خودم قبل از عرضه فکر میکردم همون راه آنچارتدها رو پیش بگیرن،لیست احتمالی تروفی ها رو هم نوشته بودم=)) ولی خوب،با این چیزی که در اومد موافق ترم! :d

از همه مهمتر هم اسم تروفی پلات ـش میباشد! مشت محکمی میباشد بر دهان هرکی که میگه بازی رو پلات میکنی که چی بشه ؟ :| (حالا درسته این جمله توی بازی هم به کار رفته! ولی روی اسم پلات چنین چیزی بسیار خفن است >:) )

تنها چیزی که توی بازی مورد انتظارم بود و بر آورده نشد :
اونجایی که با بیل و الی از توی کلیسا میایم بیرون و میریم طرف مدرسه ، یکی از خونه ها استخر داره! اونجا دوست داشتم الی و جول یه چیزی در مورد این استخر بگن! حالا تروفی نمیخواستم! ولی یه واکنشی ، چیزی! که هیچ خبری نشد:(( توی 2 بازی به استخرها رو دادن، منم پررو شدم :-" اصلا تا استخر رو دیدم پریدم توش شاید چیزی بشه=))

راستش من رو hard دارم میرم برا اولین بار ولی هیچ کدومشون باز نشده:(

خوب بازی رو باید تموم کنی دیگه

من فکر کنم قبلا هم یکبار از طراحی تروفی هاش تعریف کردم!
yahoo_4.gif

از طراحی ظاهریش خیلی خوشم اومده!
yahoo_4.gif

از نظر محتویات هم که عالی میباشد!
yahoo_4.gif
یک جورایی حرکتی که دیوید کیج میخواست بره رو به تکامل رسوندن! کیج گفته بود برای اینکه حواس گیمر فقط به بازی باشه، تروفی ها آخر هر چپتر توی Loading باز میشه! حالا TLOU چنین کاری کرده! تقریبا تا آخر بازی دور اول فقط میشه 1 تروفی گرفت!
yahoo_4.gif
(پیدا کردنی ها و تمام مکالمه ها و ... یه جورایی سخته توی دور اول گرفتنشون!
yahoo_4.gif
) توی کل بازی،تنها چیزی که برات مهمه اینه که به بازی بچسبی،نه اینکه چجوری طرف رو بکشی ، چند نفر رو بکشی و ...!
من خودم قبل از عرضه فکر میکردم همون راه آنچارتدها رو پیش بگیرن،لیست احتمالی تروفی ها رو هم نوشته بودم
yahoo_24.gif
ولی خوب،با این چیزی که در اومد موافق ترم!
yahoo_4.gif

از همه مهمتر هم اسم تروفی پلات ـش میباشد! مشت محکمی میباشد بر دهان هرکی که میگه بازی رو پلات میکنی که چی بشه ؟
yahoo_22.gif
(حالا درسته این جمله توی بازی هم به کار رفته! ولی روی اسم پلات چنین چیزی بسیار خفن است
yahoo_19.gif
)

تنها چیزی که توی بازی مورد انتظارم بود و بر آورده نشد :
اونجایی که با بیل و الی از توی کلیسا میایم بیرون و میریم طرف مدرسه ، یکی از خونه ها استخر داره! اونجا دوست داشتم الی و جول یه چیزی در مورد این استخر بگن! حالا تروفی نمیخواستم! ولی یه واکنشی ، چیزی! که هیچ خبری نشد
yahoo_20.gif
توی 2 بازی به استخرها رو دادن، منم پررو شدم
yahoo_65.gif
اصلا تا استخر رو دیدم پریدم توش شاید چیزی بشه
yahoo_24.gif
میگم دوست داشتی یه تنی هم به اب بزنن؟ : دی

تو این انچارتد این قضیه مارکو پولو داستانی شده بود برا من اخر سر تو ورد اف وار کرفت از یه خارجی پرسیدم گفت یه نوع بازی سرعت عمله مثالشم این بود که یه تیکه پیتزا باقی مونده کلی ادم بعد تو میگی مارکو هرکی زودتر بگه پولو اون تیکه پیتزا ماله اونه :d

یه سوال راجع به مولتی:
من اشتباهی هانتر انتخاب کردم الان چه جوری میتونم عوض کنم فایرفلای شم؟؟
تا اونجایی که من خبر دارم باید کلنت رو به ف** بدی:دی ینی ادمات رو بکشی تا تعداد ادمای کلنت 0 بشن.برای این کار هم فقط باید روز ها رو اسکیپ کنی.برو تو مچ لیو مچ رو بزن.چن بار این کار رو بکن حله!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or