Holy Diver
کاربر سایت
شاید تکراری باشه اگر بودم مهم نیست:d
یکی لینک درست و حسابی واسه دانلود آلبوم ساندترک های بازی بزاره ممنون میشم
خیر
خدا رو شکر که نمیخواستی ترول کنی #دوستان چن روزه دارم بایوشاک رو بازی می کنم.نمی خوام بایو رو ترول کنم!نمیشه!لامصب متاش نمی ذاره
حالا به سلیقم نمیخوره .ولی یه چیزایی هست دیگه به سلیقه ی من ربطی نداره!ینی واقعا بعد از تلو همچین هوش مصنوعی خنده دار هست تقریبا!
خبری از غافل گیر کردن تو بازی نیست!نه شما میتونید دشمنان رو دور بزنید،نه اونا می تونن شما رو دور بزنن از پشت!یه سری باگ عجیب تو بازی هست(حالا دیگه از ایستادن الیزابت روهوا چیزی نمی گم!)
مثلا شما میپرین یه جا یه هندی من هم میپره همون جا!حالا شما برید یه جای دیگه و اون هندی من همون طوری همون جا می مونه و شما راحت میتونین به خدمتش برسین!ینی تکون دیگه نمی خوره!
یادمه تو همین تاپیک بحث سر ایرادات تلو بود و یه دوستی گفت دشمنا من رو نمی بینن!جالبه تو این بازی شما اگه برید یک قدمی پلیس ها بعد 2 ثانیه تازه متوجه حضور شما میشن!حالا دیگه هوش مصنوعیه تس و الی رو با الیزابت مقایسه نکنم بهتره
کلا نمی دونم ناتی داگ چطوری همچین AI رو برای این نسل ساخته!ولی نمی دونم چطور هوش مصنوعیه تلو تو بعضی از سایتا علت کاهش نمره بوده!بایو واسه این نسل یک هوش مصتوعی قابل قبول رو ارائه داده ولی فقط کافی هست شما بعد از تلو هر بازی خواستین بازی کنین و خودتون پی می برین عجب هوش مصنوعی عظیمی داشته این تلو!بحث سر بدیه بایو تو هوش مصنوعی نیست!بحث اینه که چرا تلو تو هوش مصنوعی این قدر با این نسل فرق داره !کلا مشکل اینه که تلو زیادی خوب بود. بد عادت شدیم رفت!:biggrin1:
کل مقصودم همین بود مثل این که بد برداشت شد:خدا رو شکر که نمیخواستی ترول کنی
بحث سر بدیه بایو تو هوش مصنوعی نیست!بحث اینه که چرا تلو تو هوش مصنوعی این قدر با این نسل فرق داره !کلا مشکل اینه که تلو زیادی خوب بود
واقعا ؟ خوش به حالت ...
تروفی من شده همش 5 %
منم یه ساعت بازی کردم گرافیک واقعا عالیه یکی از بهترینای نسله مخصوصا نورپردازی
گیم پلی بازی خیلی نرم و روون در عین حال واقعی طراحی شده , تو یکی از صحنه ها با اینکه خیلی مردم ولی هر بار لذت بازی برام بیشتر میشد
داستان بازی مخصوصا یه ربع اولش بقدر سینمایی روایت میشه با صداگذاری عالیه کارکتر ها من که زیاد احساساتی نیستم کلا تو اون صحنه بغضم گرفته واقعا
درود
اگر واقعا میخواید به دنیال یک تیر یا یک Shiv برای باز کردن درب ها کل مکان های بازی رو بگردید و از دیدن یک هانتر یا کلیکر بترسید و به فکر چگونه کشتنش برید این درجه رو بازی کنید
ایا راهی داره تو بخش چند نفره که روزها رو اسکیپ کرد؟ منظورم زمانیه که ماموریت رو زودتر انجام دادیم
کرکتر مدل in game بی نظیر البته روی 136 تا ps3
برای عوض کردن خشاب بدون اینکه نشونه بگیری r1 رو بزنسلام دوستان من الان فصل پاییزم
چهقدر دیگه باید برم تا بازی تموم شه اصلا نمیخوام تموم شه خداکنه تا الان 40 یا 50 % بازی رو رفته باشمواقعا سم و برادرش وقتی مردن ادم گریش میگیره مخصوصا وقتی اون موسیقی عالی رو میشنوی من هنوز اشک تو چشمام جمع شده
چند تا سوال دارم
سوال اول: من وقتی میرم تو قسمت bonuses سه تا گزینه داره
tags " unlocks " statistics
هر کدوم با چیه؟؟
بعد وقتی unlocks رو باز میکنی دوباره سه تا گزینه داره
skins " concept " render mode select
حالا اینا هر کدومشون چین :d
بعد چرا برا من او skins همش قفل راستی این skins رو میونم چیه لباس برا جوئل و الی دیگه ؟؟؟ میشه یه نفر عکس تمام لباس ها همراه با اسمشون رو بزاره اخه همین جوری که نمیشه خیرید بدون دیدن
ببخشید انقدر سوال پرسیدم
راستی اینو همین الان یادم اومد چهجوری باید خسابمو عوض کنم اصلا میشه؟؟؟
اقا بازم سوال تو اپگرید اسلحه ها اون اول اولیه که یه گزینه pistol داره با یه گزینه long gun به چه درد میخوره به نضرتو اپدیتش کنم؟؟ خواهشا اینو سریع جوا بدین الان پشت میزشم:d