The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
آقا این مستند رو دانلود کنید فو العادست :d اول بازی رو تموم کنین چون کلی صحنه های بازی و کارکتر ها لو میرن
اون قسمت که جوئل دنبال الی میگرده و 2 تا هانتر رو با خودش میبره تا بازجویی کنه ازشون :d یکی از اون هانتر ها Nolan North ـه :)) یه قسمت مصاحبه هم صدای دیوید رو در میاره واقعاً کُپ کردم خیلی حرفه ای بود , خودشم میگه خیلی ها نمیدونن که صدای دیوید کاره منه :d

از کجا پیداش کنیم دانلود کنیم؟:d

سلام دوستان من الان اونجایی ام که جوئل از اسانسور میوفته پایین تو هتل بعد از اینکه اون برق هارو روشن میکنی یکی از اون غول تشنا میاد اونو میکشم بعد باید چیکار کنم؟؟؟

سلام دوستان من الان اونجایی ام که جوئل از اسانسور میوفته پایین تو هتل بعد از اینکه اون برق هارو روشن میکنی یکی از اون غول تشنا میاد اونو میکشم بعد باید چیکار کنم؟؟؟
]باید بری از روی یه میز کارت برداری و بعد بری دستگاه موتور برق رو روشن کنی بعدش میری اخر مپ یه دره و کارت رو میزنی وارد میشی[/B]:d

هر چی جلو تر میرم واقا صحنه های توی بازی میبینم که تا به حال در عمرم نظیرش رو ندیدم گرافیک بازی واقا زبون ادم رو بند میاره فیزیک ابش بهترین ابیه که تو تمام بازی ها دیدم نوری که از خورشید میتابه هم واقا زیبا طراحی شده طوری که من میگم بابا این از خورشید خودمون خیلی قشنگ تره :-o ... بعضی جا ها میرسم فقط وایمیستم دوروبرمو نیگاه میکنم :d ولی جایی که کلیکر ها باشند جرعت نمیکنم خیلی تو محیط بچرخم :-s...
شروع بازی واقا طوفانی بود خیلی زیبا و احساسی کار شده بود :x...
دوستان دو تا سوال هم داشتم این shiv رو من چجوری باید اپگرید بکنم ؟ چی کار کنم جوئل موقع نشونه گیری دستش این قدر تکون نخوره ؟

هر چی جلو تر میرم واقا صحنه های توی بازی میبینم که تا به حال در عمرم نظیرش رو ندیدم گرافیک بازی واقا زبون ادم رو بند میاره فیزیک ابش بهترین ابیه که تو تمام بازی ها دیدم نوری که از خورشید میتابه هم واقا زیبا طراحی شده طوری که من میگم بابا این از خورشید خودمون خیلی قشنگ تره :-o ... بعضی جا ها میرسم فقط وایمیستم دوروبرمو نیگاه میکنم :d ولی جایی که کلیکر ها باشند جرعت نمیکنم خیلی تو محیط بچرخم :-s...
شروع بازی واقا طوفانی بود خیلی زیبا و احساسی کار شده بود :x...
دوستان دو تا سوال هم داشتم این shiv رو من چجوری باید اپگرید بکنم ؟ چی کار کنم جوئل موقع نشونه گیری دستش این قدر تکون نخوره ؟
سلام سوال اولت رو میدونم ولی سوال دوم رو نه
باید دکمه select رو بزنی بعد r1 رو که بره تو قسمت اون کپسول ها یی که شبیه قرص بعدش گزینه اخر shiv master که دو تا اپدیت داره که اولیش 75 تا از اون کپسولا میخواد

سؤال اول رو که دوستمون جوابید، البته غیر از این،یه سری دفترچه هایی هست که روی زمین پیدا میکنید،دوتا از اونا مخصوص Shiv هست و آپگرید میشه!
جاهاشون رو توی اسپویلر میگم!
1.توی پناهگاه Bill میباشد! کلا توی دیده! نمیشه از دستش داد :d
2.توی لابی هتل ، سمت چپ یه صندق هست،باید کد صندوق را اول برید بالا، بعد برید سمت چپ و پیداش کنید، بعد هم که صندوق رو باز کردید دفترچه رو از توش بردارید! :d

دومی،آپگرید اسلحه ها رو دقیق یادم نیست که چنین گزینه ای داشتن یا نه! :d ولی برای کم شدن لگد اسلحه، Recoil رو آپ کن :d حداقل بعد از هر تیر،اگر خطا رفت،فرصت حمله رو به دشمن نمیدی:-"
(مقدار جون توی راه رفتن که تاثیر داره،نمیدونم توی نشونه گیری هم تاثیر میذاره یا نه:-" )

واقعا شخصیت پردازی , داستان و نحوه ی روایتش توی این بازی اگه نگیم بی نظیر بود بدون شک میشه گفت که کم نظیر بود . اینقدر عالی و بی نقص بود و چنان جذبت میکرد که زمان کاملا از دستت در میرفت . به اون 3 مورد موزیک فوق العاده ی بازی رو هم اضافه کنید
آخر بازی وقتی Ellie رو بلند کردیم و رفتیم چه آهنگی گذاشته بود واااای داشتم دیوونه میشدم . هم زمان با موزیک دیالوگ های که جول میگفت و حرافیی که با Ellie میزد یه سکانس بی نظیر بود واقعا

کلا بازی طوفانی شروع شد با اون صحنه ی فوق العاده زیبا و البته دردناک , پایان بازی هم به همون اندازه زیبا و بی نقص بود . خیلی عالی بود اندینگش
خوشحال هستیم از حضور Naughty Dog در این صنعت

و تمام! :d

و در مورد داستان بازی نمیخوام صبحت کنم که همه ی شما ته دیگشو در اوردید! :d چیزی که تو بازی بیشتر از داستان، شخصیت پردازی، موزیک و ... روم اثر گذاشت، گیم پلی و مبارزات بازی بود. در واقع من از اواسط بازی با این که داستان تو اوجش بود، اما گیم پلی و مبارزات اینقدر برام فوق العاده بود که به جز این، دیگه به هیچی فکر نمیکردم! :d فکر کنم این بازی جز معدود بازی هایی باشه که اینقدر شوتینگش روم تاثیر بزاره. تو مبازات کاملا مختار بودی که چکار کنی. چه موقعیت های خفنی تو مبارزات بوجود اومد که دهنم باز مونده بود! :d در واقع کاملا شوتینگش اون حسی رو که میخواستی رو بهت میداد و چه قدر لذت بخش بود.

خیلی وقت بود که همچین بازی خوبی بازی نکرده بودم، در یک کلام شاهکار!

خوب دیگه این آخرین بازی ای بود که با PS3 بازی کردم! (از beyond خوشم نمیاد! :d). کلا چه خداحافظی توپی هم شد! :-" :d

و منتظر VGA که Naughty شاهکار بعدیش رو معرفی کنه ... :d

از نمره بازی بگم ، اگه مجبور باشم به بازی 10 ندم ، زیر نمره 9.75 بدم ، ناحقی کردم ؛ بازی رو خیلی وقت پیش گرفتم و حتی چندروز صبر کردم و هیچان زده نشدم که هول هولکی بای کنم ، میدونستم با این شاهکار و تعاریف ، با پروژه ای عظیم روبرو هستم ؛ میگن شاهنامه آخرش خوشه ؛ مصداقش همینه ؛ ناتی داگ داشت با PS3 وداع میکرد ، و این انحصاری یه بازی خداحافظی در شان بود !

لذا هر چی بازی نیمه تمام بود ، تمام کردم که بعدا افسوس نخورم ، چون میدونستم با این دید میرم که بازی قراره تحولی ایجاد کنه ، به هر شکلی از اول ماه رمضون شروع کردم و چه تصمیم خوبی گرفتم:دی ، جون میداد بازی برای روزه :دی ؛ روزی 2-3 ساعت میشستیم پاش و قشنگ وقت مثل برق میگذشت ، و مثل خیلی از بازی های دیگه درد نداشتیم بعدش :دی ؛ یا خستگی .. به هر حال بازی رو تو حدود هفت روز تموم کردم و یه چیزی حدود 16-17 ساعت ؛

اگه به خودم بود بیشتر هم ادامه میدادم ، چون خیلی دنبال تجهیزات میرفتم و کلا بی خیال زمان بازی بودم:دی ، یه جاهای مناظر بازی انقدر قشنگ میشد ، میشستم به تماشا ، جدا خودش منظره طیبیعی دیدنی بود .. به هر حال بازی رو شروع کردم و اما نقد کلی :

از قبل بازی ، وقتی داستان رو میدونستم ، که قراره با یه جور زامبی مانند و ادم های غیرعادی مبارزه کنیم خیلی حال نکردم ؛ چون سبک واقعی رو بیشتر میپسندم ؛ هنوزم بعد از انجام این بازی ، سبک آنچارتد رو بیشتر دوست دارم به دلیل ماجراجویی و مبارزه با انسان ها ؛ ولی خب این بازی جای تحول و کار داشت ؛ سبک جدیدی از مبارزه رو نشون داد ، و نوع جدیدی از دشمن ؛ مثل بازی های نسل قبل نبود که کلی تیر و تفنگ داشته باشی و به قول یکی از بچه ها با ماشین گان بریزی رو دشمن ؛ هدف برای هر تیر و برنامه ریزی واسه امکاناتت به خوبی بازی کمک کرد ؛ یه جاهایی که تیر کم بود و دشمن زیاد یا کلیکر و بلوتر ؛ ( اقا هیچی بیشتر از این حال نمیداد که بی صدا از کنارشون رد شی :دی )

اما در مورد جزئیات بازی باید بگم من مهمترین مشخصه بازی رو اتمسفر و جو بازی میدونم ؛ یعنی یه چیزی بود که کاملا میرفتی تو قضیه و در نمیومدی .. دنبالش بودی ، باهاش درگیر بودی و یه حس همزاد پنداری ایجاد کرده بود باهات ؛ ولی یه ولی مهم داره اونم اینکه این یه تابعی هست از دو گزینه دیگر ، یعنی تا ما گرافیک و صدا و اون گیم پلی فوق العاده رو نمیداشتیم این حس ایجاد نمیشد ، دلیل اینکه این تصاویر و مناظر مارو میگرفت ، میبرد تو جو بازی و اتمسفر خودش ، همین گرافیک و کار برتر بود ؛ مثالهاشم که زیاده ..

از زرافه ها بگیر ، تا اون قسمت زیبای آغاز برفی ، یا کوران برف ؛ یا مناظر زیبای بهار و تابستان ..

شروع داستان جدا تلخ بود ، یه شروع سنگین و با وقار به سبک هالیوودی ، در کل داستان هم نشون میداد داستان انقدر قوی و با بنیه هست که ترسی از کشتن قهرماناش نداره بر عکس بازی های سبک :دی ؛ مثل کاری که در رد دیث صورت گرفت ؛ اون قسمت مرگ تس هم برای من خیلی غم انگیز بود ؛ واقعا نسبت به مثلا سام و هنری بیشتر هشم حتی ..

در مورد پایان هم باید بگم واقعا پایانی تکان دهنده و با سرعتی بود ، یعنی یه دفعه ای رخ داد من انتظار نداشتم سریع بعد از اون قسم کار تموم بشه ، اونم در حالی که یه چپتر مثلا باز شده بود ؛ ولی نظرم این بود که خوب بود و قطعا نظرم اینه که جای کار باز موند برای ابعاد مختلفی از نسخه بعدی .. بازی ..

اصلا متوجه این صحبت های باگ نمیشم ، یه سری روند بازی رو دارن غیرعادی میکنن و خب مثلا چند باگ کوچیک حالا توی داستان یا موارد ریز پیدا شده ؛ خب قراره چی بشه !؟ تو همه جا میشه اشکال پیدا کرد .. اصلا مگه ما برای کشف باگ بازی گرفتیم ؟ این شبیه یه سری کده ؛ کسائی که برنامه نویسی بلدن میدونن ، شمایه برنامه 15 خطی بنویس ، شاید توش درصد خطا در هر 1000 بار کار ، مثلا 2 % باشه ؛ حالا یه برنامه 1000 خطی بنویس ، هر چقدرم کار کنی ، نمیتونی بگی قطعا قطعا باگ صفره ؛ این خاصیت دیجیتال و 0 و1 ئه ؛ اینو منی که مهندس کامپیوترم قشنگ درک کردم ، حالا کار با این عظمت به نسبت بقیه که حرف از باگ تو این بازی جوکه :دی ولی اگه 10 برابر این هم باگ داشت ، باگ معیار زیر سوال بردن بازی اونم با این مقیاس ها نیست..

کلی چیزم قطعا مطمئنم که یادم رفت بگم :دی

آخرین ویرایش:
گیمپلی انقد لذت بخشه که با این که رو Hard شروع کردم بعضی جاها زیاد میمیرم :دی ولی ناراحت نمیشم خیلی هم حال میده :دی
کاملا موافقم لذت این بازی به همین سخت بودنشه مخصوصا روی Survivor که بازی رو بری وقتی یه مرحله سخت رو بالاخره رد میکنی یه احساس رضایت عجیبی به آدم دست میده:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or