The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
یکی از نوستالژی ترین عکسهای نسل حاضر که هیچوقت فراموش نخواهد شد .

دوستان خودشون هم میتونن این عکسها رو بگیرن

1080*1920

viewer.php
viewer.php
viewer.php
لینک

چند روز پيش فيلم " بابل " با نقش آفريني برد پيت رو داشتم ميديدم، موزيكش به شدت برام آشنا بود!:d آخراي فيلم مطمئن شدم كه اثر گوستاو خودمون هست! واقعا موسيقي تأثير گذاري داشت فيلمه..
آثار ديگرش رو هم دوستان معرفي كنند، ممنون ميشم!;;)

چند روز پيش فيلم " بابل " با نقش آفريني برد پيت رو داشتم ميديدم، موزيكش به شدت برام آشنا بود!:d آخراي فيلم مطمئن شدم كه اثر گوستاو خودمون هست! واقعا موسيقي تأثير گذاري داشت فيلمه..
آثار ديگرش رو هم دوستان معرفي كنند، ممنون ميشم!;;)
کوهستان براکبک هم عالیه موسیقیش ! واسه این فیلـم هم اسکار گرفت در کنار بابل :bighug:
کارهای آلخاندرو ایناریتو رو کلا گوستاو آهنگسازیشو انجام داده
عشق سگی 21 گرـم Biutiful که خاویر باردـم توش بازی میکنه اینا به اضافه بابل کارگردانشون ایناریتوئه
ولی شاهکارش تو سینما به نظر من خاطرات موتورسیکلت ـه والتر سالاسـه در مورد یه دوره از زندگیه ارنستو چه گوارا
قبل از اینکه تبدیل به این شخصیت انقلابـی بشه
فیلمشم واقعا معرکه ست
ای کاش از این به بعد پای ثابت کارهای ناتیداگ بشه 8-> :d

دوستان چن روزه دارم بایوشاک رو بازی می کنم.نمی خوام بایو رو ترول کنم!نمیشه!لامصب متاش نمی ذاره:دی
حالا به سلیقم نمیخوره .ولی یه چیزایی هست دیگه به سلیقه ی من ربطی نداره!ینی واقعا بعد از تلو همچین هوش مصنوعی خنده دار هست تقریبا!
خبری از غافل گیر کردن تو بازی نیست!نه شما میتونید دشمنان رو دور بزنید،نه اونا می تونن شما رو دور بزنن از پشت!یه سری باگ عجیب تو بازی هست(حالا دیگه از ایستادن الیزابت روهوا چیزی نمی گم!)
مثلا شما میپرین یه جا یه هندی من هم میپره همون جا!حالا شما برید یه جای دیگه و اون هندی من همون طوری همون جا می مونه و شما راحت میتونین به خدمتش برسین!ینی تکون دیگه نمی خوره!
یادمه تو همین تاپیک بحث سر ایرادات تلو بود و یه دوستی گفت دشمنا من رو نمی بینن!جالبه تو این بازی شما اگه برید یک قدمی پلیس ها بعد 2 ثانیه تازه متوجه حضور شما میشن!حالا دیگه هوش مصنوعیه تس و الی رو با الیزابت مقایسه نکنم بهتره:دی
کلا نمی دونم ناتی داگ چطوری همچین AI رو برای این نسل ساخته!ولی نمی دونم چطور هوش مصنوعیه تلو تو بعضی از سایتا علت کاهش نمره بوده!بایو واسه این نسل یک هوش مصتوعی قابل قبول رو ارائه داده ولی فقط کافی هست شما بعد از تلو هر بازی خواستین بازی کنین و خودتون پی می برین عجب هوش مصنوعی عظیمی داشته این تلو!بحث سر بدیه بایو تو هوش مصنوعی نیست!بحث اینه که چرا تلو تو هوش مصنوعی این قدر با این نسل فرق داره !کلا مشکل اینه که تلو زیادی خوب بود. بد عادت شدیم رفت!:biggrin1:

کوهستان براکبک هم عالیه موسیقیش ! واسه این فیلـم هم اسکار گرفت در کنار بابل :bighug:
کارهای آلخاندرو ایناریتو رو کلا گوستاو آهنگسازیشو انجام داده
عشق سگی 21 گرـم Biutiful که خاویر باردـم توش بازی میکنه اینا به اضافه بابل کارگردانشون ایناریتوئه
ولی شاهکارش تو سینما به نظر من خاطرات موتورسیکلت ـه والتر سالاسـه در مورد یه دوره از زندگیه ارنستو چه گوارا
قبل از اینکه تبدیل به این شخصیت انقلابـی بشه
فیلمشم واقعا معرکه ست
ای کاش از این به بعد پای ثابت کارهای ناتیداگ بشه 8-> :d
كلا سبك كاريش بيشتر متمايل هست به فضاسازي غم انگيز، إحساسي، نبود اميد و يا شايد اميدواري!
به نظر من كلاس كاريش رو در سطح بازي هاي بزرگسالانه و جدي نگهداره، خيلي بهتره و حتي مي تونه به يك برند تبديل بشه در صنعت گيم مثل جسپر كيد و حتي هاليوودي هايي مثل هانس زيمر، برايان تايلر و ..
من كلا آدم خيلي احساساتي اي نيستم اما جنس آهنگ ايشون از نوعي هست كه حداقل اشك منو درمياره!:d

مشخصه ایشون یه آهنگساز غمگین ـه تو کل کارهاشـم این ویژگی هست
گفتـم امیدوارم پای ثابت کارهای ناتیداگ بشه منظورم ادامه های تلو بود
نه کرش و آنچارتد :d
هر چند که اصلا دوست ندارـم ادامه ای از این شاهکار ببینـم :-<
به قول نویسنده گیـم اینفورمـر
The success of The Last of Us
is testament to Naaghty's skill
While I may not want to see a sequel to this game for narrative reasons
I am absolutely looking forward to whatever the Uncharted studio does next

دوستان این جیپ رو چجوری باید زد:|؟تو Hint میگه برو دورش بزن،وقتی دورش میزنم سریع برمیگرده عقب با تیربارش کتلت میکنه آدمو!

از بمب های دودی توی بازی استفاده کن برای رد شدن و یا گیج کردن دشمنات همچین مواقعی

سلام به همه دوستان.
نقدی که در مورد بازی نوشته بودم رو به قسمت نقد و بررسی اعضا هم ارسال کردم. تعدادی عکس هم به مطلب اضافه شده(:d). اگه خواستید، می تونید اونجا هم بخونید و نظرتون رو بدید.
پادآرمان‌شهر آرمانی | نقد و بررسی بازی The Last Of Us

- - -ویرایش - - -

هوش مصنوعی بازی حرف نداره ولی واسه یار های خودی خیلی خنده داره خدایی
در این مورد شما رو به خوندن نقدی که نوشتم، دعوت می‌کنم! :d

من یه سوالی داشتم دوستان این چرخ دنده هایی که تو اکثر محیط ها هستش و من جمع کردم ولی هیچ جایی نیست که بشه ازشون استفاده کرد کجا باید برم تا بتونم وسایلم رو اپگرید کنم با اینا ؟

من یه سوالی داشتم دوستان این چرخ دنده هایی که تو اکثر محیط ها هستش و من جمع کردم ولی هیچ جایی نیست که بشه ازشون استفاده کرد کجا باید برم تا بتونم وسایلم رو اپگرید کنم با اینا ؟
توی یه سری از فضاهای داخلی یه میز کار هست که یه چراخ هم روش روشنه

من از ترس اینکه کسی این بازی رو اسپویل نکنه تو تاپیک نمیومدم :دی

خدایی عجب بازی ایه :دی یعنی سبک survival horror رو یه نسل به جلو برد این بازی ND با PS4 میخواد چی بسازه :دی

البته من هنوز اوایل بازی هستم شروع واقعا فراتر از تصورم بود خوشم میاد وقتی دشمن هارو از پشت خفه میکنی حرکاتشون بسیار واقعی به نظر میرسه این حس بهت دست میده که یه آدم زنده رو خفه کردی :دی

آقا این مستند رو دانلود کنید فو العادست :d اول بازی رو تموم کنین چون کلی صحنه های بازی و کارکتر ها لو میرن
اون قسمت که جوئل دنبال الی میگرده و 2 تا هانتر رو با خودش میبره تا بازجویی کنه ازشون :d یکی از اون هانتر ها Nolan North ـه :)) یه قسمت مصاحبه هم صدای دیوید رو در میاره واقعاً کُپ کردم خیلی حرفه ای بود , خودشم میگه خیلی ها نمیدونن که صدای دیوید کاره منه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or