کوهستان براکبک هم عالیه موسیقیش ! واسه این فیلـم هم اسکار گرفت در کنار بابل :bighug:چند روز پيش فيلم " بابل " با نقش آفريني برد پيت رو داشتم ميديدم، موزيكش به شدت برام آشنا بود!:d آخراي فيلم مطمئن شدم كه اثر گوستاو خودمون هست! واقعا موسيقي تأثير گذاري داشت فيلمه..
آثار ديگرش رو هم دوستان معرفي كنند، ممنون ميشم!
كلا سبك كاريش بيشتر متمايل هست به فضاسازي غم انگيز، إحساسي، نبود اميد و يا شايد اميدواري!کوهستان براکبک هم عالیه موسیقیش ! واسه این فیلـم هم اسکار گرفت در کنار بابل :bighug:
کارهای آلخاندرو ایناریتو رو کلا گوستاو آهنگسازیشو انجام داده
عشق سگی 21 گرـم Biutiful که خاویر باردـم توش بازی میکنه اینا به اضافه بابل کارگردانشون ایناریتوئه
ولی شاهکارش تو سینما به نظر من خاطرات موتورسیکلت ـه والتر سالاسـه در مورد یه دوره از زندگیه ارنستو چه گوارا
قبل از اینکه تبدیل به این شخصیت انقلابـی بشه
فیلمشم واقعا معرکه ست
ای کاش از این به بعد پای ثابت کارهای ناتیداگ بشه :d
دوستان این جیپ رو چجوری باید زد؟تو Hint میگه برو دورش بزن،وقتی دورش میزنم سریع برمیگرده عقب با تیربارش کتلت میکنه آدمو!
در این مورد شما رو به خوندن نقدی که نوشتم، دعوت میکنم! :dهوش مصنوعی بازی حرف نداره ولی واسه یار های خودی خیلی خنده داره خدایی
توی یه سری از فضاهای داخلی یه میز کار هست که یه چراخ هم روش روشنهمن یه سوالی داشتم دوستان این چرخ دنده هایی که تو اکثر محیط ها هستش و من جمع کردم ولی هیچ جایی نیست که بشه ازشون استفاده کرد کجا باید برم تا بتونم وسایلم رو اپگرید کنم با اینا ؟