The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
از نمره بازی بگم ، اگه مجبور باشم به بازی 10 ندم ، زیر نمره 9.75 بدم ، ناحقی کردم ؛ بازی رو خیلی وقت پیش گرفتم و حتی چندروز صبر کردم و هیچان زده نشدم که هول هولکی بای کنم ، میدونستم با این شاهکار و تعاریف ، با پروژه ای عظیم روبرو هستم
واقعا چرا؟ :| آدم بره Tlou پول بده انقدر زود بگیره تو دستش هم باشه بازی نکنه؟ :| اتفاقا من اگه بخوام جایی هول بشم و هیجان زده، ترجیح میدم پای همین بازی باشه.
میگن شاهنامه آخرش خوشه ؛ مصداقش همینه ؛ ناتی داگ داشت با PS3 وداع میکرد ، و این انحصاری یه بازی خداحافظی در شان بود !
عزیزم ضرب المثل شاهنامه آخرش خوشه طعنه هست. چون در واقع آخر شاهنامه خوش نیست و رستم هم میمیره و در این ضرب المثل اینطور میگن که شاهنامه آخرش خوشه در حالی که میدونیم آخرش هم خیلی بده. وقتی این ضرب المثل رو به کار میبرن که بخوای مثلا از اول یه کاری بگی که میدونی که سرانجامی نداره و آخرش بد میشه. اصلا هم مصداقش نیست! دقیقا 180 درجه با این جمله فرق میکنه منظور ضرب المثل.

من این جور بازی ها رو دلم نمیاد برم :(
همش میترسم تموم شه
همش با خودم میگم هر دقیقه که بازی کنم 1 دقیقه از بازی هم تموم میشه ، بعد که تموم شه من چه کار کنم :-s
نمیدونم چرا اینجوری میشم ، کسی اینجوری هست ؟ چه کار کنم ؟
الان هیمینجوری الکی بدون این که بفهمم چی بازی کردم زده 10 درصد از بازی انجام شد :-o

من این جور بازی ها رو دلم نمیاد برم :(
همش میترسم تموم شه
همش با خودم میگم هر دقیقه که بازی کنم 1 دقیقه از بازی هم تموم میشه ، بعد که تموم شه من چه کار کنم :-s
نمیدونم چرا اینجوری میشم ، کسی اینجوری هست ؟ چه کار کنم ؟
الان هیمینجوری الکی بدون این که بفهمم چی بازی کردم زده 10 درصد از بازی انجام شد :-o

منم دقیقا همین حس و دارم ولی مال شما خوبه برای من زده 43٪ جلو رفتی من الان 2 روزه دیگه بازی نمیکنم ( هنوز مرحله هتل هستم )

من بعد از بایوشاک ، مترو و به خصوص این بازی دست و دلم به هیچ بازی دیگه ای نمیره 10 دقیقه اویل 6 رو گذاشتم داشتم بالا میوردم
گرافیک بازی اصلا خوب نیست :d
last49stkef.jpg

آخرین ویرایش:
منم یه ساعت بازی کردم گرافیک واقعا عالیه یکی از بهترینای نسله مخصوصا نورپردازی
گیم پلی بازی خیلی نرم و روون در عین حال واقعی طراحی شده , تو یکی از صحنه ها با اینکه خیلی مردم ولی هر بار لذت بازی برام بیشتر میشد
داستان بازی مخصوصا یه ربع اولش بقدر سینمایی روایت میشه با صداگذاری عالیه کارکتر ها من که زیاد احساساتی نیستم کلا تو اون صحنه بغضم گرفته واقعا

منم دقیقا همین حس و دارم ولی مال شما خوبه برای من زده 43٪ جلو رفتی من الان 2 روزه دیگه بازی نمیکنم ( هنوز مرحله هتل هستم )

واقعا چ حیف که من دوبار تموممش کردم.
واقعا ابهتی داره تو اخر فصل پاییز و نقطفه عطف داستان تو زمستون و اخر بازی

درود

بعد از سومین بار بازی کردن و تمام کردن بازی روی درجه Survival من هم به نوبه خودم به همه پیشنهاد میکنم اگر واقعا میخواید به دنیال یک تیر یا یک Shiv برای باز کردن درب ها کل مکان های بازی رو بگردید و از دیدن یک هانتر یا کلیکر بترسید و به فکر چگونه کشتنش برید این درجه رو بازی کنید

به نظر من زیباترین صحنه هایی که Naughty Dog تونسته نشون بده که هر دو کرکتر از ته دلشون دوست دارن از همدیگه مواظبت کنن اینها هست :

1 . زمانیکه Ellie بعد از پیدا کردن دارو برای Joel و زدن آمپول بهش بغل دستش میگیره میخوابه و دستش رو میزاره روی سینه Joel . اون صحنه در کنار آهنگ و حرکات صورت الی و جو واقعا عالی و زیبا بود
2 . زمانیکه اولین تیر رو به مارلین میزنی و بعد الی رو میزاری تو ماشین و بعدش دوباره میری سراغش و میگه : منو نکش و بعد Joel میگه You'd Just Come After Her / این صحنه هم واقعا شاهکار بود

البت تمام صحنه های بازی احساسات توش جریان داشت اما این دو تا به نظر من بهترین بودن

سپاس و بدرود

اونجا که تروی بکر داشت گریه میکرد برا صحنه اول بازی فوق العاده تروی میگفت 7.8 بار لاون صحنه رو گرفتیم بعد اون روز کلا دپرس بودم بعد چند روز دوباره neil گفته اون سکانسو بگیریم دوباره 3 4 بار گرفتیم اخرس گفت هر جور حال میکنی بازی کن:((بعد دیگه همونو انتخاب میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or