The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اين ديويد هم شخصيت پردازيش عالي بود. البته مديون هنرنمايي نولان نورث هست با اون صداي جديدي كه در مي‌آورد و كاملاً هم با قيافه طرف و قصدي كه نسبت به الي داشت هماهنگ بود. بعد از الي و جوئل به نظرم بهترين شخصيت بازي بود.

اقا بازم سوال:d تو اپگرید اسلحه ها اون اول اولیه که یه گزینه pistol داره با یه گزینه long gun به چه درد میخوره به نظرتو اپدیتش کنم؟؟ خواهشا اینو سریع جوا بدین الان پشت میزشم:d

تجهیزات جوئل رو پیشرفته تر میکنه به طوری که بدون این گزینه برای سوییچ کردن بین اسلحه ها باید X رو نگه داری و عوض کنی
ولی با این سریع میشه عوض کرد.
اگر دقت کرده باشی یه غلاف هم به جوئل اضافه میشه :
fp10_big.jpg

سلام به همه ی بچه های گل بازیسنتر میخواستم بدونم بازی هر چهار فصلو داره من الان تو فصل تابستونم واین که هر فصل چه قدر طول میکشه و بازی رو چه درصدی تموم میشه

برای بار دوم عرض میکنم:
اره تقریبا 40 45 درصد بازی رو رفتی خیالت راحت کانسپت ها که همون عکس ها و پوستر های هتری هستن اسکین ها که لباس ها و کول پشتی های الی و جوئل هستن احری رو نمی دونم باید با میران پول توی والت بخریشتون حالا اونایی که قفلن یحتمل یا باید بازی رو روی درجه سختی های مختلف تموم کتی تا باز شن دقیقا نمیدونم من روی نرمال تمام کردم تقریبا نصفشون باز شد میخریشون توی بازی استارت رو میزتی عوض میکنی لباس ها رو

bobby Fischer یعنی چی؟ :d (توی یه صحنه Bill به Ellie میگه)
اسپویلر نمیخواد ولی به هر حال :
یادم نیست برای چی گفت ، ولی ایشون یکی از معروف ترین شطرنج بازهای دنیا بوده ! :دی Bill هم که عشق شطرنج بود و شاید مثلاً تیکه کلام مخصوصش به افرادی که میخوان باهوش بازی دربیارن ، Bobby Fischer هست ! :دی

اسپویلر نمیخواد ولی به هر حال :
یادم نیست برای چی گفت ، ولی ایشون یکی از معروف ترین شطرنج بازهای دنیا بوده ! :دی Bill هم که عشق شطرنج بود و شاید مثلاً تیکه کلام مخصوصش به افرادی که میخوان باهوش بازی دربیارن ، Bobby Fischer هست ! :دی

ممنون ، تنها نکته ی مبهم بازی بود که حل شد:d
یادم نیست برای چی گفت
تو یکی از ساختمون های بیل ، یه صفحه شطرنج چیده شده روی میز ، جوئل و الی دارن در موردش صحبت میکنن ، بعدش الی میاد دست به مهره بشه
که بیل میگه دست نزن (گویا تله هستش) ، همونجا بیل میگه بش بابی فیشر :p

اره تقریبا 40 45 درصد بازی رو رفتی خیالت راحت کانسپت ها که همون عکس ها و پوستر های هتری هستن اسکین ها که لباس ها و کول پشتی های الی و جوئل هستن احری رو نمی دونم باید با میران پول توی والت بخریشتون حالا اونایی که قفلن یحتمل یا باید بازی رو روی درجه سختی های مختلف تموم کتی تا باز شن دقیقا نمیدونم من روی نرمال تمام کردم تقریبا نصفشون باز شد میخریشون توی بازی استارت رو میزتی عوض میکنی لباس ها رو
راستش من رو hard دارم میرم برا اولین بار ولی هیچ کدومشون باز نشده:(

از ناودی داگ بعید بود همچین تروفی های مسخره ای بذاره :|
بابا یه 4 تا تروفی هدشاتی چیزی . چیه همش باید تو سوراخ سمبه هارو گشت :| البته یه سری هاش لازمه مثل آپدیت Holster که چند تا اسلحه با هم حمل کرد یا Fire Rate ـه چند تا اسلحه .

از ناودی داگ بعید بود همچین تروفی های مسخره ای بذاره :|
بابا یه 4 تا تروفی هدشاتی چیزی . چیه همش باید تو سوراخ سمبه هارو گشت :| البته یه سری هاش لازمه مثل آپدیت Holster که چند تا اسلحه با هم حمل کرد یا Fire Rate ـه چند تا اسلحه .

اتفاقا تروفی های بازی خیلیم خوب چیده شده از نظر من.هد شات کردن و کشتن 3 نفر همزمان با نارنجک و اینا دیگه تو همه ی بازیا هستش.

راستش من رو hard دارم میرم برا اولین بار ولی هیچ کدومشون باز نشده:(

بايد داخل بازي بخريشون

-------------------------------------------------------------------------

داشتم اون قسمتي از بازي كه داخل E3 پارسال بازي شده بود رو نگاه مي كردم !!!

يه نكته ايي توجه ام رو جلب كرد ! اين كه منو و ايكون هاي كوله پشتي اون موقع خيلي بهتر بودن تا الان ! يعني شكل اصلي چيز ها كشيده ميشده نه يه سري ايكون شبيه به اون ها !

اتفاقا تروفی های بازی خیلیم خوب چیده شده از نظر من.هد شات کردن و کشتن 3 نفر همزمان با نارنجک و اینا دیگه تو همه ی بازیا هستش.

4 تا تروفی مخفی کاری هم میذاشت بد نبود . بازی خطی رو آدم دیگه 3 ،4 دفعه بره همون قشنگی بازی دیگه از بین میره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or