The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
هانتر چیزیش نیست ولی من تازه شروع کردم لولم 5 ه .
بعد هر چی ادم خفنه رفته فایر فلای رنک اونا 219 و 158 و ایناس بعد هر ادمی که تازه شروع میکنه بازیو , هانتره یعنی تا حالا رنک بالاتر از 40 تو هانتر یارم نبوده بعد اونور همه بالای 100.
:d

یه تعدادی از متن های بازی یه امضایی داره با نام : ISH_
بالاخره فصل تابستون تموم شد
واقا تو شک مونده بودم تو اون لحظه ای که سم پاش زخمی شده بود دیدم اسباب بازیش رو انداخت و شروع کرد به حرف زدن با الی راجع به تبدیل شده ها حس کردم یه خبرا هایی شده اینکه به الی گفت بنظرش توی وجود اون موجودات هنوزم ممکنه انسانیتی باقی مونده باشه ولی الی بهش میگه شاید اونا شبیه ادم ها باشند ولی دیگه انسانیتی تو وجودشون نیست ... و کاری که هنری با خودش کرد هم واقا شکه کننده بود برام ... :-o( تنها بازی که وقتی یه چپتر ازش میرفتم اینقدر شکه کننده بوده فقط بازی THE WALKING DEAD بوده )

بنظرمن Trophy ها خوب بود ، اضافه کاری نداشت ... ضمن اینکه باعث میشد حسابی برای Multiplayer هم وقت بذاری .
حال داد خلاصه ... هر 4 تا بازی ND در این نسل رو Plat گرفتم :bighug:

بحث سر تروفیاش شد ...
منم به نظرم تروفی ها عالی بودن!از چند جهت.یکی به خاطر این که اسپویل نمی کردن داستان رو!ینی تروفی داستانی نداشت!یکی این که مثل انچارتد وادارت نمی کردن هی تو بازی منتظر یه موقعیت باشی که مثلا 3 نفر رو با نارنجک یه جا بکشی!و همچنین به زور از RPG استفاده کنی:دی واقعا عذابه این RPG!:دی از یه جهت هم تروفی ها نه تنها ادم رو از بازی زده نمی کرد...بلکه اون کانورسیشنا و جک ها ادم رو بیشتر مجذوب می کرد:دی
خطر اسپویل!
یادمه یه کالکتیبلش رو بعد کشتن یه bouster میتونستی بگیری!اقا منم که داشتم رو سروایور میرفتم ینی چن لحظه احوال بکل بهم ریخته بود!این غول بی شاخ و دم رو تو نرمال ازش میترسیدم حالا رو این درجه چی کار کنم؟بعد زیر پل تو بهار دوتا bouster (درست نوشتم؟) بود و چنتا کلیکر!ینی شبانه روز با خدای خویش رازو نیاز میکردم ناتی داگ من رو برای یه کالکتیبل به جون دوتاbousterر و چنتا کلیکرننداخته باشه:دی واقعا هنوز یادم میاد چجوری دهنم رو جر میداد یه جوری میشم!
از یه جهت هم چالش برانگیز تر از انچارتد ها بود که خب از ناتی توقع نداشتم ولی چسبید:دی
از یه جهت تعداد تروفیا کم بود ولی فرت فرت تروفی گلد ریخته بودن:دی
از همه مهمتر هم اسم تروفی پلات ـش میباشد! مشت محکمی میباشد بر دهان هرکی که میگه بازی رو پلات میکنی که چی بشه ؟
yahoo_22.gif
(حالا درسته این جمله توی بازی هم به کار رفته! ولی روی اسم پلات چنین چیزی بسیار خفن است
yahoo_19.gif
)
اخخخخخ امیر دقیقا راست میگی.حرف دلم رو زدی:دی

هانتر چیزیش نیست ولی من تازه شروع کردم لولم 5 ه .
بعد هر چی ادم خفنه رفته فایر فلای رنک اونا 219 و 158 و ایناس بعد هر ادمی که تازه شروع میکنه بازیو , هانتره یعنی تا حالا رنک بالاتر از 40 تو هانتر یارم نبوده بعد اونور همه بالای 100.
:d

اتفاقا من که فایرفلای بودم هم همه‌ی این 150 ها و 120 ها هانتر بودن ما همه 5-6 بودیم. شما 12 هفته رو تموم کنی رو دو تاش فکر کنم بعد هر بازی بشه عوض کرد تیم رو. چون خیلیا هستن که خیلی شاخن، میبینی یه دست میان هانتر میشن یه دست فایرفلای میشن.

اقا من بازی رو تموم کردم
یه سوال:
داستان
سکانس اخر بازی الی به جویل چی میگه دقیقا که اخرین دیالوگ الی میگی ok و بازی تموم میشه؟
بعد اینکه الی آخر مبتلا میشه یا نه؟ چرا تا الان با وجود زخم رو دستش مبتلا نشده بود؟

اقا من بازی رو تموم کردم
یه سوال:
داستان
سکانس اخر بازی الی به جویل چی میگه دقیقا که اخرین دیالوگ الی میگی ok و بازی تموم میشه؟
بعد اینکه الی آخر مبتلا میشه یا نه؟ چرا تا الان با وجود زخم رو دستش مبتلا نشده بود؟

خیلی خلاصه بگم:
تنها کسی که ایمن بود الی بود دیگه و میخواستن از اون واکسن تهیه کنن ، جوئل برای اینکه الی رو از دست نده ، مانع این کار شد و الی رو از بیمارستان برداشت
و برگشت پیش داداشش.
به دروغ به الی گفت که تو بیمارستان افراد دیگه ای هم بودن که ایمن بودن و از طریق اونا واکسن رو درست میکنن.
الی هم به جوئل گفت که قسم بخور این چیزی که گفتی حقیقت داره و اون هم قسم خورد و OK و the path a new beginning :d
اصل دیالوگ:
الی :
Swear to me that everything you said about the Fireflies is true
جوئل:
i swear
الی:
okay

آخرین ویرایش:
یه دنباله با الی مثلا 10 سال بعد که کاملا بزرگ شده، تقاضا داریم! :d بعد آخر بازی جریان رو میفهمه و خودشو برای بشر قربانی کنه! :-"
باید یه زنگ به ناتی بزنم ایدم رو بگم! :-"

یه دنباله با الی مثلا 10 سال بعد که کاملا بزرگ شده، تقاضا داریم! :d بعد آخر بازی جریان رو میفهمه و خودشو برای بشر قربانی کنه! :-"
باید یه زنگ به ناتی بزنم ایدم رو بگم! :-"
قبل از اینکه زنگ بزنی یه سر بیا ببینمت :| عمرا نمیزارم این ایده جایی دیگه بازگو بشه :-" بهترین راهش هم اعمال حرکات کریتوسی،روی کسی هست که این فکر ها به سرش خطور کرده :-"

خیلی خلاصه بگم:
تنها کسی که ایمن بود الی بود دیگه و میخواستن از اون واکسن تهیه کنن ، جوئل برای اینکه الی رو از دست نده ، مانع این کار شد و الی رو از بیمارستان برداشت
و برگشت پیش داداشش.
به دروغ به الی گفت که تو بیمارستان افراد دیگه ای هم بودن که ایمن بودن و از طریق اونا واکسن رو درست میکنن.
الی هم به جوئل گفت که قسم بخور این چیزی که گفتی حقیقت داره و اون هم قسم خورد و OK و the path a new beginning :d
اصل دیالوگ:
الی :
Swear to me that everything you said about the Fireflies is true
جوئل:
i swear
الی:
okay
آها گرفتم پس چرا میخواستن خودشون برن بیمارستان؟ منظوم اینکه مگه خودشون نمیخواستن که از الی واکسن درست کنن؟

آها گرفتم پس چرا میخواستن خودشون برن بیمارستان؟ منظوم اینکه مگه خودشون نمیخواستن که از الی واکسن درست کنن؟

الی مشکلی نداشت که خودش رو برای تهیه ی واکسن فدا کنه ولی جول نمیخواست که این کارو بکنه. تا قبل از اینکه به بیمارستان برسن جول از این قضیه خبر نداشت که برای درست شدن واکسن , الی باید بمیره.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or