The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
میشه لینک دانلود کامیک بوک ها رو اینجا بذارید که همه استفاده کنیم؟ :d

اگه ترجمه شده هم باشه که خیلی عالی میشه:d

- - -ویرایش - - -

وقتی Neil Druckmann میگه داستان Ellie و Joel تو همین بازی به پایان میرسه دیگه حرفی نمیمونه و اگه TLOU دیگه ای درکار باشه بدون شک ادامه ای بر این داستان نخواهد بود.

البته خود Neil Druckmann قبلا هم گفته بود که TLOU پتانسیل خوبی برای ادامه داره!

به نظر من پایان بازی فوق العادست:
کشتن جوئل یا الی راه cheap و هالیوودی برای در آوردن اشک مخاطب بود خیلی خوشحالم که ND این کار رو نکرد. بازی انقدر زیبا داستان رو روایت میکنه که کاملا به جوئل حق میدیم به خاطر تصمیم نهائیش چون اولا ما ابتدای بازی می بینیم دست رو دست گذاشتن و کاری نکردن و اعتماد کردن به بقیه انسان ها باعث شد جوئل دخترش رو از دست بده , جوئل توان از دست دادن یک دختر دیگه رو نداره، ثانیا در کل بازی ما دنیایی رو میدیدیم که دیگه ارزش نجات دادن نداره و انسان ها به مراتب خطرناک تر و بی روح تر از infected ها هستن که حتی پیدا کردن واکسن هم دیگه دردی رو دوا نمیکنه. به نظر من اسم بازی هم اشاره به جوئل و الی و جوئل و الی هائی داره که توی این دنیای از بین رفته میتونن یک bond رو تشکیل بدن و به زندگی ادامه بدن. الی در اون لحظه که زرافه هارو میبینن به جوئل میگه این همه کاری که ما کردیم باید یک نتیجه ای بده و ما اخر بازی میبینیم که نتیجش رابطه این 2 نفر بود الی هم با وجود اینکه اخر بازی میدونه جوئل دروغ میگه ولی اون هم به همون نتیجه ای رسیده که جوئل و من مخاطب رسیدیم. کلا دست ND درد نکنه که بازی ساخت که من احساس کنم دارم یک فیلم از کوئن ها رو خودم بازی میکنم

اگه سختی بازی رو هم تغییر بدم , باز تو اون حالت آپگرید هام میمونه ؟؟؟
نه فقط رو همون درجه های سختی که بازی رو به اتمام رسوندی . مثلا نمی تونی رو نرمال تموم کنی و بعد روی اخرین درجه با همون اپگرید ها شروع کنی .

چرا میشه .... مثلا اگه بازی رو روی نرمال تموم کردید ، New Game + رو میتونید با Easy یا Normal شروع کنید و وقتی فقط 1 چپتر رو تموم کردید به منوی اصلی برگردید و برید به Chapter Select و میتونید همون چپتر اول رو روی Survival شروع کنید که همون Survival + حساب میشه .

فقط امدم بگم اورین....اورین....اورین به ناتی!!!
روزی یک ساعت میشینم پاش و اصلا توو بازی ران نمیکنم بلکه جاهایی که الزامیه
اصلا دوست ندارم تمام بشه!
فقط خیلی دوست داشتم اوون صحنه ایی که برای اولین بار در گیم پلی بازی تویه e3سال گذشته پخش شد و
یکی از هانتر ها گفت I know thath sound قبلش جویل تیر تمام کرده بود و بعدش الی با اجر زدش!خیلی دوست داشتم ببینمو نشد!:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or