کشتن جوئل یا الی راه cheap و هالیوودی برای در آوردن اشک مخاطب بود خیلی خوشحالم که ND این کار رو نکرد. بازی انقدر زیبا داستان رو روایت میکنه که کاملا به جوئل حق میدیم به خاطر تصمیم نهائیش چون اولا ما ابتدای بازی می بینیم دست رو دست گذاشتن و کاری نکردن و اعتماد کردن به بقیه انسان ها باعث شد جوئل دخترش رو از دست بده , جوئل توان از دست دادن یک دختر دیگه رو نداره، ثانیا در کل بازی ما دنیایی رو میدیدیم که دیگه ارزش نجات دادن نداره و انسان ها به مراتب خطرناک تر و بی روح تر از infected ها هستن که حتی پیدا کردن واکسن هم دیگه دردی رو دوا نمیکنه. به نظر من اسم بازی هم اشاره به جوئل و الی و جوئل و الی هائی داره که توی این دنیای از بین رفته میتونن یک bond رو تشکیل بدن و به زندگی ادامه بدن. الی در اون لحظه که زرافه هارو میبینن به جوئل میگه این همه کاری که ما کردیم باید یک نتیجه ای بده و ما اخر بازی میبینیم که نتیجش رابطه این 2 نفر بود الی هم با وجود اینکه اخر بازی میدونه جوئل دروغ میگه ولی اون هم به همون نتیجه ای رسیده که جوئل و من مخاطب رسیدیم. کلا دست ND درد نکنه که بازی ساخت که من احساس کنم دارم یک فیلم از کوئن ها رو خودم بازی میکنم