The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
پیشنهاد من اینه که در اسرع وقت تیر و کمون رو تا آخر upgrade کنید لامصب خوراک هدشات بی سر و صداست :دی

تیر کمونش فوق العادست ،تیر کمون توی حالت نرمال یکی از بی استفاده ترین سلاح های من بود ولی روی حالت سوایور ، خیلی جاها مخصوصا اونجا که با Sam هستیم خیلی به کارم اومد.
اونجا اگه تیر کمون نبود نمیتونستم ردش کنم.

من چون تا قبل از تموم کردن بازی زیاد اینجا سر نمیزدم ، نمیدونم کسی این رو گذاشته یا نه ! :دی
10 لحظه برتر بازی به انتخاب Gametrailers (مطمئناً اگه بازی رو تموم نکردین ، نباید اسپویلر رو باز کنین دیگه ! :دی)
10

اونجایی که با Bill باید ماشین رو حرکت می دادیم تا به راه بیفته و Ellie هم ماشین رو هدایت میکرد. یکی از صحنه های مهیج و نفس گیر بازی که یه دفعه Infected ها از در و دیوار میریزن و کار خیلی سخت میشه !

9

جایی که با Sam و Henry توی راهروهای فاضلاب هستیم و بعدش به خاطر یکی از تله ها در بسته میشه و از هم جدا میشیم و Joel باید با Sam همراه بشه.

8

روبرو شدن با Infected ها توی هوای تاریک و بارونی همراه با Tess و Ellie.

7

ماجراجویی Ellie که بدون کمک Joel به دنبال دارو و غذا هست و باید سختی های زیادی رو تحمل کنه.

6

عشق من اون زرافه ها ! :دی

5

فصل زمستون و هدایت Ellie بعد از صحنه بیهوش شدن Joel. جایی که آدم از خودش میپرسه یعنی Joel کارش تموم شد که باید با Ellie به شکار گوزن بریم ؟!

4

کله پا شدن Joel ! :دی یکی از نفس گیرترین بخش های بازی.

3

قسمت هایی از بازی که اول با Ellie باید توی برف و بوران مسیر رو طی کنیم و بعد از مدتی هم هدایت Joel رو توی همون محیط برعهده می گیریم.

2

تعقیب Ellie مظلوم توسط David بی شرف ! یکی از مهیج ترین و زیباترین لحظات بازی که در نهایت هم خیلی تأثیرگذار تموم شد.

1

و در نهایت قسمت ابتدایی بازی. جایی که اولش کنترل دختر Joel رو برعهده می گیریم و یک دفعه محیط آروم و ساکت اطراف تبدیل به یک جهنم میشه و بعد هم با Joel دخترش رو در آغوش می گیریم و در نهایت هم ...

در مجموع انتخاب های خیلی خوبی کردن و اکثرشون جزو انتخاب های من هم هستن. فقط اون بخش بیمارستان رو نمیدونم چرا نذاشتن. جایی که Joel وارد اتاق عمل میشه و Ellie رو بیرون میبره. حال و هوای اون قسمت به همراه اون موسیقی محشر و شباهتش به بخش اول بازی ، بدون شک یکی از تأثیرگذارین لحظات بازی های کامپیوتری برای من بود.

فصل زمستون و هدایت Ellie بعد از صحنه بیهوش شدن Joel. جایی که آدم از خودش میپرسه یعنی Joel کارش تموم شد که باید با Ellie به شکار گوزن بریم ؟!
من اصلا همین چیزی نپرسیدم ولی الان برام سوال شد که چرا نپرسیدم:d
کلا ایمان داشتم جول میمونه

Last edited by a moderator:
من چون تا قبل از تموم کردن بازی زیاد اینجا سر نمیزدم ، نمیدونم کسی این رو گذاشته یا نه ! :دی
10 لحظه برتر بازی به انتخاب Gametrailers (مطمئناً اگه بازی رو تموم نکردین ، نباید اسپویلر رو باز کنین دیگه ! :دی)
5

این تیکه واقعا شاید باورتون نشه!از یه طرف غرق منظره و لول دیزاین بازی بودم!از یه طرف انگار اب سرد ریختن روم واقعا فکر کردم جوئل سابیده به الک:دی
ولی وقتی الی گفت انتی بیوتیک میخواد گفتم "پوفففففففف":دی

میتونید به گیمر بودنم اطمینان حاصل کنین.
هر کسی هم به گیمر بودنم شک داره میتونه تو هر بازی MULTIPLAYER ای با بنده مسابقه بده. I am ready...
خدائیش من نمیدونم بعد از دیدن نشونه گیمر بودن منتقد سبک مغزمون بخندم یا گریه کنم یعنی اعتماد به نفس طرف از پهنا تو حلقم:|=))

در مجموع انتخاب های خیلی خوبی کردن و اکثرشون جزو انتخاب های من هم هستن. فقط اون بخش بیمارستان رو نمیدونم چرا نذاشتن. جایی که Joel وارد اتاق عمل میشه و Ellie رو بیرون میبره. حال و هوای اون قسمت به همراه اون موسیقی محشر و شباهتش به بخش اول بازی ، بدون شک یکی از تأثیرگذارین لحظات بازی های کامپیوتری برای من بود.

شماره 1 باید این میشد به نظر من :دی

در مورد ماندگارترین صحنه ها! :d
شماره 1 رو موافقم! :d
من اگر بودم،2 رو میدادم به زرافه ها! یعنی عالی بود اون قسمت:((
سه رو هم میدادم اون فرار آخر کار از بیمارستان! نامردا وسط اون همه درگیری و اینا،ما رو از اتاقی که برای بچه ها بود هم رد کردن که بیشتر این رابطه ی پدر و فرزندیی که بین اینا شکل گرفته تاثیر گذار بشه! :-s (درسته اتاقه برای بچه ها 4-5 ساله بود:-" ولی بازم همون حس رو انتقال میداد! یا شایدم فقط به من انتقال داده :|

در مورد زمستون...منم ایمان داشتم جول زندست ولی ... یه جوری هم ایمانم داشت به فنا میرفت:-" که مثل دوستمون تا الی گفت آنتی بیوتیک میخوام خیالم راحت شد! :d (آخه من شکارمم خیلی طول کشید:-" 2 ساعت درگیر شکار گوزن بودم :-" همینطور ایمانم به زنده موندنش کمتر میشد و بیشتر احساس تنهایی و درماندگی میکردم :|

تروفی هاش به نظرم خوب طراحی نشدن
سخت به دست میان و تعداد پایین :دی
اتفاقا من با این گزینه بسیار موافقم! :-" هرچی سخت تر که بهتر! :-"
ولی اینکه وسط بازی تقریبا هیچ تروفیی نمیده عالیه! دیوید کیج هم گفته بود توی HR وسط بازی تروفی نمیدیم که تاثیر نزاره توی بازی و اینا! و توی لودینگ تروفی ها داده میشن! میشه گفت TLOU به تکامل رسیده ی این روش کیج بود:-" فقط قضیه اینه که بازی لودینگ نداره:p همش رو آخر کار میده! :d

از نظر من اونجا که یارو می خواد بیرون کنه جول از منطقه فایر فلایا بعد جول بر میگرده یه تیر میزنه تو شکمه یارو میگه
i dont have time for this:d

چرا میشه .... مثلا اگه بازی رو روی نرمال تموم کردید ، New Game + رو میتونید با Easy یا Normal شروع کنید و وقتی فقط 1 چپتر رو تموم کردید به منوی اصلی برگردید و برید به Chapter Select و میتونید همون چپتر اول رو روی Survival شروع کنید که همون Survival + حساب میشه .
این چه فریبی که بازی می خوره ؟ :دی یا بهتر بگیم چه فریبی که nd اجازه داده ! امتحان کردم جواب داد :دی ولی به هیچ عنوان دیگه لذت Survival خام رو نداره !

در مورد بهترین صحنه های بازی واقعا جای سکانس بیمارستان خالیه ! بقیه انتخاب ها همه عالی هستن ! ولی جای گزینه 5 باید حداقل رده سوم بود !

بنظر من کل بازی رو اگر خیلی آروم پیش ببرید و محیط هارو کامل بگردید بازی بیشتر روشما تاثیر میذاره!
بعضی مکان هایی که هیچ موجودی نیست هم روی من تاثیر میذاره و باعث ترس میشه:دیـــ

بیشتر رعب و وحشت رو هم زمانی به من دست میده که از پس infectedها برنمامو گلوو جویل رو میجوند!
چند ثانیه ایی تو شوک میمونم!:دی(موزیکش هم که در اون لحضه کلا زیرورو میکنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or