پیشنهاد من اینه که در اسرع وقت تیر و کمون رو تا آخر upgrade کنید لامصب خوراک هدشات بی سر و صداست
من چون تا قبل از تموم کردن بازی زیاد اینجا سر نمیزدم ، نمیدونم کسی این رو گذاشته یا نه !
10 لحظه برتر بازی به انتخاب Gametrailers (مطمئناً اگه بازی رو تموم نکردین ، نباید اسپویلر رو باز کنین دیگه ! )
تام چيك تو بازي سنتر عضو شده :dancing::d مدرك :
بازیسنتر | نقد و بررسی اعضا | PS3 | The Last of Us | The worst of our naughty dog
خدائیش من نمیدونم بعد از دیدن نشونه گیمر بودن منتقد سبک مغزمون بخندم یا گریه کنم یعنی اعتماد به نفس طرف از پهنا تو حلقممیتونید به گیمر بودنم اطمینان حاصل کنین.
هر کسی هم به گیمر بودنم شک داره میتونه تو هر بازی MULTIPLAYER ای با بنده مسابقه بده. I am ready...
در مجموع انتخاب های خیلی خوبی کردن و اکثرشون جزو انتخاب های من هم هستن. فقط اون بخش بیمارستان رو نمیدونم چرا نذاشتن. جایی که Joel وارد اتاق عمل میشه و Ellie رو بیرون میبره. حال و هوای اون قسمت به همراه اون موسیقی محشر و شباهتش به بخش اول بازی ، بدون شک یکی از تأثیرگذارین لحظات بازی های کامپیوتری برای من بود.
اتفاقا من با این گزینه بسیار موافقم! هرچی سخت تر که بهتر!تروفی هاش به نظرم خوب طراحی نشدن
سخت به دست میان و تعداد پایین
شماره 1 باید این میشد به نظر من
این چه فریبی که بازی می خوره ؟ یا بهتر بگیم چه فریبی که nd اجازه داده ! امتحان کردم جواب داد ولی به هیچ عنوان دیگه لذت Survival خام رو نداره !چرا میشه .... مثلا اگه بازی رو روی نرمال تموم کردید ، New Game + رو میتونید با Easy یا Normal شروع کنید و وقتی فقط 1 چپتر رو تموم کردید به منوی اصلی برگردید و برید به Chapter Select و میتونید همون چپتر اول رو روی Survival شروع کنید که همون Survival + حساب میشه .