The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اسپویل اخر بازی
احساس میکنم پایانش واسم راضی کننده نبود دوست داشتم یه اتفاق بدی واسه یکی از شخصیتا بیفته حالا جوئل یا الی زیاد فرقی نمیکرد مثلا تو قسمت پایانی بازی وقتی جوئل تو کمپ فایر فلایزا به الی رسید و نجاتش داد و داشت از دست ماموراشون فرار میکرد خیلی بهتر بود که جوئل تیر بخوره یعنی منطقی ترم میشد چون از اونجا فرار کردن خیلی منطقی به نظر نمیرسید اصلا فضای بازی تو اون قسمت یجورایی آماده بود واسه یه اتفاق بد اون موزیک و اون طراحی فضای بازی تو اون قسمت خبر از اتفاق بدی میداد نمیدونم شایدم مثلا مارلین دستور داده بود که تیر اندازی نکنن تا اتفاقی واسه الی نیفته شایدم اتفاق بد تو پایانش همون دروغ گفتن جوئل به الی و خودخواهیش به خاطر اینکه بتونه خلا سارا رو پر کنه بود کلا اگه جوئل مثل جان مارستون تو اخر بازی کشته میشد یا یه اتفاقی برای الی میفتاد خیلی بازی بیشتر تو ذهنمون میموند اما خوب بازم انقدر داستان بازی شاهکار بود و انقدر لحظه های احساسی و جذاب داشت که نمیشه ایرادی بهش گرفت
فکر نمیکنم چیزی برای ادامه دادن تو بازی وجود داشته باشه

اتفاقا پایان بازی خیلی سیاه تر بود اینطوری... اگه برفرض Joel میمرد اونام Ellie رو میگرفتن میبردن واکسین درست میکردن و همه نجات پیدا میکردن. ولی اینطوری نشون داد که Joel حاضره همه رو قربانی بکنه تا یه نفر رو نجات بده. من خودم هم اگه جای Joel بودم برفرض همین کار رو میکردم. پایان شاهکار بود چون میخواست واقعیت تلخ "انسان" بودن رو نشون بده. نه اینکه کاراکتر بیاد کاری رو انجام بده که همه دنیا رو نجات پیدا کنن و happy ending بشه.

.:ab:. :
اتفاقا بنظرم پایان بازی خیلی خوب بود . دقیقا چیزی بود که هیچکدوممون نمیتونستیم حدس بزنیم . البته نمیشه منکر این شد که اگه جوئل کشته میشد تاثیر زیادی روی بازیباز میزاشت .
ولی حس تک و نویی بود حداقل برای من وقتی بازی رو تموم کردم . خوشحال از اینکه شخصیتهای اصلی زنده هستن ولی با اینکه خوشحالم میدونم جوئل باعث شد امید دنیایی که بازی توش اتفاق میوفته از بین بره .
خیلی واسم جالب بود که بدونی پایان بازی تلخه ولی ازش خوشحال باشی .

اتفاقا پایان بازی خیلی سیاه تر بود اینطوری... اگه برفرض Joel میمرد اونام Ellie رو میگرفتن میبردن واکسین درست میکردن و همه نجات پیدا میکردن. ولی اینطوری نشون داد که Joel حاضره همه رو قربانی بکنه تا یه نفر رو نجات بده. من خودم هم اگه جای Joel بودم برفرض همین کار رو میکردم. پایان شاهکار بود چون میخواست واقعیت تلخ "انسان" بودن رو نشون بده. نه اینکه کاراکتر بیاد کاری رو انجام بده که همه دنیا رو نجات پیدا کنن و happy ending بشه.
این پایانم خوب بود اما یجورایی برای خود من از جوئل یه شخصیت خودخواه به جا گذاشت که اصلا آدم فداکاری نبود شایدم هدف ND همین بوده که نشون بده جوئل یه آدم عادیه نه یه قهرمان چیزی که از اولم گفته بودن در ضمن اگه مثلا واکسین رو از الی درست میکردن خیلیم پایان خوب و شادی نمیشد یعنی هم الی از بین رفته بود هم جوئل شخصیتایی که ما بهشون علاقه داشتیم و اونهمه عذاب کشیدن برای رسیدن به اینجا داستان بازیم یه پایان منطقی پیدا میکرد و این سفر مائام به یه نتیجه ی مشخصی میرسید مثل همون چیزی که خود الی تو پایان بازی گفت که ما اینهمه راهو بی دلیل نیومدیم به نظرم اینجوری بهتر بود

اول از همه بگم آقای .:ab:. اگه میشه تو اسپویلر قرار بدین نظرتون رو
در مورد پایان هم باید بگم :
پایانی تلخ که واقعاً تلخ ترین پایان واسه این بازی میتونست باشه.موقعی که جوئل فقط برای عشق خودش جون انسانها رو در خطر انقراض نگه میداره! جون میلیونها انسان رو میتونست با رفتن خودش از بیمارستان نجات داده باشه و شروعی دوباره برای بشر باشه ولی در پایان ND شخصیت واقعی یک انسان رو نشون داد یعنی جوئل خودش و عشقش و علاقش براش مهمتر از هر چیز دیگه ای در دنیاست.عشق خودش مهمتر از زندگی بقیست و واسه همینه که نمیذاره بقیه نجات پیدا کنن و همونطور که خودش گفت باید به دنبال و پیش کسی باشی که براش اهمیت قائلی و اون شخص واست مهمه و این میتونه تو رو از هر چیزی نجات بده ولی فقط تو رو

منم به نظرم پایان بازی همین جوری که هست بهتره همین طوری اش بازی پایانش عالیه

حالا حادثه ای که اتفاق افتاده یک طرف اون جمله پایانی جوئل که قسم دروغ خورد تیر خلاص بود

این بازی شاهکار بود شاهکار بعد هوی رین دومین بازی بود که تو انحصاری های پلی 3 منو کاملا درگیر خودش کرد

Last edited by a moderator:
خب من هم بازی رو تموم کردم .
بعد از مدتها که PS3 م داشت خاک میخورد , این بازی باعث شد که روشنش کنم و یه حال اساسی باهاش کنم .
لحظه لحظه بازی عالی بود , لوکیشنها همه خیره کننده , داستان عالی , شاید جزء معدود ( یا حتی تنها ) گیمی بود که , اون داشت با ما بازی میکرد !!
یه کم هم مولتیش رو زدم , مولتیش هم جذاب و سخت بود .
باقی موارد رو هم دوستان به خوبی اشاره کردن
10 دقیقه اول جایی که سارا میمیره واقعا شکه شدم :((
آخر بازی وقتی اون 3 تا دکتر رو کشتم حس خوبی بهم دست داد
یک سوال
این Tommy برادر Joel بود یا رفیق خیلی صمیمیش ؟؟
این یکی رو متوجه نشدم
از پایان بازی هم راضی هستم

آخرین ویرایش:
پایان بازی هم بهترین حالتش همین بود هم تنها حالتش :دی
- بهترین حالتش به خاطر پیام بازی یعنی "The Last of Us" . یعنی تنها انسانی که مصون هست و در آینده شاید بتونه زنده بمونه الی هست .
- تنها حالت به خاطر اینکه خلق صحنه ی احساسی ناشی از مرگ می تونست بازی رو از لحاظ داستانی بیش از پیش به عناوینی که قبل از TLOU منتشر شدن وابسته کنه !

بعد از افتادن از آسانسور اون bloater رنگمو عین گچ سفید کرد :d یعنی به هیچ وجه فکر نمیکردم بیان یدونه از اونا توی محیط به این کوچیکی بزارن وقتی دیدمش جا خوردم :d روی survivor هم باید بیخیالشون شی و فــــــــرااار :d
وای اونجای بازی داشتم از شدت ترس میترکیدم اصلا یه ترس عجیبی رو اونجا تجربه کردم.همین که ژنراتور رو روشن کردم یهو یه نره غول اومد دست گذاشت دهنمو جرررررررررر داد یعنی به معنای واقعی توی اون صحنه سکته کردم:-s:dالبته بعد از اینکه چند بار مورد عنایت قرار گرفتم بصورت اتفاقی نقطه ضعفش رو پیدا کردم:d

دوستان یک مشکلی دارم.اون هانترهایی که کلاه ایمنی سرشون هست وقتی با چوب یا میله پشت سر هم بهشون ضربه میزنم ضربه سوم چهارم یک لحظه صدای ضربه چوب یا میله قطع میشه
مشکل از دیسک بازی هست؟

کسانی که از پایان بازی ناراضی هستند
واقعا این دنیا ارزش نجات دادن داشت؟ :d دیگه انسانیتیم مونده بود که بخواد نجات پیدا کنه

بالاخره این شاهکار تموم شد. شاهکاری که استعداد و مهارت ND رو بعد از سری Uncharted نشون داد و جایگاه ND رو بین استودیوهای بازیسازی از قبل هم بالاتر برد. خدا من رو ببخشه که به ND شک داشتم و میترسیدم TLoU اون چیزی نباشه که ازش انتظار میره ! :دی
اگه بازی رو تموم نکردین ، اسپویلر رو باز نکنین !
در مورد بخش های مختلف بازی قبلاً صحبت کردم ، فقط موند مدت زمان بازی که از این نظر هم TLoU با اکثر بازی ها متفاوت بود. یعنی برای بازی ای که Open World نیست ، حدود 15 ساعت زمان بسیار عالی ای هست. اونم توی نسلی که اکثر بازی ها زیر 8،9 ساعت هستن. این 15 ساعت هم به قدری عالی برنامه ریزی شده که آدم احساس خستگی نمیکنه و عطشش برای تموم کردن بازی ، لحظه به لحظه بیشتر میشه.
از کجای بازی بگم ؟! از شروع خیره کننده و فوق العاده ـش ؟ شروعی که همون اول کاری آدم رو بدجوری تحت تأثیر قرار میده و آماده یه ماجرای به شدت زیبا میکنه. از پایان معرکه و بی نقصش ؟ پایانی که بهتر از این نمیشد ساخت. شاید در نگاه اول پایان شادی به نظر برسه ، ولی به شدت تلخ هست. پایانی که به قول دوستان به بهترین شکل نوع بشر رو نشون میده و خبری از "قهرمان بازی" و فداکاری یه نفر برای نجات جهان و ... نیست. فکر میکنم تک تک ما هم اگه جای Joel بودیم ، همین کار رو میکردیم و این باعث میشه Joel یه کاراکتر کاملاً انسانی باشه نه یه ابر قهرمان خفن. فکر میکنم 99% ماها (شاید هم 100% !) انتظار داشتیم Joel یا Ellie بمیرن ! :دی ولی همین که این اتفاق نیفتاد و رودست خوردیم ، خودش یکی از بهترین نکات این پایان زیبا بود.
بازی انقدر صحنه های زیبا و به یاد موندنی داشت که لیست کردن همه اون ها خیلی طول میکشه و این وسط شاید یه چیزایی هم در این لحظه توی ذهنم نمونده باشه !
روبرو شدن با اون Bloater توی اون راهروهای تاریک و پر از گرده و هاگ ، چیزی هست که بعیده تا سال ها از ذهن ـمون خارج بشه !
صحبت های Ellie و Joel در مورد از دست دادن اطرافیانشون ، با عکس العمل زیبای هر دو طرف بسیار زیبا و البته ناراحت کننده بود.
جستجو برای پیدا کردن Ellie ، اون هم با اون موسیقی فوق العاده و همراه با اسب توی اون مناظر واقعاً فراموش نشدنی بود.
مجروح شدن Joel و لحظات بعد از اون که باید Joel رو به اون شکل کنترل میکردیم و در نهایت هم صحنه کات خورد به زمستون ، چیزی بود که توی کمتر بازی ای شاهدش بودیم. مخصوصاً وقتی این قسمت رو ترکیب کنیم با بخش بعدی که باید Ellie رو وسط برف ها کنترل کنیم و با تیرکمون به شکار یک گوزن بریم و لکه های خون و رد پای اون رو تعقیب کنیم. عجب اتمسفری داشت این صحنه.
مرحله برف و بوران که باید با Ellie توی اون جو محشر حرکت میکردیم و به سختی میشد اطراف رو دید ، بی نظیر بود ! بعدش هم که باید با Joel مسیر رو طی میکردیم و این دو بخش جزو زیباترین بخش های این نسل بودن.
رفتار ناراحت کننده ای که اون افراد با Ellie داشتن و بنده خدا دیگه انقدر زیر فشار بود که در نهایت با چاقو صورت طرف رو 60 قسمت کرد ، خیلی تأثیرگذار کار شده بود. حرکات Ellie بعد از اون صحنه فوق العاده بود و خیلی سوزناک.
اون زرافه !!! اون زرافه خودش به تنهایی اندازه خیلی از بازی ها می ارزید ! :دی غوغا بود اون صحنه !
و در نهایت قبل از پایان کم نظیر بازی ، یکی از فراموش نشدنی ترین لحظات کل عمر گیمری من ، جایی که Joel با کلی غم و غصه Ellie رو از اتاق عمل بیرون آورد و با اون اتمسفر دیوانه کننده و موسیقی گوش نواز ، یاد و خاطره حمل کردن دخترش زنده شد. عجب صحنه ای بود ...
یه چیز دیگه در مورد پایان بازی. الآن هر دو کاراکتر اصلی زنده هستن و میشه دنباله بازی رو به راحتی ساخت. ولی با اینکه با تمام وجود به ND اعتماد دارم و دیگه کوچیک ترین شکی توی توانایی این استودیو ندارم و ND هم قبلاً با سری بازی های قبلی خودش ثابت کرده که میتونه دنباله های معرکه ای بسازه ، ولی دوست دارم The Last of Us همین جا تموم بشه. در اوج و به بهترین شکل ممکن توی ذهن ما باقی بمونه و دیگه دنباله ای نداشته باشه.
راستی اون تیکه آخر بازی هم به خوبی به کمیک American Dreams متصل شد ! من دو قسمت اول کمیک رو خونده بودم و یادم رفته بود بقیه رو بخونم ! :دی مثل اینکه سومی هم اومده ولی چهارمی چند روز دیگه میاد. Riley (که Ellie در موردش صحبت میکنه و میگه همزمان گاز گرفته شدن و اون Infected شد) توی کمیک جزو کاراکترهای اصلی هست.

بالاخره این شاهکار تموم شد. شاهکاری که استعداد و مهارت ND رو بعد از سری Uncharted نشون داد و جایگاه ND رو بین استودیوهای بازیسازی از قبل هم بالاتر برد. خدا من رو ببخشه که به ND شک داشتم و میترسیدم TLoU اون چیزی نباشه که ازش انتظار میره ! :دی
اگه بازی رو تموم نکردین ، اسپویلر رو باز نکنین !
در مورد بخش های مختلف بازی قبلاً صحبت کردم ، فقط موند مدت زمان بازی که از این نظر هم TLoU با اکثر بازی ها متفاوت بود. یعنی برای بازی ای که Open World نیست ، حدود 15 ساعت زمان بسیار عالی ای هست. اونم توی نسلی که اکثر بازی ها زیر 8،9 ساعت هستن. این 15 ساعت هم به قدری عالی برنامه ریزی شده که آدم احساس خستگی نمیکنه و عطشش برای تموم کردن بازی ، لحظه به لحظه بیشتر میشه.
از کجای بازی بگم ؟! از شروع خیره کننده و فوق العاده ـش ؟ شروعی که همون اول کاری آدم رو بدجوری تحت تأثیر قرار میده و آماده یه ماجرای به شدت زیبا میکنه. از پایان معرکه و بی نقصش ؟ پایانی که بهتر از این نمیشد ساخت. شاید در نگاه اول پایان شادی به نظر برسه ، ولی به شدت تلخ هست. پایانی که به قول دوستان به بهترین شکل نوع بشر رو نشون میده و خبری از "قهرمان بازی" و فداکاری یه نفر برای نجات جهان و ... نیست. فکر میکنم تک تک ما هم اگه جای Joel بودیم ، همین کار رو میکردیم و این باعث میشه Joel یه کاراکتر کاملاً انسانی باشه نه یه ابر قهرمان خفن. فکر میکنم 99% ماها (شاید هم 100% !) انتظار داشتیم Joel یا Ellie بمیرن ! :دی ولی همین که این اتفاق نیفتاد و رودست خوردیم ، خودش یکی از بهترین نکات این پایان زیبا بود.
بازی انقدر صحنه های زیبا و به یاد موندنی داشت که لیست کردن همه اون ها خیلی طول میکشه و این وسط شاید یه چیزایی هم در این لحظه توی ذهنم نمونده باشه !
روبرو شدن با اون Bloater توی اون راهروهای تاریک و پر از گرده و هاگ ، چیزی هست که بعیده تا سال ها از ذهن ـمون خارج بشه !
صحبت های Ellie و Joel در مورد از دست دادن اطرافیانشون ، با عکس العمل زیبای هر دو طرف بسیار زیبا و البته ناراحت کننده بود.
جستجو برای پیدا کردن Ellie ، اون هم با اون موسیقی فوق العاده و همراه با اسب توی اون مناظر واقعاً فراموش نشدنی بود.
مجروح شدن Joel و لحظات بعد از اون که باید Joel رو به اون شکل کنترل میکردیم و در نهایت هم صحنه کات خورد به زمستون ، چیزی بود که توی کمتر بازی ای شاهدش بودیم. مخصوصاً وقتی این قسمت رو ترکیب کنیم با بخش بعدی که باید Ellie رو وسط برف ها کنترل کنیم و با تیرکمون به شکار یک گوزن بریم و لکه های خون و رد پای اون رو تعقیب کنیم. عجب اتمسفری داشت این صحنه.
مرحله برف و بوران که باید با Ellie توی اون جو محشر حرکت میکردیم و به سختی میشد اطراف رو دید ، بی نظیر بود ! بعدش هم که باید با Joel مسیر رو طی میکردیم و این دو بخش جزو زیباترین بخش های این نسل بودن.
رفتار ناراحت کننده ای که اون افراد با Ellie داشتن و بنده خدا دیگه انقدر زیر فشار بود که در نهایت با چاقو صورت طرف رو 60 قسمت کرد ، خیلی تأثیرگذار کار شده بود. حرکات Ellie بعد از اون صحنه فوق العاده بود و خیلی سوزناک.
اون زرافه !!! اون زرافه خودش به تنهایی اندازه خیلی از بازی ها می ارزید ! :دی غوغا بود اون صحنه !
و در نهایت قبل از پایان کم نظیر بازی ، یکی از فراموش نشدنی ترین لحظات کل عمر گیمری من ، جایی که Joel با کلی غم و غصه Ellie رو از اتاق عمل بیرون آورد و با اون اتمسفر دیوانه کننده و موسیقی گوش نواز ، یاد و خاطره حمل کردن دخترش زنده شد. عجب صحنه ای بود ...
یه چیز دیگه در مورد پایان بازی. الآن هر دو کاراکتر اصلی زنده هستن و میشه دنباله بازی رو به راحتی ساخت. ولی با اینکه با تمام وجود به ND اعتماد دارم و دیگه کوچیک ترین شکی توی توانایی این استودیو ندارم و ND هم قبلاً با سری بازی های قبلی خودش ثابت کرده که میتونه دنباله های معرکه ای بسازه ، ولی دوست دارم The Last of Us همین جا تموم بشه. در اوج و به بهترین شکل ممکن توی ذهن ما باقی بمونه و دیگه دنباله ای نداشته باشه.
راستی اون تیکه آخر بازی هم به خوبی به کمیک American Dreams متصل شد ! من دو قسمت اول کمیک رو خونده بودم و یادم رفته بود بقیه رو بخونم ! :دی مثل اینکه سومی هم اومده ولی چهارمی چند روز دیگه میاد. Riley (که Ellie در موردش صحبت میکنه و میگه همزمان گاز گرفته شدن و اون Infected شد) توی کمیک جزو کاراکترهای اصلی هست.

بازی صحنه های درگیر کننده ای داره و کمتر کسی پیدا میشه که با دیدن اون صحنه و موسیقی حیرت انگیز گوستاوو اشک از چشماش جاری نشه

فکر می کنم ND قصد داشتن با پایان دادن به این شکل روزنه ایی واسه ادامه دادن رو باقی بذاره که شاید در آینده با توافق سونی بتونن روی شماره 2 کار کنن
با توجه به سابقه این کمپانی و اینکه همیشه بازی های موفق رو شماره بعدیش رو ساخته بعید نیست این بازی هم مثل بازی های درخشان دیگه ND ادامه داشته باشه
با فدا نکردن الی برای نجات جان انسان ها بازی می خواست نشون بده که حس خودخواهانه همیشه همراه همه هست و انسان ها برای از دست ندادن چیزهای با ارزش زندگیشون حتی حاضرن دنیا رو به نابودی بکشونن
واقعا بهترین پایانی که میشد انتظار داشت همین بود !

میشه لینک دانلود کامیک بوک ها رو اینجا بذارید که همه استفاده کنیم؟ :d

بازی صحنه های درگیر کننده ای داره و کمتر کسی پیدا میشه که با دیدن اون صحنه و موسیقی حیرت انگیز گوستاوو اشک از چشماش جاری نشه

فکر می کنم ND قصد داشتن با پایان دادن به این شکل روزنه ایی واسه ادامه دادن رو باقی بذاره که شاید در آینده با توافق سونی بتونن روی شماره 2 کار کنن
با توجه به سابقه این کمپانی و اینکه همیشه بازی های موفق رو شماره بعدیش رو ساخته بعید نیست این بازی هم مثل بازی های درخشان دیگه ND ادامه داشته باشه
با فدا نکردن الی برای نجات جان انسان ها بازی می خواست نشون بده که حس خودخواهانه همیشه همراه همه هست و انسان ها برای از دست ندادن چیزهای با ارزش زندگیشون حتی حاضرن دنیا رو به نابودی بکشونن
واقعا بهترین پایانی که میشد انتظار داشت همین بود !

میشه لینک دانلود کامیک بوک ها رو اینجا بذارید که همه استفاده کنیم؟ :d

وقتی Neil Druckmann میگه داستان Ellie و Joel تو همین بازی به پایان میرسه دیگه حرفی نمیمونه و اگه TLOU دیگه ای درکار باشه بدون شک ادامه ای بر این داستان نخواهد بود.

البته خود Neil Druckmann قبلا هم گفته بود که TLOU پتانسیل خوبی برای ادامه داره!

بله ؛ منم طبق همون مصاحبه این حرفو زدم. ایشون گفتن TLOU پتانسیل ادامه داشتن رو داره ولی داستان Eliie و Joel تو همین شماره به پایان میرسه.

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or