The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
بالاخره صفحات این تاپیک با تعداد صفحات GT5 برابر شد.
اگه توی اون چند روز بعد از عرضه بازی، سایت غیرفعال نشده بود، مطمئناً تعداد صفحات بیشتر از این هم می‌شد. خیلی‌ها اون موقع می‌خواستن بیان و در مودر بازی صحبت کنن، اما بعداً دیگه سرد شدن! :p البته یه خوبی که داشت، این بود که تا قبل از تموم کردن بازی، کسی نمی‌تونست بیاد و بازی رو اسپویل کنه! :d

آقا یه سری گاوصندوق های هست تو بازی که میری نزدیکش با قرمز مینویسه Need Combination . چه کنم اینارو ؟؟ :d
همونجا که با سم و هنری هستی؟برو طبقه سوم رو میز یه بسته کبریت هست رو درش رمزو نوشته ورش دار برو پیش گاو صندوق بزنی درش باز میشه
همونجا طبقه پایین برو دارت پرت کن به هدف گیری جول فقط بخند

آقا یه سری گاوصندوق های هست تو بازی که میری نزدیکش با قرمز مینویسه Need Combination . چه کنم اینارو ؟؟ :d

ببین تو مرحلی هتل باید بری همون جایی که نر بون رو میزاری بعد سمت راستت رو نیگاه کن یک سری پله خراب شده و یه راه بازیک اونو برو تویه کیف مانند یه نوشتس اونو وردار بعد در صندوق رو باز کن تو این ویدیویی که برا تعریف کردن جوک الی معلومه

همونجا که با سم و هنری هستی؟برو طبقه سوم رو میز یه بسته کبریت هست رو درش رمزو نوشته ورش دار برو پیش گاو صندوق بزنی درش باز میشه
همونجا طبقه پایین برو دارت پرت کن به هدف گیری جول فقط بخند

آها همین حرکت رو باید برای تمام گاوصندوق ها بزنی ؟

نه اونجا نیستم . الان با Ellie هستم .

تازه وارد یه شهری شدیم با ماشین که بهمون حمله کردن و وارد یه جایی شدیم گه گاوصندوق داره

آها همین حرکت رو باید برای تمام گاوصندوق ها بزنی ؟

نه اونجا نیستم . الان با Ellie هستم .

تازه وارد یه شهری شدیم با ماشین که بهمون حمله کردن و وارد یه جایی شدیم گه گاوصندوق داره
اره هرجایی که گاو صندوق باشه همونطور که mr_sasmaجان گفت یکم بگرد به دقت پیدا میکنی رمز خودکار دیگه باز میگه گاو صندوق

این بحث ها رو بس کنید خواهشاً تلو رو کردین بت دیگه ! صد تا بازی مشابهش تو این نسل به همون حجم تمجید شدن و متای بالا گرفتن ! آخر سال هم که تنها جایزش مشخصه بهترین گرافیک تکنیکی ! اصلاً ناتی داگ غیر گرافیک چیز دیگه ای هم مگه بلده ؟!

جلوی نره غول های امسال و خصوصاً بایوشاک هیچی نیست از نظر روایت داستان و شخصیت پردازی و این حرفا ، سبک و سیاق هر دو بازی هم که جون میده واسه مقایسه دیگه جای توجیهی نمی مونه.

شاید جایزه گاتی خود Spike رو نبره ولی قطعاً ، قطعاً حجم قابل توجهی از تعداد جوایز سایتها مال تلو ـه حتی بیشتر از بایوشاک تحویل گرفته میشه (همین الان هم شده !)منتظر باشید. :d

شاید داستان تلو مثل بایوشک ادم رو کور در دنیاهای موازی نچرخونه و درگیر استعارههای سیاسی مذهبی نکنه اما از لحاظ داستانی غنی تره و مطمعا باش هر شخص اندازه سوادش اون رو درک میکنه
هر شخصیتی در این داستان از لحاظ روانشناختی قابل بحث و نمایانده توده خاصی از مردم هستش
به عنوان مثال شخصیت پردازی دیوید به قدری پیچیدست که حتی رفتارگرایی این کاراکتر گیمر رو گیج میکنه که با چه نوع شخصیتی طرفه
وبر خلاف اونچه که خیلی ها در مورد پایان ساده و شاید خطی بازی فکر میکنند اما به نظر من داستان بازی حتی بعد از اتمام ادم رو درگیر میکنه

منظور من این نیست شما بی سواد هستید...کلی بود

شاید داستان تلو مثل بایوشک ادم رو کور در دنیاهای موازی نچرخونه و درگیر استعارههای سیاسی مذهبی نکنه اما از لحاظ داستانی غنی تره و مطمعا باش هر شخص اندازه سوادش اون رو درک میکنه
هر شخصیتی در این داستان از لحاظ روانشناختی قابل بحث و نمایانده توده خاصی از مردم هستش
به عنوان مثال شخصیت پردازی دیوید به قدری پیچیدست که حتی رفتارگرایی این کاراکتر گیمر رو گیج میکنه که با چه نوع شخصیتی طرفه
وبر خلاف اونچه که خیلی ها در مورد پایان ساده و شاید خطی بازی فکر میکنند اما به نظر من داستان بازی حتی بعد از اتمام ادم رو درگیر میکنه

منظور من این نیست شما بی سواد هستید...کلی بود
عجب سوءتفاهمی شده:)) بابا این بد بخت فلک زده اومد تیکه بندازه در مورد بحث های اخیر پشیمونش کردین:دی
بابا بیچاره امضاش تلو هست نمیاد ترول کنه که. حرفاش دوپهلو بود!چی میگن این ادبیاتیا؟ایهام داشت:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or