The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این بحث ها رو بس کنید خواهشاً تلو رو کردین بت دیگه ! صد تا بازی مشابهش تو این نسل به همون حجم تمجید شدن و متای بالا گرفتن ! آخر سال هم که تنها جایزش مشخصه بهترین گرافیک تکنیکی ! اصلاً ناتی داگ غیر گرافیک چیز دیگه ای هم مگه بلده ؟!

جلوی نره غول های امسال و خصوصاً بایوشاک هیچی نیست از نظر روایت داستان و شخصیت پردازی و این حرفا ، سبک و سیاق هر دو بازی هم که جون میده واسه مقایسه دیگه جای توجیهی نمی مونه.

شاید جایزه گاتی خود Spike رو نبره ولی قطعاً ، قطعاً حجم قابل توجهی از تعداد جوایز سایتها مال تلو ـه حتی بیشتر از بایوشاک تحویل گرفته میشه (همین الان هم شده !)منتظر باشید. :d

من هيچ وقت قصد ترول كردن و دخالت در اين مدل بحث هارو ندارم اما اين تيكه از حرف شما به حدي اشتباه و غلط ( با عرض معذرت ) كه فقط از يك hater يا كسي كه بازي رو نكرده گفتنش برمياد شايدم كسي كه فن بازي ديگه است
من بايوشاك اينفنايت رو بازي نكردم اما پيگير داستان و اخبارش بودم ! فكر نمي كنم بازي كردن با جريانات يه بيماري رواني به اندازه بازي كردن با تمامي احساسات و حالات روحي واقعي انساني كه در همه انسان ها هست مساوي باشه

داستان و روابط توي TLOU به حدي قوي بوده و هست كه شايد ديگه توي بازي خاصي نبينيم
اين قسمت از حرف شما از نظر من يكي حداقل كاملا" اشتباهه

خواستم ادامه بدم و بيشتر بگم اما اگر بخواد فايده اي نداشته باشه ضرري جز تلف كردن وقت و انرژي و استهلاك كيبورد (:d ) برام نداره

جلل خالق ! The Last of Us بد موقعی ریلیز شده خورده به غول ها !!!!!!!!!!!!!! دریغ از اینکه غول اصلی خودشه (هرکی ندونه فکر میکنه موقعیت TLoU با بایوشاک برعکسه مثلاً!) بایوشاک رو از هر نظر حساب کنی (میانگین نمرات، تعریف های گردن کلفت بسیاری از منتقدین مثل بهترین بازی نسل و 10 سال اخیر، نمرات پرفکت از اکثر سایت ها و مجلات بسیار معتبر، فروش و...) زیر TLoU قرار میگیره ! یعنی اگر قرار باشه بین این دو بازی آخر سال GOTY انتخاب کنن بدیهیه که TLoU با اختلاف برنده هست . پس بهتره Infinite رو بیخیال شید و تمرکزتون رو بزارید روی GTA V شاید فرجی شد !

داداش یه بار دیگه پستی رو که نقل کردی با ارامش بخون:دی

والله من که همیشه آروم هستم اما بعضی ها دیگه شورشو درآوردن با اینکه میدونن اینجا فن های این بازی همه دارن باهم در مورد قابلیت های بازی حرف میزنن ایشون میاد میگه واسه خودتون بت کردین !
اگه هم بت باشه به خود فن ها مربوطه ، باید به عقاید هرکسی احترام گذاشته بشه
از اون طرف اون دوست نقادمون میاد بازی رو به شکل تخیلی نقد میکنه و جواب گوی سوالات هم نیست انگار کاربران پشمک هستن !
خود خفن بینی دیگه تا چه حد؟

جلل خالق ! The Last of Us بد موقعی ریلیز شده خورده به غول ها!!!!!!!!!!!!!! دریغ از اینکه غول اصلی خودشه! بایوشاک رو از هر نظر حساب کنی (میانگین نمرات، تعریف های گردن کلفت بسیاری از منتقدین مثل بهترین بازی نسل و 10 سال اخیر، نمرات پرفکت از اکثر سایت ها و مجلات بسیار معتبر، فروش و...) زیر TLoU قرار میگیره ! یعنی اگر قرار باشه بین این دو بازی آخر سال GOTY انتخاب کنن بدیهیه که TLoU با اختلاف برنده هست . پس بهتره Infinite رو بیخیال شید و تمرکزتون رو بزارید روی GTA V شاید فرجی شد !
به نظر من که هیچ کدوم از مقایسه ها درست نیست، الان اینجوری که تو گفتی به نظر میاد Bioshock متاش 85 هست و 5 تا هم نمره کامل داره :biggrin1: در حالیکه متاش 93 یا 94 هست و در مجموع هم 42 تا نمره کامل از سایت های مختلف داره. هر دو تا بازی کاملا شاخ هستن و هر دو تا هم اینقدر بزرگن که لازم نیست یه بازی دیگه رو واسه کوبوندنشون به کار ببریم. یعنی نه بزرگ کردن Bioshock جلوی TLoU رو قبول دارم، نه بزرگ کردن TLoU جلوی Bioshock، هر دو تا غولی هستن واسه خودشون :biggrin1: در کل به نظر من با هم مقایسه نشن بهتره :دی

به نظر من که هیچ کدوم از مقایسه ها درست نیست، الان اینجوری که تو گفتی به نظر میاد Bioshock متاش 85 هست و 5 تا هم نمره کامل داره :دی در حالیکه متاش 93 یا 94 هست و در مجموع هم 42 تا نمره کامل از سایت های مختلف داره (فکر کنم کسی تا حالا به این توجه نکرده بوده :دی). هر دو تا بازی کاملا شاخ هستن و هر دو تا هم اینقدر بزرگن که لازم نیست یه بازی دیگه رو واسه کوبوندشون به کار ببریم. یعنی نه بزرگ کردن Bioshock جلوی TLoU رو قبول دارم، نه بزرگ کردن TLoU جلوی Bioshock، هر دو تا غولی هستن واسه خودشون :دی
والله من میانگین نمرات بازی نسخه PC که بیشترین نقد واسش ثبت شده رو نگاه میندازم 25 تا امتیاز کامل بیشتر نداره 42 تا از کجا اومد :دی ؟ منم نمیگم بایوشاک شاخ نیست و... میگم عملکرد TLoU در زمینه بازخورد منتقدین و نقد ها بهتر بوده .

والله من میانگین نمرات بازی نسخه PC که بیشترین نقد واسش ثبت شده رو نگاه میندازم 25 تا امتیاز کامل بیشتر نداره 42 تا از کجا اومد :دی ؟ منم نمیگم بایوشاک شاخ نیست و... میگم عملکرد TLoU در زمینه بازخورد منتقدین و نقد ها بهتر بوده .
خب شما نقدهای متفاوت رو باید نگاه کنی، مثلا یکی مثل LaPS3 که فقط نسخه PS3 رو نقد میکنه، طبیعتا نقدش هم واسه نسخه PS3 ثبت میشه دیگه. یا مثلا Console Monster نقدش فقط واسه نسخه X360 ثبت شده، نمیشه که اینا رو حذف کرد :دی 42 تا نمره کامل داره، بهم اعتماد کن :دی

پ.ن: فقط یه توضیحی در مورد متا بدم، تقریبا 90% سایت ها مجبورن نقدشون برای بازی های مولتی پلتفرم رو فقط واسه 1 پلتفرم ثبت کنن و اگه بخوان واسه بیشتر از 1 پلتفرم ثبت بشه باید نقدهای متفاوتی برای هر پلتفرم بنویسن.
پ.ن2: من قصد مقایسه ندارم، فقط منظورم این بود ارزش بازی ها رو پایین نیاریم (چه The Last of Us و چه Bioshock Infinite). وگرنه من مطمئنم بعد از تجربه کردن TLoU این بازی میتونه بهترین بازی این نسلم بشه (با توجه به تریلرها و اینا میدونم که به شکل بیش از حد وحشتناکی از TLoU لذت می برم :دی)

خب شما نقدهای متفاوت رو باید نگاه کنی، مثلا یکی مثل LaPS3 که فقط نسخه PS3 رو نقد میکنه، طبیعتا نقدش هم واسه نسخه PS3 ثبت میشه دیگه. یا مثلا Console Monster نقدش فقط واسه نسخه X360 ثبت شده، نمیشه که اینا رو حذف کرد :دی 42 تا نمره کامل داره، بهم اعتماد کن :دی

پ.ن: فقط یه توضیحی در مورد متا بدم، تقریبا 90% سایت ها مجبورن نقدشون برای بازی های مولتی پلتفرم رو فقط واسه 1 پلتفرم ثبت کنن و اگه بخوان واسه بیشتر از 1 پلتفرم ثبت بشه باید نقدهای متفاوتی برای هر پلتفرم بنویسن.
پ.ن2: من قصد مقایسه ندارم، فقط منظورم این بود ارزش بازی ها رو پایین نیاریم (چه The Last of Us و چه Bioshock Infinite). وگرنه من مطمئنم بعد از تجربه کردن TLoU این بازی میتونه بهترین بازی این نسلم بشه (با توجه به تریلرها و اینا میدونم که به شکل بیش از حد وحشتناکی از TLoU لذت می برم :دی)
این مدلیشو حساب نکرده بودم :دی بهرحال مشخصه تعداد نمرات روی 3 پلتفرم بالاتر میره یعنی اینجوری حساب کنی بایوشاک 40 نقد بیشتر از TLoU داره... شانس بد TLoU کلی نمره پرفکت هم واسش ثبت نشد!

کلاً با توجه به اینکه فن TWD و فضاسازی پسا آخرالزمانی هستی شما محمد جان من تضمین میکنم تا سر حد بهترین بازی عمرت شاید از The Last of Us لذت ببری:دی!

این مدلیشو حساب نکرده بودم :دی بهرحال مشخصه تعداد نمرات روی 3 پلتفرم بالاتر میره یعنی اینجوری حساب کنی بایوشاک 40 نقد بیشتر از TLoU داره... شانس بد TLoU کلی نمره پرفکت هم واسش ثبت نشد!

کلاً با توجه به اینکه فن TWD و فضاسازی پسا آخرالزمانی هستی شما محمد جان من تضمین میکنم تا سر حد بهترین بازی عمرت شاید از The Last of Us لذت ببری:دی!
خب اینم درسته چون یه سری سایت ها فقط نسخه PC و X360 رو نقد میکنن، البته 40 تا نقد بیشتر نیست، در حدود 20 تا بیشتره که البته بازم واسه TLoU نقد میاد و مسلما نمرات کاملش بیشتر هم میشه. فقط من یه جوری رو Bioshock Infinite تعصب دارم، یه بحثی در موردش بشه نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم واسه همین کامنت دادم :دی در مورد TLoU هم من بدون بازی کردن و فقط با دیدن تریلر، بازی اومده جز بهترین بازی های این نسلم (:دی)، دیگه بازی کنم مشخصه نتیجه چی میشه :دی

دوستان سعي نكن تو تاپيك اسم بقيه بازيها رو بيارن و بدتر ازون مقايسه اي واسه خودشون انجام بدن اصلا ابدا هيجوره اصلا راهي نداره مقياسي نمونده اصلا شدني نيست كه بخواين هر بازي كه تو فكرتونه رو ازون دور دورا نزديك TLOU كنين .هر وقت خواستين ازينكارها انجام بدين با خودتون بگيد اول 4 هفته صدر نشيني بعد بگين شايد 5 6 7 يا 47 هفته بعد اصلا بخدتون اجازه نميديد اينكارو بكنيد*
*چون تاپيكم واسه ps3 اصلا* معني نداره بياين از هر وسيله برقي بخاري برقي. نميدنم ست تاپ باكس. يا امثالش اسمي بيارين چون *خيلي ها اينجا مثل من * epidemy شديد*:ranting: دارن به اين وسايل تازه اونم تو فصل گرما دوستان سعي كنن حتما ميتونن .كاره سختي نيست*
ديگه همين ديگه .
[SUP]Sony make.believe[/SUP]

من نمیخواستم که وارد بحث بشم ولی یه چند تا نکته هست :
اولا که در عالی بودن tlou شکی وجود نداره و در این که بهترین بازی این نسل هم هست این تنها نظر من نیست نظر اکثر منتقدین بزرگ صنعت گیم هم هست . ( این یک فکته )
دوما نقد بازی سنتر واقا نقد ضعیفی بود در حالی که اگر نقد همین بازی رو در سایت های رقیب بخونید متوجه میشید به چه کاملی توضیح داده شده در این نقد تنها روی نکات منفی زوم شده بود و کلیت بازی کنار رفته بود بخصوص این که واقا بعضی از قسمت ها به هیچ وجه در بازی دیده نشده مثل اینکه همراهان شما موقعیت شما رو لو بدند .
سوما تنها جایی که میشه این بازی روتا حدودی با بایوشاک مقایسه کرد بخاطر الیزابت و الی هستش که به هر شکل حساب کنید متوجه میشید الی بسیار از الیزابت جلوتره . در بقیه جاها شما به هیچ وجه نمیتونید این دو بازی رو با هم مقایسه کنید ( این هم فکته )
درنهایت بایوشاک با همه خوبی ها و بدی هاش اومد و متای 94گرفت tlou هم متای 95 ( که واقا حقش نبود ) اما چیزی رو که هنوز بعضی ها فراموش میکنند اینه که ما هنوز یکی از بزرگان این صنعت رو داریم که نیومده بازی که حتی منتشر نشده هم موفقیتش تضمین شدست با توجه به بازی gtaiv و اینکه این بازی هنوزم بیشترین متا رو داره و در صدر لیست هستش بنظرم با تنها اخرین تریلری که از این بازی اومده هم میشه گفت که واقا ممکنه موفقیتش رو تکرار بکنه به هر حال باید برای نظر درست دادن منتظر منتشر شدنش بود .
به نظرم تنها رقابت امسال بین GTAV , TLOU هستش ...

آخرین ویرایش:
والله من که همیشه آروم هستم اما بعضی ها دیگه شورشو درآوردن با اینکه میدونن اینجا فن های این بازی همه دارن باهم در مورد قابلیت های بازی حرف میزنن ایشون میاد میگه واسه خودتون بت کردین !
اگه هم بت باشه به خود فن ها مربوطه ، باید به عقاید هرکسی احترام گذاشته بشه
از اون طرف اون دوست نقادمون میاد بازی رو به شکل تخیلی نقد میکنه و جواب گوی سوالات هم نیست انگار کاربران پشمک هستن !
خود خفن بینی دیگه تا چه حد؟
نه به نظر من ایشون دارن تیکه میندازن مثلا!یا شما حرفای ایشون رو جدی گرفتی یا من اشتباه فهمیدم.
رسوندم مطلب رو؟:دی
شما خودت رو ناراحت نکن.حرف حق جواب نداره.اخه بازی کامل تر از تلو هست؟برا چی 10 نگرفت؟خب وقتی جوابی نیست جوابی داده نمیشه!

آخرین ویرایش:
آقا این Ellie خیلی خوبه :d دیشب اصن نفهمیدم چجوری تایم سحری خوردن فرا رسید اینقدر این بازی عالی و درگیر کنندست . این Clickerها راحت میتونن جزء رو مُخ ترین موجودات بازی ها باشن با اون صدای اعصاب خورد کنشون .
یه فضای در بسته و تاریک بود پر ازینا خیلی آروم و بی سرو صدا میخواستم برم بیرون خدایی روح و روانم رو بهم ریختن با صداشون :d
این دیالوگ های الی فوق العادن . یه جا داشتم میرفتم یوهو صدای عجیب اومد گرخیدم رفتم کاور گرفتم دیدم خانوم داره تمرین سوت زدن میکنه بلد نبوده فوت میکرده :)):d
کل کل کردنش با تامی هم خیلی خوبه . بچه 14 ساله کاملا مستقله و از پس خودش بر میاد :d وقتی Infectedها خفتت میکنن هم خیلی خوب و جالب میاد کمکت میکنه
گیم پلی بازی هم خیلی خوبه . مجبورت میکنه از همه چیز به یه اندازه استفاده کنی . البته اجازه ی استفاده ی زیاد از سلاح گرم بهت نمیده وقتی هم هــل میشی میخوای هدشات کنی همش میزنی تو در و دیوار :d
واقعا همونطور که قبلا گفتم این ناتی داگ مو لا درزش نمیره

آخرین ویرایش:
آقا این Ellie طول سگ خیلی خوبه :d دیشب اصن نفهمیدم چجوری تایم سحری خوردن فرا رسید اینقدر این بازی عالی و درگیر کنندست . این Clickerها راحت میتونن جزء رو مُخ ترین موجودات بازی ها باشن با اون صدای اعصاب خورد کنشون .
یه فضای در بسته و تاریک بود پر ازینا خیلی آروم و بی سرو صدا میخواستم برم بیرون خدایی روح و روانم رو بهم ریختن با صداشون :d
این دیالوگ های الی فوق العادن . یه جا داشتم میرفتم یوهو صدای عجیب اومد گرخیدم رفتم کاور گرفتم دیدم خانوم داره تمرین سوت زدن میکنه بلد نبوده فوت میکرده :)):d
کل کل کردنش با تامی هم خیلی خوبه . بچه 14 ساله کاملا مستقله و از پس خودش بر میاد :d وقتی Infectedها خفتت میکنن هم خیلی خوب و جالب میاد کمکت میکنه
گیم پلی بازی هم خیلی خوبه . مجبورت میکنه از همه چیز به یه اندازه استفاده کنی . البته اجازه ی استفاده ی زیاد از سلاح گرم بهت نمیده وقتی هم هــل میشی میخوای هدشات کنی همش میزنی تو در و دیوار :d
واقعا همونطور که قبلا گفتم این ناتی داگ مو لا درزش نمیره
طوله سگ چیه ؟ زود معذرت خواهی کن از دوشیزه الی :دی

تو بقیه موارد هم این جزئیاتی که دیدی حدود یک بیستم ـه کل بازی هست :دی

===
Mr.Death

احد جان این چه حرفایی ـه داری میزنی ؟ وقتی همه چیز تقریبا آروم شد و آبا از آسیاب افتاد چرا اومدی واسه اعصاب خورد کنی ؟ کاش سکوتتو ادامه میدادی اونجوری بهتر بود به نظرم . tlou بد موقعی ریلیز شده بین غول هاااا ؟؟؟؟ Really ؟؟؟ میشه بپرسم tlou خودش چیه اونوقت ؟ "جون من نگو نظر شخصی و ... " :دی
اگه نظرت اینه در مورد بازی چرا 9.5 دادین پس ؟ اصلا شبیه نظر شخصی هم نیست . فک کنم چیزی که میخای بگی و نمیتونی بگی اینه که بابا این TLoU چی داره که همه اینقدر هایپ شدن آخه فقط هایپ هایپ هایپ ؟ من 1 چپتر از بایوشاک رو با هزار تا tlou عوض نمی کنم . متنفرم از ناتی داگ و هایپ هاش ... اینو بگو تموم کن و خیال خودتو مارو راحت کن دیگه و بحث هم دیگه ادامه پیدا نمیکنه ! :دی

حالا نقد و ... کم کم داشت یادمون میرفت ولی این پستای آخرت یادمون میمونه احد جان ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or