این بحث ها رو بس کنید خواهشاً تلو رو کردین بت دیگه ! صد تا بازی مشابهش تو این نسل به همون حجم تمجید شدن و متای بالا گرفتن ! آخر سال هم که تنها جایزش مشخصه بهترین گرافیک تکنیکی ! اصلاً ناتی داگ غیر گرافیک چیز دیگه ای هم مگه بلده ؟!
جلوی نره غول های امسال و خصوصاً بایوشاک هیچی نیست از نظر روایت داستان و شخصیت پردازی و این حرفا ، سبک و سیاق هر دو بازی هم که جون میده واسه مقایسه دیگه جای توجیهی نمی مونه.
شاید جایزه گاتی خود Spike رو نبره ولی قطعاً ، قطعاً حجم قابل توجهی از تعداد جوایز سایتها مال تلو ـه حتی بیشتر از بایوشاک تحویل گرفته میشه (همین الان هم شده !)منتظر باشید. :d
من هيچ وقت قصد ترول كردن و دخالت در اين مدل بحث هارو ندارم اما اين تيكه از حرف شما به حدي اشتباه و غلط ( با عرض معذرت ) كه فقط از يك hater يا كسي كه بازي رو نكرده گفتنش برمياد شايدم كسي كه فن بازي ديگه است
من بايوشاك اينفنايت رو بازي نكردم اما پيگير داستان و اخبارش بودم ! فكر نمي كنم بازي كردن با جريانات يه بيماري رواني به اندازه بازي كردن با تمامي احساسات و حالات روحي واقعي انساني كه در همه انسان ها هست مساوي باشه
داستان و روابط توي TLOU به حدي قوي بوده و هست كه شايد ديگه توي بازي خاصي نبينيم
اين قسمت از حرف شما از نظر من يكي حداقل كاملا" اشتباهه
خواستم ادامه بدم و بيشتر بگم اما اگر بخواد فايده اي نداشته باشه ضرري جز تلف كردن وقت و انرژي و استهلاك كيبورد (:d ) برام نداره