The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دوستان یکم آروم باشید ! از آب گل آلود ماهی نگیرید لطفاً :دی احد هم بچه ی بسیار خوبیه و مطمئنم منصفانه نقد کرده اما خب بعضی جاها خیلی چیزا با سلیقه ی آدم جور نیست و دلیلی نمیشه بخاطرش بخوایم جنگ و دعوا راه بندازیم !
من هیچ وقت نمیخواستم دخالت کنم تو این قضیه ولی خب الان شرایط طوریه که فکر کنم بد نباشه منم نظرم رو بگم.
فارغ از این بحث صفحه ی پیش ، به نظرم ایراداتی که احد از TLOU داره میگیره به این دلیله که دیدش به بازی یکم با دید ما فرق میکنه. به عنوان مثال ، برای من هوش مصنوعی ـه TLOU خیلی عالی و منحصر بفرد بود ولی منتقد دید کمالگرایی داره ، یعنی جدا از خوبی ها ، ضعف ها بیشتر به چشمش میان و شاید به همین خاطر از هوش مصنوعی ایراد گرفته ولی به شخصه ، وقتی مقایسه میکنم هوش مصنوعی ـه پارتنر بازی رو با بازیهای دیگه ، به تنها نتیجه ای که میرسم اینه که خیلی از بقیه جلوتره اما این در مورد دشمن ها کاملا صدق نمیکنه. و مسائل دیگه همینطور... .
از این جهت تا اینجا ایرادی به احد از نظر من وارد نیست :دی اما چیزی که هست اینه که نمره ی احد که 9.5 باشه ، به متن نقد نمیخوره. یعنی اگه من فقط نقد رو میخوندم و نمره رو نمیدیدم فکر میکردم نمره 7 یا نهایتاً 8 باشه ! اما بهرحال من احترام میذارم به نظر منتقد و زحمتی که کشیده شده ، تا اینجا هم هیچ اعتراضی نکردم.
اما برسیم به کامنت های صفحه ی قبل :
Mr.Death@
خب آقا احد :دی خوبی؟ بالاخره چونه زدن های ما تو چت باکس جواب داد :دی
من الان میخوام از بازی دفاع کنم :دی خودت فکر میکنی نیازی هست؟ بازی با متای 95 و بیش از 40 نمره ی کامل !
موسیقی ، هیجان ، داستان ، اتمسفر ، شخصیت پردازی ، همه چی ـه TLOU عالی بود و بی دلیل این نمرات رو کسب نکرد.
از بایوشاک گفتی ، یادم نمیاد کجا بود گفتم ولی داستان بایوشاک انفینیت جزء بهترین های تمام دوران گیمریم بود ولی متاسفانه فقط داستان بازی بایوشاک بود که باعث شد تا بازی رو تموم کنم، نه گیم پلی!!! اما TLOU تمام المان های یک بازیه موفق رو هرچند بصورت متوسط داشت که در مجموع باعث شد اینجوری موفق بشه.
مطمئناً Bo:I گوتی خواهد داشت ولی به نظر من رقابت اصلی بین TLOU و GTA V خواهد بود.
============================================================================
ویرایش:یه چیز خیلی مهم یادم رفت :دی اونم اینکه از کیوان Victarion بخاطر second opinion تشکر کنم که بسیاز زیبا نوشتن :دی
هنگامی که زجر دست و پا زدن مداوم با مرگ را در چهره Joel یا امید به زندگی را در صدای Ellie حس می‌کنید، گفت و گوی پدرانه Joel با Ellie را در یک فضای آرام و سرسبز مشاهده می‌کنید، که گویی از این جهان آخر الزمانی به کلی جداست،

آخرین ویرایش:
متاسفانه ماها باید سر همون قضیه نقد بیخیال نمی شدیم و چوبمون رو زمین می زدیم تا بعضیا ژست خود خفنی بینی ( که از این جور ادما شدیدا متنفرم) بخودشون نگیرن فکر کنن اینجا خبریه همه گاگولن فقط خودشون میفهمن علنا اومدن تاپیک رو به بی راهه میبرن که کلا خلاف قوانین سایت وانجمنه اگه یه یوزر عادی چنین پست مضحکی رو میداد حداقل 2 هفته بن میشد من نمی فهمم قانون فقط واسه ماهاست ؟؟؟

فقط یه چیزی رو بگم با این کاراتون فقط دارید هویت تحریریه رو لکه دار میکنید مطمئنا با این حرفاتون قبل از اینکه اعتماد به نفس کاذب خودتون رو نشون بدید(lol) اعتماد خیلیا رو از تیم تحریریه سلب کردید و باعث میشه دیگران کمتر به نقداتون توجه کنن وگرنه نظرات شما دو زار واسه ما ارزش نداره همه بازی کردیم کلی هم لذت بردیم و جزو بهترین تجربیات گیمینگ هممون بود حالا هی زور بزنید حرفتون رو به کرسی بشونید از مقامتون سو استفاده کنید چیزی عوض نمیشه و ارزش بازی هم کم نمیشه این وسط فقط خودتون ضرر میکنین
کاملا باهات موافقم...

در مورد اون قسمت بولد شده, واقعا سایت افتضاح عمل کرد! هر کسی اومد از اون نقد مسخره انتقاد کرد اخراج شد!

پسر خاله ی من اومده بود گفته بود

ما با نمرات ign و اچ و cvg و اینا حال میکنیم بزارید بعضیام با نمره بازیسنتر حال کنن

بعد به خاطر این جمله پسر خاله ی منو برای همیشه اخراج کردن و نوشتن: برو همون سایتهایی که گفتی!!

متاسفم واسشون همین!

دوستان یکم آروم باشید ! از آب گل آلود ماهی نگیرید لطفاً :دی احد هم بچه ی بسیار خوبیه و مطمئنم منصفانه نقد کرده اما خب بعضی جاها خیلی چیزا با سلیقه ی آدم جور نیست و دلیلی نمیشه بخاطرش بخوایم جنگ و دعوا راه بندازیم !
من هیچ وقت نمیخواستم دخالت کنم تو این قضیه ولی خب الان شرایط طوریه که فکر کنم بد نباشه منم نظرم رو بگم.
فارغ از این بحث صفحه ی پیش ، به نظرم ایراداتی که احد از TLOU داره میگیره به این دلیله که دیدش به بازی یکم با دید ما فرق میکنه. به عنوان مثال ، برای من هوش مصنوعی ـه TLOU خیلی عالی و منحصر بفرد بود ولی منتقد دید کمالگرایی داره ، یعنی جدا از خوبی ها ، ضعف ها بیشتر به چشمش میان و شاید به همین خاطر از هوش مصنوعی ایراد گرفته ولی به شخصه ، وقتی مقایسه میکنم هوش مصنوعی ـه پارتنر بازی رو با بازیهای دیگه ، به تنها نتیجه ای که میرسم اینه که خیلی از بقیه جلوتره اما این در مورد دشمن ها کاملا صدق نمیکنه. و مسائل دیگه همینطور... .
از این جهت تا اینجا ایرادی به احد از نظر من وارد نیست :دی اما چیزی که هست اینه که نمره ی احد که 9.5 باشه ، به متن نقد نمیخوره. یعنی اگه من فقط نقد رو میخوندم و نمره رو نمیدیدم فکر میکردم نمره 7 یا نهایتاً 8 باشه ! اما بهرحال من احترام میذارم به نظر منتقد و زحمتی که کشیده شده ، تا اینجا هم هیچ اعتراضی نکردم.
اما برسیم به کامنت های صفحه ی قبل :
Mr.Death@
خب آقا احد :دی خوبی؟ بالاخره چونه زدن های ما تو چت باکس جواب داد :دی
من الان میخوام از بازی دفاع کنم :دی خودت فکر میکنی نیازی هست؟ بازی با متای 95 و بیش از 40 نمره ی کامل !
موسیقی ، هیجان ، داستان ، اتمسفر ، شخصیت پردازی ، همه چی ـه TLOU عالی بود و بی دلیل این نمرات رو کسب نکرد.
از بایوشاک گفتی ، یادم نمیاد کجا بود گفتم ولی داستان بایوشاک انفینیت جزء بهترین های تمام دوران گیمریم بود ولی متاسفانه فقط داستان بازی بایوشاک بود که باعث شد تا بازی رو تموم کنم، نه گیم پلی!!! اما TLOU تمام المان های یک بازیه موفق رو هرچند بصورت متوسط دارشت که در مجموع باعث شد اینجوری موفق بشه.
مطمئناً Bo:I گوتی خواهد داشت ولی به نظر من رقابت اصلی بین TLOU و GTA V خواهد بود.

آب پاکی رو ما ریختیم رو دستش خودش داره گل مالیش میکنه .
لطفا طرفداریشو نکنید از اونورم اشکالات نقدشو نگید . چند صد تا از این پستا داده شده باز داریم میریم سر خونه اول . نمیدونم شما در بعد دیگه ای دیدید منتقد با دید کمالگرایی میبینه ! خودتون میدونید اینجوری بحثو ادامه بدید تاپیک تا 1000 م بره نتیجه ای نداره .

آقا کیوان mr_sasma نقد بازی رو چند شبه روش کار میکنه و مثل اینکه آمادست . لطف کن نگاش کن اگه مشکللی نداره با قصه ایشون تعویضش کن .

دوست عزیز GTA V با هیچ کدوم از بازی های این نسل قابل قیاس نیست داداش من . من که با دیدن تریلرش به وجد میام تا حالا با دیدن هیچ تریلری این جوری نشده بودم ( فقط راکستار ) خوب چه ربطی به اینجا داشت ( آها اسم GTA V اومد ) :) معذرت میخوام دوستان .

دوست عزیز GTA V با هیچ کدوم از بازی های این نسل قابل قیاس نیست داداش من . من که با دیدن تریلرش به وجد میام تا حالا با دیدن هیچ تریلری این جوری نشده بودم ( فقط راکستار ) خوب چه ربطی به اینجا داشت ( آها اسم GTA V اومد ) :) معذرت میخوام دوستان .

من و هزار نفر دیگه در این سایت که بی منطق میخوننمون بخاطر یه نفر که اشتباهشو سرپوش بزارن روش ، حالا با تو موافقیم چرا ؟. حرف حساب جواب نداره حتی اگه بی ربط باشه به قول شما ، GTA V و TLOU روی کفه ترازو مساوین ، حتی چون GTA بازیش عموم پسندتره و همه قشر سنی باهاش حال میکنن شاید قویترم نشون بده . خب تا اینجا غیر منطقی بودم ؟؟ ولی دلیل نمیشه نظر شخصی ایشون در معرض دید همگان قرار بگیره اونم به عنوان یه نقد . کسی که این بازی رو با halo و bioshock مقایسه میکنه که هر جفتشونم پر از ایرادای بزرگه نباید انتظار بیشتر از این پستایی که میده داشت .

دوستان اینایی که فول اینفکتد هستن و به قولی کلشون پرورش قارچه رو به چند روش دقیقا میشه کشت؟!
یکی با چوب دستی و میله ضربه زدنه، موقعی هم که بخوای از پشت و آروم خفتشون کنی باید چاقو داشته باشی، با آتیش هم میشه کارشون رو ساخت
روش دیگه ای هم داریم؟ مخصوصا بی سر و صدا باشه؟
در ضمن چند تا تیر باید بزنیم تو سرشون تا بیخیال شن؟ :d

بالاخره نقدی که قولش رو داده بودم، گذاشتم توی انجمن. ممنون می‌شم اگه بخونید و نظراتتون رو در موردش باهام در میون بذارید.

پادآرمان‌شهر آرمانی | نقد و بررسی بازی The Last Of Us

- - -ویرایش - - -

آقا کیوان mr_sasma نقد بازی رو چند شبه روش کار میکنه و مثل اینکه آمادست . لطف کن نگاش کن اگه مشکللی نداره با قصه ایشون تعویضش کن .

نه به خدا، من چنین هدفی نداشتم. آقا احد از منتقدهای خوب سایت هستن. نقد هر منتقد نظر شخصیشه و ایشون هم نظرش اینه. تجربه ایشون خیلی بیشتر از منه. من اسائه ادب نمی‌کنم.

میگم یه نگاهی به این نظرسنجتیون بندازین :دی
محیط بازی خودش جزو طراحی هنری هست که اونم زیرشاخه بخش گرافیکه.
همه اجزای بازی هم روی اتمسفر تاثیر دارن؛ از داستان گرفته تا صدا. اینم یه اصطلاح کلی هست که همه چیز رو دربر میگیره.

آخرین ویرایش:
کلا GTA نه تنها گردن کلفته، بلکه مدافع عنوان قهرمانی هم هست :دی
TLoU بیشترین شانسش توی بهترین بازی PS3 و بهترین گرافیک تکنیکی هست( در واقع احتمال بردش زیاده)
از نظر داستان هم عمرا همرده عناوینی مثل بایوشاک بشه. داستان بایوشاک پر از دیدگاه‌های فلسفی و باورهای عمومی هست که متاسفانه نمیتونم توی این فروم بستش بدم. داستان TLoU رو اگر با چند ساعت بحث کردن پروندش رو ببندیم، داستان بایوشاک شاید چندین روز طول بکشه. شخصیت‌پردازی هم که صحبتش رو نکنیم :دی هر کدم از شخصیت‌ها نماد گروه خاصی هستن.
از بعد اتمسفر هم TLoU مدعی هست، اما باز به نظر من بایوشاک جلوتره. فضای گنگ به همراه طراحی هنری بی‌نقص. موسیقی کاملا مطابق با جو بازی و ... ولی باز به نظر من TLoU مدعی هست.
بهترین استدیو هم بیشتر به بهترین بازی سال ارتباط داره و نتیجه اون بر این قسمت تاثیر میذاره.
توی طراحی هنری هم به نظر من عالی عمل کرده و میتونه بایوشاک رو کنار بزنه.
از نظر موسیقی هم باز حرفی برای گفتن داره، ولی بایوشاک تو این زمینه هم عالیه و نیاز به بحث زیاد داره :دی ولی به نظر خود من، موسیقی‌های بایوشاک، نه تنها با اتمسفر هماهنگ بود، بلکه مخاطب رو دقیقا در اون بازه زمانی قرار میداد. از این طرف هم تلو سعی داشت اتمسفری بدون موسیقی تحویل مخاطب بده.

متاسفانه تلو بد موقعی ریلیز شده. میشه گفت مشابه دارک سولز بود که 2 سال پیش افتاد جلوی نره غول‌های صنعت بازی :دی

در مورد داستان:
- بنده خودم به شخصه داستان پایوشاک رو بهتر میدونم ولی دلیلی که اوردی پیچیده بودن یعنی برتری خنده داره البته ببخشیدا. توی هر چیزی که زائیده خلاقیت هستش سادگی به معنای بد بودن و پیچیدگی به معنای بهتر بودن نیست. همین الان میشه راجع به گل وازه هایی که کوجیما در متال گیر 4 تحویلمون داد روز ها بحث کرد در حالی که در مقایسه با داستان متال گیر 3 که خیلی ساده تر بود و تو چند ساعت میشد جمعش کرد هیچی نیست.
environmental story telling در TLOU کیلومتر ها جلو تر از اون چیزی هستش که تو بایوشاک میبینیم . صرفا بسنده کردن به یک سری وکسافون در مقایسه با چیزی که در TLOU ارائه داد ناچیزه.
در مورد شخصیت پردازی:
- متاسفانه باز هم مخالفم تعریفت از شخصیت پردازی اینه که هر شخصیت باید نماد گروه خاصی باشه؟ در بایوشاک ما شخصیت هایی داریم که کاملا underdeveloped باقی میمونند مثل رهبر شورشی ها که بعد از انجام یک سری از کار ها بیننده باید از خودش سئوال کنه اخه چرا این جوری شد این شخصیت کاملا عوض شد بدون اینکه بازی برای ما justification های لازم رو ارائه بده.البته باز هم کن لیواین فقط به 2 تا ووکسافن بسنده کرد و سر و ته اش رو هم اورد . یا به طور مثال زن کامستاک که کلا فقط توی وکسافن باهاش آشنا شدیم و یا سانگبردی که انقدر راجع به بکراندش چیزی گفته نشد که مردم تو فرم های مختلف آرزو میکنند تو dlc راجع به سانگبر بیشتر اطلاعات کسب کنیم.
- رابطه ی بوکر و الیزابت خیلی خوب از اب در اومده ولی بعد از دیدن رابطه جوئل و الی به نظر اون رابطه خیلی خشک و forced میرسه که باز هم از نکات منفی بایوشاک در مقابله این بازی هستش.
بقیه چیزایی هم که کفتی سلیقه ای هستش و من چیزی نمیگم

میگم یه نگاهی به این نظرسنجتیون بندازین :دی
محیط بازی خودش جزو طراحی هنری هست که اونم زیرشاخه بخش گرافیکه.
همه اجزای بازی هم روی اتمسفر تاثیر دارن؛ از داستان گرفته تا صدا. اینم یه اصطلاح کلی هست که همه چیز رو دربر میگیره.

خوبه که زیر شاخه ی هم هستن ، میدونی چی بده ؟ اینکه آدم از این شاخه به اون شاخه بپره ، اینم یه استدلاله ، واسه کسایی که جزییات رو با اصطلاحات غلط خودشون میسنجن و آخر برمیگردن سر خونه اول .

این بحث ها رو بس کنید خواهشاً تلو رو کردین بت دیگه ! صد تا بازی مشابهش تو این نسل به همون حجم تمجید شدن و متای بالا گرفتن ! آخر سال هم که تنها جایزش مشخصه بهترین گرافیک تکنیکی ! اصلاً ناتی داگ غیر گرافیک چیز دیگه ای هم مگه بلده ؟!

جلوی نره غول های امسال و خصوصاً بایوشاک هیچی نیست از نظر روایت داستان و شخصیت پردازی و این حرفا ، سبک و سیاق هر دو بازی هم که جون میده واسه مقایسه دیگه جای توجیهی نمی مونه.

شاید جایزه گاتی خود Spike رو نبره ولی قطعاً ، قطعاً حجم قابل توجهی از تعداد جوایز سایتها مال تلو ـه حتی بیشتر از بایوشاک تحویل گرفته میشه (همین الان هم شده !)منتظر باشید. :d

شما نظرت واسه خودت مهمه این تاپیک هم مربوط به همین بازیه و در این زمینه بحث میشه شما اگه مشکلی باهاش داری میتونی پیج رو ببندی و یه نفس عمیق بکشی ا
من نمدونم IGN چرا واسه نقد داستان و شخصیت پردازی TLOU از شخصی مثل شما استفاده نکرده که شخصیت پردازی و روایت داستان بایوشاک رو بهتر از TLOU میدونید !!! (ته خنده بود )
محض اطلاع هم بگم این بازی خودش یه نره غوله که شکست دادنش مثل شکست دادن غول مرحله آخر بازی هاست
GTA رغیب اصلیه بقیه پشمکی بیش نیستند وسلام نامه تمام

شما نظرت واسه خودت مهمه این تاپیک هم مربوط به همین بازیه و در این زمینه بحث میشه شما اگه مشکلی باهاش داری میتونی پیج رو ببندی و یه نفس عمیق بکشی ا
من نمدونم IGN چرا واسه نقد داستان و شخصیت پردازی TLOU از شخصی مثل شما استفاده نکرده که شخصیت پردازی و روایت داستان بایوشاک رو بهتر از TLOU میدونید !!! (ته خنده بود )
محض اطلاع هم بگم این بازی خودش یه نره غوله که شکست دادنش مثل شکست دادن غول مرحله آخر بازی هاست
GTA رغیب اصلیه بقیه پشمکی بیش نیستند وسلام نامه تمام
داداش یه بار دیگه پستی رو که نقل کردی با ارامش بخون:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or