farbodkain
کاربر سایت
Online Pass داره ... اگه طرف استفاده کرده باشه باید از Store بخری .
اآنلاین pass این بازی را اگر بخواهیم بخریم چقدر هزینه اش؟
Online Pass داره ... اگه طرف استفاده کرده باشه باید از Store بخری .
اآنلاین pass این بازی را اگر بخواهیم بخریم چقدر هزینه اش؟
دوستانی که هدست pulse دارن بسم الاله...
دوستان یک توضیح میدن به چه صورت باید دانلود کنیم؟
فقط با pulse ميشه.میشه یه معنی کنین ببینیم چی گفته اصلا؟؟؟ من از اون یکی هدفوناش رو دارم با اون میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اسپویلر مربوط به یه جایی از بازی ! (نمیدونم کجاش هست چون هنوز تموم نکردم ، ولی کلاً اگه بازی رو تموم نکردین باز نکنین)
اون تیکه ای که کنترل Ellie رو بدست می گیریم ، بی نظیر بود !!! یعنی اون کات خوردن از صحنه قبلی که Joel بنده خدا منهدم شد و بعد عبارت Winter و بعدش هم شکار گوزن توسط Ellie ، چنان حس و حال عجیبی داشت که توی کمتر بازی ای تجربه کردم.
ND بی شرف چقدر به ریزه کاری ها توجه کرده. از جزییات دیوانه وار توی محیط ها (چه داخلی و چه خارجی) گرفته تا تک تک انیمیشن ها و حرکات کاراکترهای اصلی و دشمن ها و ...
2،3 تیکه هم توی بازی بود که از شدت استرس و هیجان داشتم به دیار باقی می شتافتم !! به روبرو شدن با Bloater ها توی آخرین درجه که فکر میکنم ، پشیمون میشم که یه دست دیگه بازی کنم !
بعد از افتادن از آسانسور اون bloater رنگمو عین گچ سفید کرد :d یعنی به هیچ وجه فکر نمیکردم بیان یدونه از اونا توی محیط به این کوچیکی بزارن وقتی دیدمش جا خوردم :d روی survivor هم باید بیخیالشون شی و فــــــــرااار :d