The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اگر میخوایین واقعاً حالتون گرفته شه, در برخورد با bloater حرکتی انجام ندین :d:bighug: قشنگ از بالا و پایین دهنتون میگیره و صورت رو به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنه :d:|:bighug: ( واقعاً صحنه مزخرفی بود :-&:d )

سلام دوستان یه برداشت کوتاه از چند ساعت ابتدایی بازی
ابتدا در مورد سکانس های اغازین باید بگم میخکوب کننده و شک کننده و بی نقص بود روایت عالی کارگردانی حرفه ای انیمیشن های باورنکردنی حکایت از معجون دلپذیری از صحنه های سینمایی بازی داره آغازی به مراتب بهتر از god of war 3مسلما در خدای جنگ بستر سازی لازم برای شروع طوفانی شماره سوم در پایان نسخه دوم انجام شده بود و عطشی چند ساله برای ادامه ی داستان ناتمام در روح گیمر وجود داشت اما در اینجا با یک ای پی جدید نوپا و نااشنا با شخصیت های بازی . بدون هیچگونه پیش زمینه یا تعلق خاطری به شخصیت ها مواجهیم که کار را برای شروع طوفانی برای nd سخت تر میکنه
گرافیک: از بعد تکنیکی بی نقص بهترین گرافیک کنسولی بدون هیچ تردیدی غیر قابل قیاس با سری آنچارتد و بسیار طبیعی تر از ان سری از بعد هنری خلق برترین اتمسفر نسل ترکیب تضاد گونه طبیعت با فضای شهری رویش گیاهان و پیشرویشان به داخل شهر و نمای ساختمانها نشان از متروکه و خالی از سکنه بودن شهر دارد
صدا و موزیک: متناسب با اتمسفر و سبک داستان غم انگیز و تاثیر گذار صدا پیشگی هالیوودی
داستان: در نظر اول تکراری دست خورده و حتی شبیه به آغاز dead rising 2!!!!!اما روایت داستانی خارق العاده کارگردانی بی نقص شخصیت پردازی بی مثال این موضوع تکراری را به یکی از بهترین داستان ها ی بازی های رایانه ای مبدل کرده
گیم پلی : بسیار عمیق تر از آنچارتد بی نقص تمیز متنوع استفاده از تمامی المان های سبک به بهترین شکل ممکن اما تا اینجا نواوری حیرت انگیزی نداشته تا اینجا بهترین عنوان ترسناک این نسل تاکید میکنم فقط این نسل راستی به عیوب بپردازیم نچندان ترسناک کمی باگ که هنگام مرگ رخ داد الی گاهی راه سد میکنه اما در کل هوش مصنوعی گاهی از شدت کیفیت مرا انگشت به دهن نگه داشته تاثیر مثبت هوش مصنوعی روی گیم پلی مشهود از همه مهمتر چالش برانگیز بودن ویزگی اصلی عناوین ترسناک و اکشن هم برترین اکشن در میان تمامی بازی های با چاشنی مخفی کاری و ترسناک
درکل بسیار پخته تر از سری معرکه انچارتد

به نظر تو تو شيكمش ميزنه ؟ :d تو يه جا ديگه ميزنه ها ! :d

نه به جای دیگه ای نمی زنه چون در اون صورت طرف نمی میره :دی جلیقه ی زد گلوله فکر کنم حداکثر تا ناف یا بالاتره :دی

اگر میخوایین واقعاً حالتون گرفته شه, در برخورد با bloater حرکتی انجام ندین :d:bighug: قشنگ از بالا و پایین دهنتون میگیره و صورت رو به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنه :d:|:bighug: ( واقعاً صحنه مزخرفی بود :-&:d )

دقت کنی چشمش هم در میاد بیرون :دی

بیاید برای نسخه بعدی یه دعایی بکنیم ! . یا ELLIE شنا کردن یاد بگیره یا آبی در کار نباشه که البته مورد اول راهکار بهتریه !

آخرین ویرایش:
اون قسمت که:
الی و سم دارن دارت بازی میکنن بعد جوئل هم میره یه امتحانی بکنه و یه دونه پرت میکنه که اصلا به سیبل هم نمیخوره هم خیلی باحال بود :دی

اون قسمت که:
الی و سم دارن دارت بازی میکنن بعد جوئل هم میره یه امتحانی بکنه و یه دونه پرت میکنه که اصلا به سیبل هم نمیخوره هم خیلی باحال بود :دی

اونجا دقیقا دیالوگ Henry یادم نیست ، اومد گفت بچه شدی؟:-/

در مورد لحظات برتر
بیمارستان یکی از غمگین ترین صحنه هایی بود که من در عمرم دیدم =(( وقتی داشتم فرار میکردم میگفتم الان یا یه تیر تو سر جول خالی می کنن یا یه بلایی سر الی میاد

صحنه کشتن دیوید لعنتی توسط الی و گریه کردنش تو بغل جول هم فوق العاده بود ، بازی اول نهایت خشم الی رو نشون داد که از ترس خیلی زیاد فیس دیوید رو به 40 قسمت مساوی تقسیم کرد :d و بعد نهایت پاکی و معصومیش رو به تصویر کشید:( و مشخص شد الی با اینکه خودش رو می خواد محکم نشون بده اما چقدر دختر آسیب پذیریه

به نظرم تو رتبه اول بدون چون و چرا اون صحنه ی ورود جول به اتاق عمل میبود . ینی واقعا اونجا برای اولین بار تو عمر گیمریم احساس کردم اونی که اونجا واستاده جول نیست خود ـه منم واقعا دو روز حالم گرفته بود بعد از پایان بازی . در رتبه دوم هم به نظرم صحنه ذرافه ها باید باشه چون یه امیدی تو اون صحنه و صحبتای جول و الی وجود داشت که به نا امیدی های کل بازی میارزید البته opening هم میتونه باشه تو رتبه دوم و بقیه هم به نظرم همونایی که آریا گذاشته درستن . و بازی هم به زیباترین شکل تموم شد و فرای این صنعت و قهرمان بازیاش بود و Humanity تو آخر بازی موج میزد , خیلی عالی بود .
و در آخر با اینکه اصلا دلم نمیخاد ولی احساس میکنم باید بازی ادامه نداشته باشه .

آخرین ویرایش:
به نظرم تو رتبه اول بدون چون و چرا اون صحنه ی ورود جول به اتاق عمل میبود . ینی واقعا اونجا برای اولین بار تو عمر گیمریم احساس کردم اونی که اونجا واستاده جول نیست خود ـه منم واقعا دو روز حالم گرفته بود بعد از پایان بازی . در رتبه دوم هم به نظرم صحنه ذرافه ها باید باشه چون یه امیدی تو اون صحنه و صحبتای جول و الی وجود داشت که به نا امیدی های کل بازی میارزید البته opening هم میتونه باشه تو رتبه دوم و بقیه هم به نظرم همونایی که آریا گذاشته درستن . و بازی هم به زیباترین شکل تموم شد و فرای این صنعت و قهرمان بازیاش بود و Humanity تو آخر بازی موج میزد , خیلی عالی بود .
و در آخر با اینکه اصلا دلم نمیخاد ولی احساس میکنم باید بازی ادامه نداشته باشه .

در سه صحنه آدم حس پدری عجیبی:d بهش دست میده : مرگ سارا ، وقتی که Ellie از اتوبوس پرت میشه تو آبو تو بیمارستان از Marlene میشنویم Ellie حالش خوبه یه نفس راحت میکشیم ، و در صحنه ای که در اتاق عملو باز میکنیم خون جلو چشامونو میگیره . البته اون خانم پزشکو من نکشتم چون التماسش قلبمو به درد آورد .

با اینکه از این نسخه بسیار بسیار راضی بودم مثل شما ولی عطش نسخه بعدی امونمو بریده و هر چی با خودم کلنجار میرم میگه نه فقط با نسخه بعدی آروم میشم :hurted1:

من چون تا قبل از تموم کردن بازی زیاد اینجا سر نمیزدم ، نمیدونم کسی این رو گذاشته یا نه ! :دی
10 لحظه برتر بازی به انتخاب Gametrailers (مطمئناً اگه بازی رو تموم نکردین ، نباید اسپویلر رو باز کنین دیگه ! :دی)
10

اونجایی که با Bill باید ماشین رو حرکت می دادیم تا به راه بیفته و Ellie هم ماشین رو هدایت میکرد. یکی از صحنه های مهیج و نفس گیر بازی که یه دفعه Infected ها از در و دیوار میریزن و کار خیلی سخت میشه !

9

جایی که با Sam و Henry توی راهروهای فاضلاب هستیم و بعدش به خاطر یکی از تله ها در بسته میشه و از هم جدا میشیم و Joel باید با Sam همراه بشه.

8

روبرو شدن با Infected ها توی هوای تاریک و بارونی همراه با Tess و Ellie.

7

ماجراجویی Ellie که بدون کمک Joel به دنبال دارو و غذا هست و باید سختی های زیادی رو تحمل کنه.

6

عشق من اون زرافه ها ! :دی

5

فصل زمستون و هدایت Ellie بعد از صحنه بیهوش شدن Joel. جایی که آدم از خودش میپرسه یعنی Joel کارش تموم شد که باید با Ellie به شکار گوزن بریم ؟!

4

کله پا شدن Joel ! :دی یکی از نفس گیرترین بخش های بازی.

3

قسمت هایی از بازی که اول با Ellie باید توی برف و بوران مسیر رو طی کنیم و بعد از مدتی هم هدایت Joel رو توی همون محیط برعهده می گیریم.

2

تعقیب Ellie مظلوم توسط David بی شرف ! یکی از مهیج ترین و زیباترین لحظات بازی که در نهایت هم خیلی تأثیرگذار تموم شد.

1

و در نهایت قسمت ابتدایی بازی. جایی که اولش کنترل دختر Joel رو برعهده می گیریم و یک دفعه محیط آروم و ساکت اطراف تبدیل به یک جهنم میشه و بعد هم با Joel دخترش رو در آغوش می گیریم و در نهایت هم ...

در مجموع انتخاب های خیلی خوبی کردن و اکثرشون جزو انتخاب های من هم هستن. فقط اون بخش بیمارستان رو نمیدونم چرا نذاشتن. جایی که Joel وارد اتاق عمل میشه و Ellie رو بیرون میبره. حال و هوای اون قسمت به همراه اون موسیقی محشر و شباهتش به بخش اول بازی ، بدون شک یکی از تأثیرگذارین لحظات بازی های کامپیوتری برای من بود.
اون قسمتیم که جوئل تو درگیری با هانترا وقتی دنبال فایر فلایزا بودن زخمی شد و از بلندی افتاد و چاقو تو شکمش رفت و بعدش باید تا محیط بیرون و سوار شدن اسب تو اون وضعیت کنترلش میکردیم تا به فصل زمستون برسیم عالی بود درد کشیدن جوئل یا تلاش الی برای نجاتش یا اون قسمتی که تو کاور بودیمو الی باید میرفت حواس اون یارو رو پرت میکرد تا ما بهش ضربه بزنیم راحت جزو سه تا صحنه ی برتر و استرس زا بازی واسه من بود که اینجا اصلا تو 10 تا هم نیست باقی انتخاباشم خوبن مخصوصا انتخاب اولش شروع بازی انصافا بینظیر بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or