آقا راستی
اون جا هم که Ellie یاد میگیره سوت بزنه من مثل یه بچه ذوق کردم
از نظر من اونجا که یارو می خواد بیرون کنه جول از منطقه فایر فلایا بعد جول بر میگرده یه تیر میزنه تو شکمه یارو میگه
i dont have time for this:d
به نظر تو تو شيكمش ميزنه ؟ :d تو يه جا ديگه ميزنه ها ! :d
اگر میخوایین واقعاً حالتون گرفته شه, در برخورد با bloater حرکتی انجام ندین :d:bighug: قشنگ از بالا و پایین دهنتون میگیره و صورت رو به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنه :d:bighug: ( واقعاً صحنه مزخرفی بود :d )
نه به جای دیگه ای نمی زنه چون در اون صورت طرف نمی میره جلیقه ی زد گلوله فکر کنم حداکثر تا ناف یا بالاتره
اون قسمت که:
الی و سم دارن دارت بازی میکنن بعد جوئل هم میره یه امتحانی بکنه و یه دونه پرت میکنه که اصلا به سیبل هم نمیخوره هم خیلی باحال بود
و در آخر با اینکه اصلا دلم نمیخاد ولی احساس میکنم باید بازی ادامه نداشته باشه .به نظرم تو رتبه اول بدون چون و چرا اون صحنه ی ورود جول به اتاق عمل میبود . ینی واقعا اونجا برای اولین بار تو عمر گیمریم احساس کردم اونی که اونجا واستاده جول نیست خود ـه منم واقعا دو روز حالم گرفته بود بعد از پایان بازی . در رتبه دوم هم به نظرم صحنه ذرافه ها باید باشه چون یه امیدی تو اون صحنه و صحبتای جول و الی وجود داشت که به نا امیدی های کل بازی میارزید البته opening هم میتونه باشه تو رتبه دوم و بقیه هم به نظرم همونایی که آریا گذاشته درستن . و بازی هم به زیباترین شکل تموم شد و فرای این صنعت و قهرمان بازیاش بود و Humanity تو آخر بازی موج میزد , خیلی عالی بود .
به نظر تو تو شيكمش ميزنه ؟ :d تو يه جا ديگه ميزنه ها ! :d
من چون تا قبل از تموم کردن بازی زیاد اینجا سر نمیزدم ، نمیدونم کسی این رو گذاشته یا نه !
10 لحظه برتر بازی به انتخاب Gametrailers (مطمئناً اگه بازی رو تموم نکردین ، نباید اسپویلر رو باز کنین دیگه ! )
10
اونجایی که با Bill باید ماشین رو حرکت می دادیم تا به راه بیفته و Ellie هم ماشین رو هدایت میکرد. یکی از صحنه های مهیج و نفس گیر بازی که یه دفعه Infected ها از در و دیوار میریزن و کار خیلی سخت میشه !
9
جایی که با Sam و Henry توی راهروهای فاضلاب هستیم و بعدش به خاطر یکی از تله ها در بسته میشه و از هم جدا میشیم و Joel باید با Sam همراه بشه.
8
روبرو شدن با Infected ها توی هوای تاریک و بارونی همراه با Tess و Ellie.
7
ماجراجویی Ellie که بدون کمک Joel به دنبال دارو و غذا هست و باید سختی های زیادی رو تحمل کنه.
6
عشق من اون زرافه ها !
5
فصل زمستون و هدایت Ellie بعد از صحنه بیهوش شدن Joel. جایی که آدم از خودش میپرسه یعنی Joel کارش تموم شد که باید با Ellie به شکار گوزن بریم ؟!
4
کله پا شدن Joel ! یکی از نفس گیرترین بخش های بازی.
3
قسمت هایی از بازی که اول با Ellie باید توی برف و بوران مسیر رو طی کنیم و بعد از مدتی هم هدایت Joel رو توی همون محیط برعهده می گیریم.
2
تعقیب Ellie مظلوم توسط David بی شرف ! یکی از مهیج ترین و زیباترین لحظات بازی که در نهایت هم خیلی تأثیرگذار تموم شد.
1
و در نهایت قسمت ابتدایی بازی. جایی که اولش کنترل دختر Joel رو برعهده می گیریم و یک دفعه محیط آروم و ساکت اطراف تبدیل به یک جهنم میشه و بعد هم با Joel دخترش رو در آغوش می گیریم و در نهایت هم ...
در مجموع انتخاب های خیلی خوبی کردن و اکثرشون جزو انتخاب های من هم هستن. فقط اون بخش بیمارستان رو نمیدونم چرا نذاشتن. جایی که Joel وارد اتاق عمل میشه و Ellie رو بیرون میبره. حال و هوای اون قسمت به همراه اون موسیقی محشر و شباهتش به بخش اول بازی ، بدون شک یکی از تأثیرگذارین لحظات بازی های کامپیوتری برای من بود.