نیست بابا نیست !!!!!!!تورو خدا یه نفر بگه که اخر بازی این چیزی که این اقای نیمه محترم گفت نیست
اصلا از زمین تا 2 تا طبقه زیر زمین فرق داره :d
این یه پایان ذهنی بوده
نیست بابا نیست !!!!!!!تورو خدا یه نفر بگه که اخر بازی این چیزی که این اقای نیمه محترم گفت نیست
تورو خدا یه نفر بگه که اخر بازی این چیزی که این اقای نیمه محترم گفت نیست
یه NAIL BOMB بنداز زیر پای کلیکرا
بابا سانسور کجا بود مگه صدا سیماست که سلام کردن بازیگرا رو هم سانسور میکنن!:d اون وقت اگه چی شدن سانسور نیست؟؟؟؟ کلیکر ها همونایی اند که صدای اعصاب خورد کن از خودشون در میارن؟؟؟؟ کلشون هم روش قارچ رشد کرده؟؟؟
بابا سانسور کجا بود مگه صدا سیماست که سلام کردن بازیگرا رو هم سانسور میکنن!
بابا سانسور کجا بود مگه صدا سیماست که سلام کردن بازیگرا رو هم سانسور میکنن!
خیر نیست. ایشون هم به زودی به خاطر اسپویل فیک میرن تعطیلات.
سلام، هیچ اطلاع درستی از بازی ندارم اپن ورده درسته؟ تو سریال the walking dead شما باید حواست به دور و برت باشه ، که واکر ها رو با صدای تیر متوجه خودت نکنی یا نبیننت ، فقط باید تیر تو سرشون بزنی ، اینجا هم همین وضعو داریم؟ میشه از دست زامبیا بصورت مخفیانه در رفت یا به عبارتی با مخفی کاری رد شد ؟ پیدا کردن خشاب چقدر سخته؟ و اصل کار اینکه بازی اینجا 250 تومنه راهی یا جاییو میشناسین که ارزون تر گیر بیاد؟ این جا میتونه تو تهرانم باشه ها
معمولا اولین تریلر هایی که از بازیها میاد که معمولا CG هستند تو خود بازی نیستند و برای معرفی کلیت بازی هستند.بچه ها یادتونه اولین تریلری که از بازی اومد که یک نفر رو تخت مرده و الی از بقلش رد میشه میبینه طبقه بالا جوئل داره با یکی بزن بزن میکنه بعد یک کلیکر دنبالشون میکنه...
اونجا رو من تو بازی ندیدم یا شاید رد کردم اون سکانسو همه تو بازی دیدن؟
هیچی دستشون میره یه طرف پاشون میره یه طرف دیگه اگه از نزدیک با شاتگان به هانترا شلیک کنی دل رودشون میریزه بیرون:d اون وقت اگه چی شدن سانسور نیست؟؟؟؟ کلیکر ها همونایی اند که صدای اعصاب خورد کن از خودشون در میارن؟؟؟؟ کلشون هم روش قارچ رشد کرده؟؟؟
اون قسمت که:
من تازه رسیدم به هنری اینا چقد مونده تموم شه بازی دلم نمیاد تموم شه از هر لحظش لذت میبرم داغونم کرده