از ویدئوی لینک مستقیم با حجم کمتر یا لینک Uتیوب رو ندارید؟
چرا روی Surviver قابلیت تشخیص صدای دشمنا از پشت اجسام کار نمیکنه؟!
این میشنوه، بتمن میدیدمن هم دور اول با Listening mode بازی کردم ولی بعد از اون وقتی خاموشش کردم فهمیدم
اصل لذت بازی بدون اونه(اصن چیز خوبی نیس ، مگه بتمنه؟:d)
چطوری باید اینو دانلود کنم؟ لطفا یکی کمک کنه.سلام دوستان
من یک پست راجع به این بازی تو سایتم (لینک) نوشتم، خوشحالم میکنید اگر مطالعه اش کنید.
در ضمن پیشنهاد میکنم این تورنت (لینک) رو دانلود کنید (حجم : 3.5 گیگ)، مستندی هست درباره پشت صحنه ساخت بازی و تیم خلاق ND... ارزش بازی براتون چندین برابر میشه وقتی اشکهای بازیگرهای واقعی گیم رو هنگام کپچر کردن فیلم میبینید و از مصیبتی که تیم فنی برای واقعی تر کردن و کوچکترین جزئیات متحمل شدند.
پیروز باشید
برو تو OPTION اونجا میتونی خاموش و روشنش کنیاین میشنوه، بتمن میدید
چجوری روشن و خاموش کنم listening mode رو؟!
اگه اکشن میری جلو به نظرم Shiv رو آپ کن ، این کلیکرای نامرد یهو از پشت میپرن ، با آپ کردن shiv میشه از دستشون در رفت .آقا کدوم قابلیت رو Upgrade کنم بهتره؟ Listen mode تا آخر شده Health bar هم کامله
چه گزینه ای؟! من که چیزی نمیبینم!برو تو OPTION اونجا میتونی خاموش و روشنش کنی
من هم دور اول با Listening mode بازی کردم ولی بعد از اون وقتی خاموشش کردم فهمیدم
اصل لذت بازی بدون اونه(اصن چیز خوبی نیس ، مگه بتمنه؟:d)
روی Survivor اصلا Listening mode نداره:bighug:
چه گزینه ای؟! من که چیزی نمیبینم!
فک کنم رو Surviver نمیشه فعالش کرد
نه رو Surviver نمیشه اما درجه سختی های دیگه میشهچه گزینه ای؟! من که چیزی نمیبینم!
فک کنم رو Surviver نمیشه فعالش کرد
چطوری باید اینو دانلود کنم؟ لطفا یکی کمک کنه.
نمیدونم تا حالا درد بسیار شدیدی تحمل کردید یا نه. من یه بار یه جراحی کردم که زخمم باز بود و هر روز باید پانسمانی که توی زخم (تأکید میکنم، توی زخم نه روی زخم!) بود رو عوض میکردم. بار اول که این مسئول پانسمان، این کار رو کرد، من آمادگیشو نداشتم و نمیدونستم اینقدر درد داره. اون نامرد(!) هم بدون هیچ ملاحظهای این کار رو انجام داد و واقعاً خیلی درد داشت! وقتی از جا بلند شدم، تا چند لحظه از شدت درد سرم گیج میرفت و گوشهام درست نمیشنید.
وقتی توی آخر فصل پاییز جوئل از بالای اون بالکن رو اون میله افتاد و زخمی شد، صداها حالتی گنگ و نامفهوم پیدا کرده بود و جوئل از شدت درد سر گیجه پیدا کرده بود و گوشهاش هم درست نمیشنید. حالتی که توی بازی پیاده شده بود، دقیقاً مثل همون چیزی بود که من در دنیای واقعی تجربه کرده بودم. این دقت سازنده در پیاده سازی چنین صحنههایی واقعاً حیرت انگیزه.
کارگردانی و گیم پلی بینظیر اون قسمت که دیگه هیچی!
بعدا ادیت کردین خب من ندیدم!!!شما پست من رو خوندید؟ گفتم روی Survivor این قابلیت غیر فعاله .