The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
تا حدی از این بشکه هم می شه به قضیه ingame بودن تریلر پی برد! اونقدر صحنه سریع هست که تکسچرها لود نشدن.
ws1tt3wlmyejp827mq0.jpg

تا حدی از این بشکه هم می شه به قضیه ingame بودن تریلر پی برد! اونقدر صحنه سریع هست که تکسچرها لود نشدن.
ws1tt3wlmyejp827mq0.jpg
آفرین به تیز بینی شما :دی این مورد دیگه 100% تائید میکنه تریلر رئل تایم یا این-گیم بوده .

تکسچر لودینگ، Clipping و مشکل Lip Sync . دیگه چی باید داشته باشه :دی ؟!

نظر منم به نظر نیما نزدیک تره ! :دی درسته که ND توی 2 تا بازی قبلی خودش هم بهترین گرافیک کنسولی رو داشته ، ولی دیگه همچین چیزی که توی تریلر دیدیم ، حتی اوایل نسل بعد هم بعیده توی بازی دقیقآ به این شکل دیده بشه.
ویرایش : این عکس های بالایی رو دیدم ، باید کم کم نظرم رو پس بگیرم ! :دی نمیدونم والا ! :دی محیط و اینا real time هست ولی کاراکترها نه ! :| :دی

همون اول کاری شروع کرده به جو دادن ! :دی
I just watched two people from Naughty Dog play The Last of Us in Santa Monica. It was the best demo for a game I've seen since Assassin's Creed III a few months ago.

این تیکه ـش هم جالب بود :
This is a third-person game, but not one that presents the characters as overpowering heroes. They're not expert fighters, nor even are they at Nathan Drake's level

و آخرین قسمت :
That's it. I should say that I wasn't too sure the first time I saw Uncharted . I wasn't sold. This, however, was gorgeous. Naughty Dog is making something special.

الی رو یکم تغییر دارن. خیلی خوبه. اون قبلی خوده Ellen Page بود!.
حتی توی artwork ها هم تغییر کرده !

قدیمی :

جدید :

Greg Miller از IGN
Just saw The Last of Us gameplay. holy f*cking sh*t

آخرین ویرایش:
اژدها یک قرنی میشه بیدار شده بنده خدا! :d نمیدونم چرا همچنان میگن اژدها بیدار میشود :d

من با این Joel شدیدا حال میکنم! :d احساس میکنم از این بیشتر از نیت خوشم خواهد آمد :d

اژدها یک قرنی میشه بیدار شده بنده خدا! :d نمیدونم چرا همچنان میگن اژدها بیدار میشود :d

من با این Joel شدیدا حال میکنم! :d احساس میکنم از این بیشتر از نیت خوشم خواهد آمد :d

منم یه جورایی ازش خوشم اومده حالت صداش هم به شدت گرم و آروم ـه حس پدرانه میده لامصب !

این طور که به نظر میرسه بازی برای اکثر منتقدان نمایش داده شده که شامل کات-سن نمایش داده شده و قسمت هایی بعد از اون که شامل 10 دقیقه نمایش گیم پلی هم بوده.
احتمال زیاد قسمت های مربوط به گیم پلی تا قبل از E3 نمایش داده میشه ، که با وجود اشتیاق برای دیدن گیم پلی امیدورام من اشتباه کنم و تا E3 نمایش داده نشه.
در مورد بحث های مربوط به تفاوت گرافیک گیم پلی با کات سن ها یکی توی neoGAF مقایسه ای از U3 قرار داده که کمترین تفاوت ممکن رو نشون میده :
Cutscene :
screenshot_269258_thumb_wide620.jpg

ingame :
avermediacenter20120113.png

avermediacenter20120113.png
بقیه عکس ها :
http://img696.imageshack.us/img696/7100/avermediacenter20120113.png
http://img832.imageshack.us/img832/7100/avermediacenter20120113.png

و در نهایت اینم یک GIF زیبا : (به شیوه و جزییات خورد شدن شیشه دقت کنید)
http://h9.abload.de/img/untitled-41cz73.gif

آخرین ویرایش:
in Engine که مسلمه هست ، بحث سر این نیست که الان چیزی که ما بازی خواهیم کرد با اینی که دیدیم تفاوت خاصی داره ! دیگه همه Uncharted رو بازی کردن و میدون قضیه چیه ، ولی Real Time بودن ( یعنی همون موقع پردازش شدن ) نیست به دلیل اینکه انیمیشن ها در کات سینها با CG مو نمیزنه و این انیمیشن در این نسل امکان پذیر نیست ، اون بشکه هم مشکل تکسچرلودینگ نداره احتمالا و چون تو سرعت خیلی خیلی زیاد رد میشه و با چشم غیر مسلح در حالت عادی دیده نمیشه اون صحنه احتمالا اصلا به تکسچرها اهمیت ندادند .
حالا امیدواریم که باشه ولی بعیده ، در E3 همین تیکه نمایش داده میشه و بعدش میره Gameplay ... نحوه انتقال از کاتسین به گیمپلی مشخص میکنه هم چیز رو . اگه مثل MGS 4 یا MP3 باشه که خب Real Time ولی اگه مثل Uncharted باشه Pre Render ه .

در مورد صداپیشه Joel ، یه نفر توی Neogaf به شوخی بهش لقب Nolan North 2 رو داده ! :دی البته حق هم داره ! مثل اون که توی همه بازی های این نسل یه کاراکتری رو صداگذاری کرده ، صداپیشه Joel هم ماشاالله دست کمی نداره ! :دی اینا فقط یه سری از بازی های معروفی هست که Troy Baker کار کرده ، بگذریم از بقیه بازی ها :

- Kai Leng in Mass Effect 3
- Jake Muller in Resident Evil 6
- Booker in Bioshock Infinite
- Ryu in Ninja Gaiden 3
- Drake, Dent, and Robin in Batman Arkham City
- Star Wars: The Old Republic
- CoD: MW3
- SOCOM 4
- Fable 3
- Darksiders
- MGS Peace Walker
- Star Wars: Kinect