The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
طراحی ساختمون ها، نورپردازی و رفلکشن رو !
iXosiFZqS8KZg.gif

Eric Monacelli از استدیو ناتی داگ در جواب به یکی از مخاطبین در مورد اینکه کیفیت و جزئیات گرافیکی تریلر جدید بازی برای رئل تایم اجرا شدن بر روی PS3 زیاد هست و گرافیک بازی بنوعی CG از پیش رندر شده میخوره گفته که:
it's all in-game footage .
Twitter

با اينكه ميدونيد جز عاشقان سينه چاك اين بازي هستند ولي دو مورد تو اين تريلر جديد بدجور رو اعصاب بود و بايد گفت :

Lip Sync بازي به معناي واقعي كلمه تا اينجا افتضاح هست !!

فيزيك ماشين با اون همه برخورد و صدمه بازم افتضاح هست يعني به شخصه تو بازي هاي دسته چندمي هم اين برخورد ها واقعگرايانه تر هست !!

البته ميدونم اينا تريلر هست ولي خب نميگفت كه من تريلر ناتي داگ هستم !!

Eric Monacelli از استدیو ناتی داگ در جواب به یکی از مخاطبین در مورد اینکه کیفیت و جزئیات گرافیکی تریلر جدید بازی برای رئل تایم اجرا شدن بر روی PS3 زیاد هست و گرافیک بازی بنوعی CG از پیش رندر شده میخوره گفته که:

Twitter
مزاح فرمودن (شکلک خنده)

Twitter
یعنی باور کنم این ingame ؟:d
image_the_last_of_us-19134-2408_0003.jpg
پ.ن : رگ های چشم الی تو حلقم !

یعنی باور کنم این ingame ؟:d
image_the_last_of_us-19134-2408_0003.jpg
پ.ن : رگ های چشم الی تو حلقم !
Clipping موهای روی پیشونی الی رو ببین داد میزنه In-Game یا Real-Time ـه (مشکل Lip Sync که از مشکلات شایع کات سین های رئل تایم هم هست توی این تریلر وجود داره که مشخص میکنه رئل تایم بودن کات سین رو البته امیدوارم برطرف بشه) . دیگه شواهد، حرف سازنده ها و منتقدین کاملاً نشون میده هر چیزی که تا الان از بازی اومده این-گیمه اگر ذره ای شبهه وجود داره دوهفته تا E3 :d !

پ.ن: رگ چشم رو بیخیال خشکی لب هارو بچسب :دی !

کاتسینهای ND هیچکدوم Real Time نیست ، همش Pre render ه ، اما به این معنی نیست که مثلا اختلاف خاصی بین کاتسینها و خود بازی وجود داره ، در واقع اختلاف خیلی خیلی کمه و کاملا از جنس بازیه ، دلیلش هم اینه که مثلا آنچارتد در بین بازی Loading نداشت و بازی پشت نمایش کاتسینها لود میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or