The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
اومدم دوباره نامه اعتراضی بنویسم که چرا 3 هفته مونده به E3 تریلر نشون دادن ، ولی کلآ تریلرش هم خیلی کوتاه بود ، هم هیچ چیز خاصی که از قبل ندونیم رو لو نمیداد ! :دی
در مجموع تریلر خیلی باحالی بود و مثل تریلر قبلی نشون میده cutscene های بازی حالت سینمایی خیلی عالی ای دارن. حتی شاید سینمایی تر از cutscene های Uncharted !! فقط 3 هفته تا گیم پلی ! :دی
ولی بهترین قسمت تریلر آهنگ محشرش بود !! آهنگ Alone & Forsaken از مرحوم Hank Williams . امیدوارم از این جور آهنگ ها توی خود بازی هم باشه و محدود به تریلر نباشه.

یه سری عکس برای دوستانی که نمیتونن ویدئو رو ببینن. متآسفانه نمیتونم 25 مگ آپلود کنم ! :دی

آخرین ویرایش:
این IGN نامرد تریلر جدید رو از کجا اورده که نشستن تفسیرش کردن ؟ نه تو سایت بازی بود،نه ND ، نه سایت دیگه ای :d

IGN Rewind Theater: The Last of Us: The Truck Ambush - IGN Rewind Theater - IGN Video

برید اینجا و تقریبا میشه گفت تریلر رو ببینید! البته من پیشنهاد میکنم نبینید! :d اگر این تریلر درست حسابی کاملش بیاد و اون موقع ببینید بیشتر حال میده! با صدای خود بازی و ... :d
فقط من احساس میکنم این ماشین با اون ضربه هایی که خورد بیشتر باید صدمه میدید! (البته زیاد معلوم نیست چقدر صدمه دیده ولی خوب باید له میشد تقریبا :d )

ویرایش:
The Last of Us: New Trailer, New Ellie - IGN
خوب اینجا خود تریلر و تقسیرش(جفتش) رو گذاشته ! به جای اون اولی،برید به این یکی!
ولی نامردا چرا اول تحلیل و تفسیرش رو گزاشتن،بعد خودشو؟ :d

یکی تریلر رو بدون شیلتر بذاره

عجب چیزی بود حیف که جای حساسش تموم شد :d حدس میزنم سکانس بعدیش این باشه که احتمالاً تو E3 نمایش بدن :
31622478595994407063.jpg

تریلر رو برای بچه هایی که فیل شکن ندارن آپلود کردم ....

لینک دانلود

--------

نظر خودم : تریلر جالب بود ولی اون انتظاری که از جو بازی هست تو تریلر نبود به نظرم ! اگه توی شب بود به نظرم هیجان خیلی بیشتری داشت !

یه سری عکس برای دوستانی که نمیتونن ویدئو رو ببینن. متآسفانه نمیتونم 25 مگ آپلود کنم ! :دی
WOW,
این چرا اینقدر Hot و Real ـه !:-o

لطفاً لینک بدون چیزتر و HD بزارید ما هم دانلود کنیم . امیر آکیبا دستتو میبوسه :دی !

پ.ن: البته این بخش همون سکانسی هست که بچه های گیم اینفورمر دو سه ماه پیش دیده بودن :دی !

واقعا اگه بازی هم همینجوری باشه فوق العاده ست !! از نظر گرافیکی میگم ! الان حتی با U3 هم فاصله ش زیاده ، یعنی پیشرفت گرافیکی بنظر من از U2 به U3 خیلی بیشتره . موسیقیش هم هیچی ... Original بود این تیکه موسیقی ش ؟!

موسیقیش هم هیچی ... Original بود این تیکه موسیقی ش ؟!
نه موسیقیش برای یه خواننده معروفی (البته خودم زیاد نمیشناسمش) به نام Hank Williams هست که خیلی وقته مرده ! :دی ولی اگه بشه از این جور موسیقی ها توی بازی گذاشت محشر میشه ! کلآ دو تا تریلر از بازی اومده و من عاشق موسیقی هر دو تریلر شدم.

ای جاااان :d
IGN: What can people expect from The Last of Us at E3?
Bruce Straley: Our team has been working hard to have something ready at E3 that will please our fans. We’d love to say more, but we don’t want to spoil anything.

Rewind تریلر IGN; یکی از ادیتور ها میگه تریلر Real-Time و جنس گرافیک بازی هست !

یا یک نگاه ساده به رئل-تایم بودن تریلر میشه پی برد . فیزیک بازی کامل نیست برای مثال Clipping بودن موهای الی یا Sync نبودن صدای کرکتر ها با تصویر .

تریلر بسیار سینمایی بود واقعا ND استاد بی چون و چرای ساخت کات سن های سینمایی ـه، البته به شخصه امیدورا بودم ND با این بازی کمی از این موضوع فاصله بگیره ، بهرحال به شدت منتظر نمایش گیم پلی هستم.
گرافیک هم به نظر فوق العاده میومد، مخصوصا نورپردازی و صورت شخصیت های اصلی از U3 هم بهتر به نظر میرسه.
چهر Ellie هم انگار کمی بچه گانه تر شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or