The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
لازم به ذکر هست که یک عدد Dynamic Theme واسه بازی تو استور اومده که شدیدا پیشنهاد میشه بخرید جو خیلی خفنی داره :d

جدید اومده یا همون قدیمیه که یک دست از روی تحت افتاده بود و همینطور خون میچکید ؟
جِدید هست :d
اکانت UK برو دان کن :d:d:d

آخرین ویرایش:
به نظرم خیلی زود زده تاریخ انتشار رو :d برای همین احتمالا تاریخ انتشار اصلی این نیست :d (حرفش بود ممکنه حتی بره سال بعد،ولی حالا ... )
البته از یک نظرم ممکنه درست باشه :d چون سونی برای آخر سال LBP K و ASBR رو داره! (وان پیسم داره :d )

به نظرم خیلی زود زده تاریخ انتشار رو :d برای همین احتمالا تاریخ انتشار اصلی این نیست :d (حرفش بود ممکنه حتی بره سال بعد،ولی حالا ... )
البته از یک نظرم ممکنه درست باشه :d چون سونی برای آخر سال LBP K و ASBR رو داره! (وان پیسم داره :d )

از یه طرف اونها رو داره از یه طرف نوامبر رو یکی دیگه به توپ بسته از طرفی هم 2013 یه انحصاری در خور توجه خواهند داشت :دی پس می خوره که درست باشه :دی

وامبر رو یکی دیگه به توپ بسته از طرفی هم 2013 یه انحصاری در خور توجه خواهند داشت :biggrin1: پس می خوره که درست باشه :biggrin1:

جمع کن بذار باد بیاد :دی goty از الان معلومه کیه :دی
با حرف امیر موافقم ! به نظر خودمم بهترین ماه همین سپتامبر هست ! نوامبر قدرت خرید کمتره و روی فروش بازی تاثیر داره ( نظر شخصی ) .

از یه طرف اونها رو داره از یه طرف نوامبر رو یکی دیگه به توپ بسته از طرفی هم 2013 یه انحصاری در خور توجه خواهند داشت :دی پس می خوره که درست باشه :دی

اقا نميشه اين مردك خوارج رو كلا" از شاخه PS محروم و اخراج كنيد :d
سپتامبر ؟؟؟ يعني توي تابستون :|:-/

این IGN نامرد تریلر جدید رو از کجا اورده که نشستن تفسیرش کردن ؟ نه تو سایت بازی بود،نه ND ، نه سایت دیگه ای :d

IGN Rewind Theater: The Last of Us: The Truck Ambush - IGN Rewind Theater - IGN Video

برید اینجا و تقریبا میشه گفت تریلر رو ببینید! البته من پیشنهاد میکنم نبینید! :d اگر این تریلر درست حسابی کاملش بیاد و اون موقع ببینید بیشتر حال میده! با صدای خود بازی و ... :d
فقط من احساس میکنم این ماشین با اون ضربه هایی که خورد بیشتر باید صدمه میدید! (البته زیاد معلوم نیست چقدر صدمه دیده ولی خوب باید له میشد تقریبا :d )

ویرایش:
http://www.ign.com/articles/2012/05/15/the-last-of-us-new-trailer-new-ellie
خوب اینجا خود تریلر و تقسیرش(جفتش) رو گذاشته ! به جای اون اولی،برید به این یکی!
ولی نامردا چرا اول تحلیل و تفسیرش رو گزاشتن،بعد خودشو؟ :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or