The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
11266TLOU_FloodedStreets_Concept.jpg
#-oوای پسر اگر همچین چیزی تو بازی ببینیم چه شود، شبُ هزار ماجرا:d
من بیشتر از گرافیک که یک چیز تضمین شدست، درگیر داستان و گیم پلی بازی هستم. توقعم رو خیلی از این بازی بالا بردم، مغزم داره میترکه الآن:d
یعنی میشه یه جو کثیف ببینیم تو بازی؟!

آخرین ویرایش:
اقا این خود واقیعیشه؟:d
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQe6GmUAyWU4ViTYTzILRceF0q-U3JW8ol8qHVTWZoqqtlTUbvExp6byAbL

---------- نوشته در 12:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:51 PM ارسال شده بود ----------

ای بابا این ویرایشگر هم کشت مارو.......
خیلی‌ شبیهن ولی‌ سازنده‌ها چند بار تاکید کردن از صدا گذار Ellie یعنی‌ خانم Ashley Johnson الهام گرفتن ...
006FDN_Ashley_Johnson_010.jpg
خداکنه یه ندایی بشه همون تریلر GameInformer رو Public کنن
Naughty Dog at GDC 2012

آخرین ویرایش:
خیلی ها گفتن joel شبیه nathan هست ولی یگ چیزه جالب دیگه اینکه ellie خیلی شبیه به بازیگر فیلم hard candy و inception یعنی Ellen Page ساخته شده.حالا به هر حال naughty dog هیچوقت روی داستان بازیهاش ادعا نداشت ولی تو داستان پردازی خیلی زیبا کار شده بود.حالا باید دید سر اینکه اینهمه کر کری میخونن چه شاهکاری بشه.=d>

تریلر Real-Time ـی که با CG اشتباه گرفته میشد (!) حالا مقابل تصاویر Direct-Feed از گیم پلی کم میاره :دی !
44686463582493887768.png

رضا جان فكر كنم تاپيك يكم نياز داره هايپ زدايي بشه چون الان هايپ چسبيده به سقف ديوار !!! حتي اگه 000000000000001/ 0 در صد هم بازي موفق نشه ( كه نميشه به كوري چشم حسودا !! :d ) بسي اوضاع دهن سرويس كني خواهيم داشت:d
من الان خودم جز 10 از بازي انتظار ندارم و 9.99 رو يه نابودي كامل بحساب ميارم !!!!:d
سابقه ناتی داگ نشون داده نیازی به هایپ زدائی نیست خیالت راحت، حداقل در زمینه گرافیکی که شک کردن بهش حرامه :دی .
شما یک سر به تاپیک های شناور BC و هایپ های سرسام آور کاذب برای بازی های 100 تا یک غاز بزنی متوجه میشی پست من که فقط FACT ـه هایپ محسوب نمیشه .

شما هم انتظارات نمراتت رو کمی فروکش کن چون ممکنه در آخر خودت ضد حال بخوری :دی !

p.s: پست من صرفاً جهت بخش گرافیک بود و به هیچ وجه امتیازات بازی رو هایپ نمیکنم که آره میانگین بازی 95 یا بالاتر خواهد شد .

آخرین ویرایش:
رضا جان فكر كنم تاپيك يكم نياز داره هايپ زدايي بشه چون الان هايپ چسبيده به سقف ديوار !!! حتي اگه 000000000000001/ 0 در صد هم بازي موفق نشه ( كه نميشه به كوري چشم حسودا !! :d ) بسي اوضاع دهن سرويس كني خواهيم داشت:d
من الان خودم جز 10 از بازي انتظار ندارم و 9.99 رو يه نابودي كامل بحساب ميارم !!!!:d

اینقدر روی گرافیک مانور ندید ، گرافیک بازی که تضمین شده ست ، من منتظر گیم پلی و سبک بازیم ، مثل یه شمشیر 2 لبه ست که هم میتونه سر خودش رو ببره هم سر رقباش رو .

اینقدر روی گرافیک مانور ندید ، گرافیک بازی که تضمین شده ست ، من منتظر گیم پلی و سبک بازیم ، مثل یه شمشیر 2 لبه ست که هم میتونه سر خودش رو ببره هم سر رقباش رو .
مگه در مورد گیم پلی باران سنگین حرف میزنی نیما :دی ؟ مطمئناً مکانیزم گیم پلی بازی خیلی با بازی های هم سبک بخصوص سری آنچارتد متفاوت نخواهد بود که ریسک پذیر باشه. پیش از این هم ناتی داگ گفته بود یکی از زیبا ترین چپتر های U2 یعنی تعامل فوق العاده نیتن و تنزین توی رشته کوه های هیمالیا الهام بخششون هست .

آخرین ویرایش:
مگه در مورد گیم پلی باران سنگین حرف میزنی نیما :دی ؟ مطمئناً مکانیزم گیم پلی بازی خیلی با بازی های هم سبک بخصوص سری آنچارتد متفاوت نخواهد بود که ریسک پذیر باشه. پیش از این هم ناتی داگ گفته بود یکی از زیبا ترین چپتر های U2 یعنی تعامل فوق العاده نیتن و تنزین توی رشته کوه های هیمالیا الهام بخششون هست .
مسئله این نیست رضا مسئله اینه که همه از این بازی انتظار یه بازی ترسناک دارن نه اکشن ادونچری مثل آنچارتد ! سلاطین این سبک هم کم نیستند ! اینه که به بازی می تونه ضربه بزنه !
پ.ن : من الان چه جوری جرات کردم بیام توی این بخش خدا میدونه ؟! :دی
احسان جان اینقدر به ناتی داگ اطمینان دارم که فکر کنم از پس این مورد هم بربیاد، اگه بتونه من رو راضی کنه یعنی موفق شده
yahoo_4.gif
مشکل دو تا شد که ! :دی ترسوندن و راضی کردن علی از اون کارهای سخت دنیاست :دی

آخرین ویرایش:
مسئله این نیست رضا مسئله اینه که همه از این بازی انتظار یه بازی ترسناک دارن نه اکشن ادونچری مثل آنچارتد ! سلاطین این سبک هم کم نیستند ! اینه که به بازی می تونه ضربه بزنه !
پ.ن : من الان چه جوری جرات کردم بیام توی این بخش خدا میدونه ؟! :دی
احسان جان اینقدر به ناتی داگ اطمینان دارم که فکر کنم از پس این مورد هم بربیاد، اگه بتونه من رو راضی کنه یعنی موفق شده:d

بچها تاریخ عرضه بازی کی هست؟؟
هنوز تاریخ انتشار مشخصی نداره ولی به احتمال زیاد اواخر 2012 یا اوایل 2013 منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
تنها نگراني اينه كه همه فاكتورا خوب كار شده باشه اما به فاكتور مهم داستان خو پرداخته نشه چون داستان مثل انچارتد سرراست نيست پيچيدگي خاص بايد داشته باشه ناتي داگ داره قمار سختي ميكنه كه ميتونه يا خيلي جلو بيوفته يا ممكنه خيلي عقب بيوفته

هنوز خیلی زوده که بخوایم در رابطه با بازی نظر قطعی بدیم اما به نسبت شناختی که از ND دارم خیالم یجورایی راحته.
فقط نگران یه مورد هستم که به نظرم سخت ترین قسمت کار هم هست ، اونم ترسناک در آوردن بازی هستش ! واقعا ترسوندن مخاطب این روزا خیلی سخت شده !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or