The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
این دوتا عکس Direct Feed رو با کیفیت 720p native از گیم پلی ببینید:
6944566405_33d40a15ef_o.jpg

6798453108_61ff442322_o.jpg

ما که پشمامون ریخت :دی !

رضا بی زحمت عکس ها رو یه جا دیگه آپ کن ما هم فیض ببریم :d
اگر اینارو نمیبینی بگو جای دیگه آپ کنم :دی

این دوتا عکس Direct Feed رو با کیفیت 720p native از گیم پلی ببینید:
6944566405_33d40a15ef_o.jpg

6798453108_61ff442322_o.jpg

ما که پشمامون ریخت :دی !

اگر اینارو نمیبینی بگو جای دیگه آپ کنم :دی
یه مقدمه ای چیزی میزدی تنگش آدم همینجوری بدون پیش زمینه اسپویل رو باز نکنه :دی الان از لحاظ روحی روانی بهم ریختیم پسرم :دی
عکس دوم نور پردازی انتهای اتاق رو دقت کنید لطفاً :دی

مدلینگ این شکلی ندبده بودیم که به لطف ND دیدم ! یعنی بین کاکترِ جوئل و اون چشم وزغی ـه از لحاظ جزییات تفاوتی نمی بینم ! اگه این عکس ها مستقیم از گیم پلی کپچر شده باشه فک کنم از لحاظ AA کل ِ GOW 3 بخوابونه :d

نچ نچ ... دوستان دقت کنید ! صندوق عقب ماشین تکسچر دوم از سمت راست آره همون ، خیلی بی کیفیته ، متاسفم ناتی داگ !

yahoo_22.gif
!!!
شوخی داریم آیا ؟

به جان خودم اگه با تو بوده باشم ... :d
......
oh آره الان یادم اومد اصلا حواسم نبود تو به ماشیناش گیر داده بودی ... :d منم بین این همه مثال چی رو گفتم ! :>

آخرین ویرایش:
نچ نچ ... دوستان دقت کنید ! صندوق عقب ماشین تکسچر دوم از سمت راست آره همون ، خیلی بی کیفیته ، متاسفم ناتی داگ !
:| !!!
شوخی داریم آیا ؟
به جان خودم اگه با تو بوده باشم ...
yahoo_4.gif
آخه فقط من بودم گیر دادم :دی
البته بنا به چیزهایی که بین من و رضا گذشت دیگه کناره گیری کردم :دی
-------
oh آره الان یادم اومد اصلا حواسم نبود تو به ماشیناش گیر داده بودی ...
yahoo_4.gif
منم بین این همه مثال چی رو گفتم !
yahoo_15.gif
نابود کردی :دی

آخرین ویرایش:
یعنی اگه این تصویر ریل تام و از گیم پلی بازی باشه رسماً تعریف جدیدی رو تو نورپردازی و سایه زنی شاهد خواهیم بود !
h6uyi57dplvhxnu62586.jpg
به سایه و نیم سایه های الی و جوئل دقت کنید ! شخصاًً همچین موردی تا به امروز ندیده بودم ! نورپردازی هم در بالاترین سطح ممکن قرار داره و فوق العاده رئال به نظر میاد .

محیط شب به این بازی خیلی میاد ... شاید بهترین بخش های بازی شب باشه ، اگه درست کار بشه روی طراحی محیط و صدا و نورپردازی میتونه یه جو عالی بده بازی ...

( یه لحظه حس کارگردانی گرفتم :d )

من با این Artهای غروبش خیلی حال کردم :d یک جو خاصی دارن! مخصوصا اونی که ماشین داره میاد طرف ملت :d غروبش یک غروب خاصیه :d

من با این Artهای غروبش خیلی حال کردم :d یک جو خاصی دارن! مخصوصا اونی که ماشین داره میاد طرف ملت :d غروبش یک غروب خاصیه :d
این آرت دقیقاً شروع دمویی هست که به GameInformer نشون دادن, همچین جوی وجود داره اونم از نوع گیم پلی :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or