The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
Destruuctoid :
Even at this early stage, The Last of Us is gorgeous. A city overgrown with vines and weeds is as lush as you'd expect from the makers of Uncharted. They've beefed up the lighting, building on Uncharted's already stellar engine to include more ambient sources and softer lighting, making the world feel richer and more realistic. I saw gorgeous afternoon sunlight shimmer through windows in the ruined town, with just enough light bouncing off the floors to illuminate rooms in a world where electricity is no longer available

After seeing this, I hope Naughty Dog fans are not expecting anything like Uncharted, as this is completely different. Forget platforming and rock climbing to pretty locales so that you can shoot enemies from a distance. This is violent, close-quarters combat in a tense world where you're forced to creep around to survive. This game may be just as beautiful as Uncharted, but you'll be too busy striving to survive to stop and enjoy the scenery. That said, it's already clear that we can count on more of Naughty Dog's impeccable storytelling and deep characters

I was already quite excited for Naughty Dog's take on survival action, but after seeing this first gameplay demo, I'm practically vibrating with anticipation. They promise a brand-new look at the game at next month's E3, so stay tuned

مگه trailer ـه gameplay دادن که dtoid اونطوری آخرش نوشته but after seeing this first gameplay demo ؟! من یه تریلر دیروز گرفتم که دوتا شخصیت اصلی تو ماشین تو شهر میچرخیدن و ظاهرا cut scene بود. چیز دیگه ای هم هست؟

مگه trailer ـه gameplay دادن که dtoid اونطوری آخرش نوشته but after seeing this first gameplay demo ؟! من یه تریلر دیروز گرفتم که دوتا شخصیت اصلی تو ماشین تو شهر میچرخیدن و ظاهرا cut scene بود. چیز دیگه ای هم هست؟
به منتقد ها گیم پلی رو نشون دادن .

پسر عجب هیجانی داشت این تریلره !!
یعنی تو بازی باید پیاده شیم با همه اون دوستانی که قصد خفت کردنمون رو داشتن مبارزه کنیم ؟‌ :-s مادر جان
اون الی هم که بعید ازش بخاری بلند شه ، جلوی دست و پا رو نگیره ، کمک پیشکشش :p
آدرنالین از همین الان داره میزنه بالا :دی

هر چه بیشتر پیش میریم بیشتر مطمئن میشم که یکی از بهترین های عمرم به زودی از راه میرسه >:d<
خیلی وقته زمان برای بازی نمیذارم اما سر این یکی از زیر سنگ هم شده وقت جور میکنم میشینم پاش

به منتقد ها گیم پلی رو نشون دادن .

ای بمیرن این منتقدها که هر چی امکانات (!) برای ایناست !!!‌‌ :دی خوب بابا ما هم دل داریما :))

بهترین چیزی که توی Preview ها دیده میشه ، تآکید روی تفاوت های بازی با Uncharted هست. خیلی از سایت ها روی این موضوع تآکید داشتن و باعث خوشحالیه ! :دی من ترسم از این بود که بازی عینآ همون Uncharted باشه فقط با درجه بندی M !
============
باز هم تصویر مقایسه ای از Ellie قدیمی و جدید (سمت راستی جدید هست و چپی قدیمی)

اینجا میتونین gifـش رو ببینین.

مطلبمو ویرایش کردم بیخیال .......( شاید سوئ تفاهم بشه)

ولی نظرسنجیه جالبی شده و روش میشه بحث کرد ..... خیلی از دوستان جوگیری نظر دادن خیلیام از رو منطق
نظر شما؟

آخرین ویرایش:
بهترین چیزی که توی Preview ها دیده میشه ، تآکید روی تفاوت های بازی با Uncharted هست. خیلی از سایت ها روی این موضوع تآکید داشتن و باعث خوشحالیه ! :دی من ترسم از این بود که بازی عینآ همون Uncharted باشه فقط با درجه بندی M !
============

قبلیش بهتر بود الان انگار تپل شده

همونطور که نیما گفته این فقط کات سین ابتدایی ِ دموی کامل بازی بود که برا منتقد ها نمایش داده شده ، سردبیر GT هم دمو رو به طور کامل توضیح داده !

به نظر میاد جوئل همونطور که حدس زده میشد باید بیشتر مواظب الی باشه تا اینکه الی بهش کمک کنه ! در ضمن مثل انچارتد بازی دارای کاورگیری خواهد بود .

============

غب غب رو بجسب :دی !
60.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or