The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
@2تا بالایی! :d
اتفاقا دولا راست میشه! :p من خودم مچش رو گرفتم! و دیدم که از روی زمین بلند شدش=))
ولی بی شوخی کلا وقتی جواب یه چیز تو اسپویل رو میدید،همون رو هم هرچقدر هم کوچیک بزارید تو اسپویل! استفاده ازش چیز سختی نیست که! :d

به نظرم بهترین صحنه ی بازی لحظه ای بود که تو بیمارستان الیو داشتیم بغل میکردیم میبردیم چه آهنگی میزد وااای :(( چه نور پردازی داشت اونجا خدای من!!
کلا پک ویژه آهنگ های All Gone به شدت No Escape توصیه میشه :((

دانلود

آخرین ویرایش:
یه Easter Egg جالب از بازی دیدم و گفتم ایجا هم بگذارم بد نیست، خودم اسمش رو گذاشتم: "پیوند دو GOTY" :d البته اسپویل خاصی نداره، می‌تونید راحت ببینید، اگرم تکراریه که عفو بفرمایید:

عجیب ولی موجوداست

193fbf113e7069c56755673d576ecaf4.jpg

dede2se4.jpg

[video]http://www.liveleak.com/view?i=2f3_1195152271[/video]

منظور از بیرون ، بیرون منطقه قرنطینست .

تا حالا از خودت پرسیدی چرا الی انقده خوب میجنگه و سعی میکنه دلرحم نباشه ؟؟ چرا بد دهنه و کم نمیاره حتی با دوست جوئل ؟؟ و طی این سالها که از لحظه به دنیا اومدنش دنیا رو زشت دیده و برای بقا چکارا میکرده ؟؟ . الی از کوچیکی اینجوری بزرگ شده و خودش یاد گرفته . در صحنه ای که الی پشت ماشین میشینه همین سوالو جوئل ازش میپرسه و میفهمه که چرا این دختر انقده سرسخته . موقع دیدن زرافه ها یادته ؟ محاله که یادت رفته باشه . جوئل ... . چون این دختر با این سنش هیچ تفریح و زیبایی ای جز جنگ به خودش ندیده .

@ بالایی!
بزار تو اسپویل :|

@2تا بالایی! :d
همون چیزایی که تو میدونی ما هم میدونیم! :d
در مورد رانندگی چیزی گفته نشد! ولی شاید توی همون منطقه ی قرنطینه 4بار سوار ماشین شده باشه! توی خیابون خلوت و این حرفا هم که دیگه آموزش حرفه ای رانندگی نمیخواد :d
در مورد رانندگی چیزی نگفت ولی من فکر کردم این بچه که با آرکید هم بازی نکرده چجوری پشت ماشین نشسته؟ ولی رانندگیش مثل حرفه ای ها بود، منظورم از حرفه ای راننده های فرمول یک نیست منظورم اینه که ماشین ریپ نزد و خاموش نشد تو دیوار هم نرفت. تو قرنطینه یادم نمیاد ماشینی که حرکت کنه دیده باشم، اگر ماشینی بود مال مامورا بود. زرافه های آخر بازی هم خیلی جالب بودن. تو بازی همین صحنه ها بوجود میومد که آخرش جول حاضر نشد الی رو عمل کنن.

آخر بازی توی بیمارستان وقتی الی رو از اتاق عمل بیرون آوردم و بردم توی آسانسور در آسانسور که باز میشه دیگه هیچ تصویری واسم لود نمیشه ! صفحه کاملاً سیاه میشه.چند دقیقه هم منتظر موندم ولی باز نیومد ! استارت رو زدم که فیلمو رد کنم دستگاه فریز کرد ! هر کاری هم می کردم نمیشد خاموشش کرد الا از برق بکشی بیرون سیمشو ! دوسه بار تست کردم باز هیمن مدلی بود

اوایل بازی هم یه بار اینجوری شد ولی اسکیپ مووی رو که زدم بعد چند لحظه درست شد.

پ.ن : از دیسک اورجینال استفاده می کنم.

من یه چیز بگم منو نزنیدا. من کلا پایان بازی رو درک نکردم :| یکی یه توضیحی میده؟

تنها کسی که ایمن بود الی بود . این رو الی نمیدونست ولی جوئل به الی دروغ گفت و بش گفت که غیر از تو یه سری دیگه بودند که به ویروس ایمن بودند و
از طریق اونها واکسن درست میکنن ...
جوئل قسمت از دست رفته ی دخترش رو توی الی جستجو میکرد و به خاطر همین نخواست که دوباره دخترش رو از دست بده (الی رو مثل دخترش دوست داشت)
با یه دروغ و البته قسم دروغ (استغفرالله:d) حاضر شد که الی پیش خودش بمونه ولی کل دنیا به F برن:p

برای بار دوم که داشتم می رفتم به یسری چیزا برخوردم که جالب بود واسم
1- صدای زیپ کیف جوئل وقتی کار اپگریدش تموم میشه!
2-وقتی با میله میزنی به چوب یه هانتر چوب می شکنه اون یارو هانتره از شدته ضربه میوفته!
3-برداشتن اون اسباب بازی توسط الی که واقعا جالب وبد و دوستان هم اشاره کردن!
4-راستی من فکر کنم نیمه کلیکر هم دیدم تو بازی!ینی هم میدید هم صورتش نصفه کلیکر بود!
در ضمن در مورد اون باگ که چن صفحه پیش بحث شد یه چیزی تازه یادم اومد
من یه بار تو اون صحنه تصمیم به جنگ گرفتم خیلی کلیکر و رانر کشتم ولی بالاخره مهماتم تموم شد و جونم به اخر رسید ولی بازم مثل مورو ملخ میریختن این لامصبا:دی
اون وقت شما از کجا این قدر تیر گیر میاری؟:دی کاری به باگ ندارم این تیرا واسم شده سوال:|

آخرین ویرایش:
داشتم یه پاراگراف اماده می کردم در توصیفش بنویسم اما الان می بینم عظمت کار رو سکوت بیشتر نشون می ده.

فقط می گم Perfect

سعی کردم تا اونجایی که می تونم تمام سوراخ سنبه ها رو بگردم.جالب بود که میزان 23 ساعت کشید 100% شد.

P.S : همیشه دوست داشتم سر زرافه رو از نمای نزدیک تر ببینم ولی به دلیل درازی گردنش امکانش نبود که اینم براورده شد! :d

برای بار دوم که داشتم می رفتم به یسری چیزا برخوردم که جالب بود واسم
1- صدای زیپ کیف جوئل وقتی کار اپگریدش تموم میشه!
2-وقتی با میله میزنی به چوب یه هانتر چوب می شکنه اون یارو هنتره از شدته ضربه میوفته!
3-برداشتن اون اسباب بازی توسط الی که واقعا جالب وبد و دوستان هم اشاره کردن!
4-راستی من فکر کنم نیمه کلیکر هم دیدم تو بازی!ینی هم میدید هم صورتش نصفه کلیکر بود!
در ضمن در مورد اون باگ که چن صفحه پیش بحث شد یه چیزی تازه یادم اومد
من یه بار تو اون صحنه تصمیم به جنگ گرفتم خیلی کلیکر و رانر کشتم ولی بالاخره مهماتم تموم شد و جونم به اخر رسید ولی بازم مثل مورو ملخ میریختن این لامصبا:دی
اون وقت شما از کجا این قدر تیر گیر میاری؟:دی کاری به باگ ندارم این تیرا واسم شده سوال:|

شما کمی دیر به این موارد پی بردی
بار دوم رو روی چه لوری بازی مکردی
اگه درک واقعی از بازیرو میخوای فقط فقط روی لورsurviver بازی کنید دوستان
چون واقعا برای پیدا کردن یه پاک خون و قتل عام افردا باید جون بکنید و هیچ حسی نسبت به محیط اطراف ندارید فقط باید مخفی کاری خفت کنید و از چوب با سنگ یا شیشه استفاده کنید.
20 ساعت اصلی بازی برای زنده موندن تو این لور خوابیده
surviver
واقعا شاهکار اگر کسی تو لور surviverبازیرو به اتمام برسونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or