کلا پک ویژه آهنگ های All Gone به شدت No Escape توصیه میشهبه نظرم بهترین صحنه ی بازی لحظه ای بود که تو بیمارستان الیو داشتیم بغل میکردیم میبردیم چه آهنگی میزد وااای چه نور پردازی داشت اونجا خدای من!!
منظور از بیرون ، بیرون منطقه قرنطینست .
تا حالا از خودت پرسیدی چرا الی انقده خوب میجنگه و سعی میکنه دلرحم نباشه ؟؟ چرا بد دهنه و کم نمیاره حتی با دوست جوئل ؟؟ و طی این سالها که از لحظه به دنیا اومدنش دنیا رو زشت دیده و برای بقا چکارا میکرده ؟؟ . الی از کوچیکی اینجوری بزرگ شده و خودش یاد گرفته . در صحنه ای که الی پشت ماشین میشینه همین سوالو جوئل ازش میپرسه و میفهمه که چرا این دختر انقده سرسخته . موقع دیدن زرافه ها یادته ؟ محاله که یادت رفته باشه . جوئل ... . چون این دختر با این سنش هیچ تفریح و زیبایی ای جز جنگ به خودش ندیده .
@ بالایی!
بزار تو اسپویل
@2تا بالایی! :d
همون چیزایی که تو میدونی ما هم میدونیم! :d
در مورد رانندگی چیزی گفته نشد! ولی شاید توی همون منطقه ی قرنطینه 4بار سوار ماشین شده باشه! توی خیابون خلوت و این حرفا هم که دیگه آموزش حرفه ای رانندگی نمیخواد :d
من یه چیز بگم منو نزنیدا. من کلا پایان بازی رو درک نکردم یکی یه توضیحی میده؟
برای بار دوم که داشتم می رفتم به یسری چیزا برخوردم که جالب بود واسم
1- صدای زیپ کیف جوئل وقتی کار اپگریدش تموم میشه!
2-وقتی با میله میزنی به چوب یه هانتر چوب می شکنه اون یارو هنتره از شدته ضربه میوفته!
3-برداشتن اون اسباب بازی توسط الی که واقعا جالب وبد و دوستان هم اشاره کردن!
4-راستی من فکر کنم نیمه کلیکر هم دیدم تو بازی!ینی هم میدید هم صورتش نصفه کلیکر بود!
در ضمن در مورد اون باگ که چن صفحه پیش بحث شد یه چیزی تازه یادم اومد
من یه بار تو اون صحنه تصمیم به جنگ گرفتم خیلی کلیکر و رانر کشتم ولی بالاخره مهماتم تموم شد و جونم به اخر رسید ولی بازم مثل مورو ملخ میریختن این لامصبا
اون وقت شما از کجا این قدر تیر گیر میاری؟ کاری به باگ ندارم این تیرا واسم شده سوال