The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
درود

دوستان توی یکی از دمو های بازی Joel سر یکی از هانتر ها رو پس از درگیری با شاتگان میترکونه / اما این قابلیت شاهکار اصلا توی بازی وجود نداره ؟ چرا ؟!!!؟؟؟

سپاس و بدرود

بله هست
وقتی چن بار بزنیشون با مشت یا اجر ومیله و... میوفته زمین میگه غلط کردم شما بزرگی کن .بعد تو هم با ارامش تمام شاتگان رو میگیری طرفش(حتی با لگد ) و با زدن دکمه ی R1 مخش رو می پکونی:دی
دوستان یه چیزی یادم رفت بگم بعضی موقع ها که یه هانتر رو میندازین زمین و با پا به صورتش ضربه میزنین صورتش له نمیشه ولی صورت رانر ها چون نرم هست بر اثر همین ضربه له میشه:دی

آخرین ویرایش:
نمیدونم این همه باگ (اگه اسمش رو بزاریم باگ !!!)که ملت پیدا کردند رو چرا من خودم تو سه باری که بازی رو تموم کردم ، ندیدم؟ واقعا چرا؟:|
فقط اونجا که باید سوار ماشین شیم ولی نمیشیم رو تست نکردم.
یه سری ها ذاتا دنبال این چیزان ، پیدا نکردن از خودشون میسازن:d

در مورد اون باگی که عکسش رو گذاشتن بچه ها :دی

لینک صفحه ی قبل رو خوندم مشکل از کنسول طرف بوده نه بازی ! اگر مشکل از بازی بود با پاک کردن پچ و گیم دیتا و سیو و ... باید حل میشد :دی ولی ظاهراً به اکانت طرف یا یه همچین چیزی مربوط بوده :دی
انقدر شایعه پراکنی نکنید :دی

دوستان این حرفا چیه میزنید بس کنید. بجای اینکه از انگشت شکسته شده اون یارو تو salt lake city که الی رو زندانی کرده بود بگید که انگشتش رو آتل بسته بود. نشستید هر شب دنبال یک چیزایی میگردید که بگید بیشتر از مهندس ها و گیم تستر های سونی که قبل از ریلیز هر بازی چند بار بازی چک میکنند میفهمید......

- - -ویرایش - - -

به نظرم بهترین صحنه ی بازی لحظه ای بود که تو بیمارستان الیو داشتیم بغل میکردیم میبردیم چه آهنگی میزد وااای :(( چه نور پردازی داشت اونجا خدای من!!

کلا پک ویژه آهنگ های All Gone به شدت No Escape توصیه میشه :((
دقیقا پک اهنگهایی all gone تم post apocalypse بود که احساس پوچی و ترس همچین دورانی رو به ادم القا میکرد. سپاس فراوان دوست عزیز

تنها مشکلی که من با بازی دارم این بود که کلانم رو در هفته هشتم ار دست دادم و باید ار اول باز انلاین بازی کنم تا برسم به هفته 12

از دوستانی که بازی رو رفتند یه سوالی داشتم ایا هوش مصنوعی بازی رضایت بخش هست بخصوص هوش مصنوعی الی چون دلم نمیخواد دست و پا گیر بشه تو جریان کتک کاری ... ؟

از دوستانی که بازی رو رفتند یه سوالی داشتم ایا هوش مصنوعی بازی رضایت بخش هست بخصوص هوش مصنوعی الی چون دلم نمیخواد دست و پا گیر بشه تو جریان کتک کاری ... ؟
زرشک:d خود الی جون تو درگیری ها داره با چاقو دنبال طرف میگرده نصفش کنه:d جاهایی هم که نباید شرکت داشته باشه میره یه جا کاور میگیره:d جلو دست و پا نیست:d

سلام دوستان .ترو به خدا ایراد بنی اسرائیلی نگیرید. در مورد این بازی سه نسخه وجود ،سایت های عزیزی که لطف میکنن تا خر خره بازی رو فشرده میکنن که یه نسخه 25 . یه نسخه ی 38 و یه دیسک اورجینال وجود داره حالا بستگی داره از چه نسخه ای استفاده میکنید چون فشرده کردن فایل موجب خرابی فایل میشه مساله داخل آنچاذتد 48 گیگ با 26 گیگ حدو د 12 گیگ فقط فایل تریدی بازی نابود میشه و بقیش بماند.حالا اگه قرار به باگ گرفتن باشه خودم شخصا بتلفیلد سه رو با 12 ساعت بازی پشت سر هم (با فیلم برداری)تیکه تیکه باگ هاشو جمع کردم که اگه بخوام آپلود کنم خدایش آبرو شرکت قشنگه EA رفته ولی نیمه ی پری هم داشت یا شاهکار های دیگه ای هم داره.هیچ گی قاضی نیست ولی اگه خواستین نظر بدین خدایش با آگاهی و منطق باشه .از همه دوستان پروفشنال خودم متشکرم

سلام دوستان .ترو به خدا ایراد بنی اسرائیلی نگیرید. در مورد این بازی سه نسخه وجود ،سایت های عزیزی که لطف میکنن تا خر خره بازی رو فشرده میکنن که یه نسخه 25 . یه نسخه ی 38 و یه دیسک اورجینال وجود داره حالا بستگی داره از چه نسخه ای استفاده میکنید چون فشرده کردن فایل موجب خرابی فایل میشه مساله داخل آنچاذتد 48 گیگ با 26 گیگ حدو د 12 گیگ فقط فایل تریدی بازی نابود میشه و بقیش بماند.حالا اگه قرار به باگ گرفتن باشه خودم شخصا بتلفیلد سه رو با 12 ساعت بازی پشت سر هم (با فیلم برداری)تیکه تیکه باگ هاشو جمع کردم که اگه بخوام آپلود کنم خدایش آبرو شرکت قشنگه EA رفته ولی نیمه ی پری هم داشت یا شاهکار های دیگه ای هم داره.هیچ گی قاضی نیست ولی اگه خواستین نظر بدین خدایش با آگاهی و منطق باشه .از همه دوستان پروفشنال خودم متشکرم

البته مسئله بیشتر برمیگرده به حساسیت :دی بازی های دیگه یا مال نبودن یا از بعضی جهات خیلی سر و صدا نکردن هر کسی یکی دو دور بازی کرده یا رفته سراغ آنلاینش یا شوت کرده گوشه ی کمد ولی TLOU چون از خیلی زمینه ها فراتر از نسل ظاهر شد و دهن خیلی ها به تعریفش گشوده شد حساسیت ها رفت بالا ! :دی الان همه دقیق شدن که هر جور شده یه باگ پیدا کنن بچسبونن به بازی در صورتی که کافیه اسم هر بازی رو در کنار کلمه ی باگ یا گلیچ سرچ کنن و با کوهی از ویدئو و عکس روبرو بشن ! :دی خلاصه چون توی سایر بازی ها حالش رو نداشتن بازی رو حتی برای بار دوم و سوم برن و دنبال باگ بگردن الان TLOU براشون تازگی داره :دی

البته مسئله بیشتر برمیگرده به حساسیت :دی بازی های دیگه یا مال نبودن یا از بعضی جهات خیلی سر و صدا نکردن هر کسی یکی دو دور بازی کرده یا رفته سراغ آنلاینش یا شوت کرده گوشه ی کمد ولی TLOU چون از خیلی زمینه ها فراتر از نسل ظاهر شد و دهن خیلی ها به تعریفش گشوده شد حساسیت ها رفت بالا ! :دی الان همه دقیق شدن که هر جور شده یه باگ پیدا کنن بچسبونن به بازی در صورتی که کافیه اسم هر بازی رو در کنار کلمه ی باگ یا گلیچ سرچ کنن و با کوهی از ویدئو و عکس روبرو بشن ! :دی خلاصه چون توی سایر بازی ها حالش رو نداشتن بازی رو حتی برای بار دوم و سوم برن و دنبال باگ بگردن الان TLOU براشون تازگی داره :دی

کاملا موافقم . :x

حالا ادامش نسخه ی 2 کی ساخته میشه ؟:d:-s:((

قربون دهنت ما احسانا حرف همدیگرو میفهمیم .

- - -ویرایش - - -

کاملا موافقم . :x

حالا ادامش نسخه ی 2 کی ساخته میشه ؟:d:-s:((
از امشب شروع میکنم به ساختنش (:(:(: انحصاری واسه میکرو

این جوری بهت بگم با بهترین هوش مصنوعی همراهی که تا حالا ساخته شده طرفی:d

می گم خدا رو شکر قیافه الی رو عوض کردن:دی
وجدانا الان خیلی بهتر و دوست داشتنی تر شده.

---------------------------------
به دلت نشسته بریم در خونشون
yahoo_3.gif
نه داداش من از جونم سیر نشدم یهو از در خونه بیام تو بگم الی شام چیه یه اجری چیزی پرت شه تو صورتم:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or