Survival+ چه موقع فعال میشه؟!
بازی من تا هارد بیشتر نداره و اینکه مثلا Hard+ هم نداره!
آدم یه اثر خوب رو چندین بار تجربه کنـهمن واقا تعجب میکنم این چند روزه تقریبا تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و اکثر پست ها رو هم دیدم البته به جز اسپویلر ها ولی واقا برام جالبه که دوستان بازی رو 3-4 دفعه میرن واقا بازی تا این حد شاهکاره که همگی حد اقل 3 دور تمومش میکنید ؟ چون خودم به شخصه یک بازی رو بیشتر از 2 بار تازه بار دومم نصفه میرم ولی اینجا همه میگن من 3-4 دور رفتم یعنی بازی رو تموم میکنید دوباره میشینید میگید خوب از اول شروع کنم ؟ =p~ بابا ای ول دارید .... :d
ببین این کاملا سلیقه ای هستشمن واقا تعجب میکنم این چند روزه تقریبا تمام صفحات این تاپیک رو خوندم و اکثر پست ها رو هم دیدم البته به جز اسپویلر ها ولی واقا برام جالبه که دوستان بازی رو 3-4 دفعه میرن واقا بازی تا این حد شاهکاره که همگی حد اقل 3 دور تمومش میکنید ؟ چون خودم به شخصه یک بازی رو بیشتر از 2 بار تازه بار دومم نصفه میرم ولی اینجا همه میگن من 3-4 دور رفتم یعنی بازی رو تموم میکنید دوباره میشینید میگید خوب از اول شروع کنم ؟ =p~ بابا ای ول دارید .... :d
دوست عزیز( farbodkain) وقتی تموم کردین بیاین بگین که همه ی تروفی های مربوط به درجه سختی باز می شه یا نه.
این خیلی برام اتفاق افتاده مخصوصاً موقع خروج :d همیشه اول میام توی منوی اصلی بعد Quit میکنم اما با صدای زیبای Freeze مواجه میشم و Restart میشه :d
ببین این کاملا سلیقه ای هستش
منم تقریبا مثل شما هستم
این TLOU هم استثنا هستش که دارم دو بار تموم میکنم اما تقریبا بقیه بازیها حتی اگر خیلی هم بهم حال داده باشن فقط یه بار تموم کردمشون
حتی هوی رین که پایان های مختلف داره
دلیل تکرار بازی هم مختلفه
یکی ممکنه بخواد برای بار دوم چنین شاهکاری تجربه کنه تا اون نکاتی که توی دفعه اول ندیده کشف کنه که منم توی این دسته هستم
یکی ممکنه بخواد بازیو پلات کنه ... یکی هم ممکنه بخواد درجه اخر بازی بره تا تازه معنای TLOU بفهمه :d
البته برای گرفتن Trophy بصورت اصولی و برطبق کاری که سازنده های بازی کردن شما باید تمام سختی های بازی را تجربه کنید.تا برسید به آخریش.من نظر شخصی خودم را می گم.من ترجیح می دم 2 ساعت وقتم را بزارم LOU تکراری بازی کنم تا 2 ساعت وقت بزارم روی یک بازی ضعیف.جالب اینجاست که خیلی ها چون موفق نشدن تروفی مربوط به Conversation ها را بگیرند بازی را چند بار بازی کردن فقط بخاطر glitch که داره :d.دیگه دوباره نه 4 بار ...به نظرم دوبار کافیه برای همه چیز چون واقعا اگر حساب کنید بازی هر بار 13 ساعت طول بکشه (تازه در حالت نرمال یا هارد) اگر بخواد 4 بار تموم بشه میشه میشه 52 ساعت ..!!این طرف زندگی نداره ؟:d
تازه این در حال که بازی rpg نیست و حق انتخاب نداری و کاملا خطی هست