The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
خوب منم چند روز پیش بازی رو تموم کردم.
واقعا عالی بود، صداگذاری Joel و Ellie یکی از بهترین هایی بود که من تا حال دیدم، اتمسفر بازی هم کاملا گیرا بود و آدم واقعا اون هرج و مرج رو احساس، فقط یک نکته ای من کاملا روشن نیستم درموردش:
من خیلی ها رو دیدم که از داستان بازی تعریف میکردن، آیا اونا از نحوه ی داستان گویی تعریف میکنن یا از خود داستان؟ چون به نظر من داستان به تنهایی خیلی ساده بود و زیاد جذابیتی نداشت (به نظر من)
به هر حال، این بازی ای هست که همه باید حتما تجربش کنن

خوب منم چند روز پیش بازی رو تموم کردم.
واقعا عالی بود، صداگذاری Joel و Ellie یکی از بهترین هایی بود که من تا حال دیدم، اتمسفر بازی هم کاملا گیرا بود و آدم واقعا اون هرج و مرج رو احساس، فقط یک نکته ای من کاملا روشن نیستم درموردش:
من خیلی ها رو دیدم که از داستان بازی تعریف میکردن، آیا اونا از نحوه ی داستان گویی تعریف میکنن یا از خود داستان؟ چون به نظر من داستان به تنهایی خیلی ساده بود و زیاد جذابیتی نداشت (به نظر من)
به هر حال، این بازی ای هست که همه باید حتما تجربش کنن
از هر دو چه داستان گویی منظم چه محتوا داستان ضمن اینکه داستان بازی اصلا کلیشه ای نبود و عمق شخصیتهاو نشون دادن عواطفشون و رابطه ی الی با joel عالی از اب در اومده بود...
در اخر دوست دارم بدونم این داستان سرایی حرفی برای گفتن داره مقابل ماورا دیوید کیج :d با وجود الن پیج احساس میکنم ماورا شبیه tlsهست حداقل از لحاظ داستانی و مطمین باشید 3 ماه دیگر هم به همین اندازه به وجد میاید از ماورا ..

منم اصلا باگی ندیدم . شاید ایراد از بازی من بوده . نه فریزی نه چیزی :|
دقیقا من هم هیچ باگی ندیدم در حالی که الان بار دوم است دارم بازی می کنم که البته قبل از شروع بار دوم ، برای گرفتن یکسری از Item که تو بازی جا مونده بود توی منطقه های مختلف چرخ می زدم اما بازهم مشکلی نداشتم.

دقیقا من هم هیچ باگی ندیدم در حالی که الان بار دوم است دارم بازی می کنم که البته قبل از شروع بار دوم ، برای گرفتن یکسری از Item که تو بازی جا مونده بود توی منطقه های مختلف چرخ می زدم اما بازهم مشکلی نداشتم.

بازیاتون مشکل داره خبر ندارین :دی

بازیاتون مشکل داره خبر ندارین :دی

بعد اونوقت اصلا فکر نمی کنی شاید اون دسته از دوستانی که بازی Rip شده را استفاده کردن ممکن مشکل داشته باشند یا احینا ،خدای نکرده ،زبانم لال فایل ناقص دانلود شده.بازی ساز انتظار یک رفتار معقول را داره از طرفی که داره بازی می کنه نه اینکه بره یک ساعت بچسبه به دیوار هی به دیوار فشار بیاره بره توش :d یا انتظار داره بازی را Original بخری نه اینکه بعد از کلی انگولک بزاری توی دستگاه بعد نصف صفحه load نمیشه می گه بازی باگ داره.پدر دستگاه بی چاره را در آورده هر چی برنامه بی ربط است روش نصبه (از دور فن بگیر تا اجرا بازی با شبیه ساز) بعد می گه Load بازی من یک ساعت طول می کشه.:d

بعد اونوقت اصلا فکر نمی کنی شاید اون دسته از دوستانی که بازی Rip شده را استفاده کردن ممکن مشکل داشته باشند یا احینا ،خدای نکرده ،زبانم لال فایل ناقص دانلود شده.بازی ساز انتظار یک رفتار معقول را داره از طرفی که داره بازی می کنه نه اینکه بره یک ساعت بچسبه به دیوار هی به دیوار فشار بیاره بره توش :d یا انتظار داره بازی را Original بخری نه اینکه بعد از کلی انگولک بزاری توی دستگاه بعد نصف صفحه load نمیشه می گه بازی باگ داره.پدر دستگاه بی چاره را در آورده هر چی برنامه بی ربط است روش نصبه (از دور فن بگیر تا اجرا بازی با شبیه ساز) بعد می گه Load بازی من یک ساعت طول می کشه.:d

یعنی خیلی تابلو بود دارم شوخی میکنم :دی

لامصب بازی منم مشکل داره از این باگ های خفن پیش نمیاد یخورده بخندیم :d ولی خُب یه باگ هم ما بگیم :|

قبل از اینکه وارد Capitol Building بشید اون قسمتی که آب جمع شده یکی از ماشین ها رو براش سطح انگار تعریف نکردن :d یعنی وقتی میری رویش و راه میری ، جوئل همون استایل راه رفتن تو آب رو گرفته و صدای آب هم با هر قدمت هی میاد

ولی جداً مسخرست ، این در هم رفتن کرکترها و آبجکت ها و چند تا مشکل شبیه به اینها تو همه ، همه بازیها هست نمیدونم چه اصراریه انقدر روی این TLOU زوم کردین تازه خیلی هم میزان اتفاق این مسائل به نسبت بازیهای دیگه کمه و اینطوریه وضعیت !
البته کسی نمیگه نگین ها فقط اینقدر نگید باگ فجیع و خفن و ... :d

دوستان اینقدر باگ دیدن تو بازی (که واسه من پیش نیومده)فک کنم تلو اول باگ بوده بعد شده بازی ، ینی بیشتر باگ هست تا بازی :دی
این استعدادی که بچه های ایرانی تو خلق و کشف باگ دارن واقعا ستودنی هست:دی
موفق باشین.

اين دومين پستم هست بعد از ريليز بازي!
عزيزاني كه انقد دنبال باگيد!
ي بار ديگه لطفا بازي اي مثل AC III رو بذاريد بازي كنيد...!همين...!

پ.ن:دوست عزيزي كه بجا سوار شدن ماشين صبر كردي مچ سازنده ها رو بگيري!سناريوي گيم پلي اونطوري نوشته شده كه تا ماشين روشن شه شما بپري فلنگو ببندي!عقل هم همينطور حكم ميكنه!وايسادي كه چي بشه؟
ازين موارد تو بازي ها بخوايد گير بياريد از تعداد چند ضلعي هاي صورت Nathan Drake هم بيشتر ميشه
پس بيخيال....

تمام بازی های بزرگ باگ دارن کلا باگ عین اشتباهات داوری میمونه همیشه هست:d
مثلا اون GTA IV با اون همه عظمتش سرشار از باگ بود و خیلی بازی های دیگه
لزومی نداره تا یه چیز غیر عادی تو بازی دیدین سری بیاین به عنوان باگ بکوبونین تو سر بازی

اين دومين پستم هست بعد از ريليز بازي!
عزيزاني كه انقد دنبال باگيد!
ي بار ديگه لطفا بازي اي مثل AC III رو بذاريد بازي كنيد...!همين...!

پ.ن:دوست عزيزي كه بجا سوار شدن ماشين صبر كردي مچ سازنده ها رو بگيري!سناريوي گيم پلي اونطوري نوشته شده كه تا ماشين روشن شه شما بپري فلنگو ببندي!عقل هم همينطور حكم ميكنه!وايسادي كه چي بشه؟
ازين موارد تو بازي ها بخوايد گير بياريد از تعداد چند ضلعي هاي صورت Nathan Drake هم بيشتر ميشه
پس بيخيال....
من نميدونم مشكلش چيه باگ هاي بازي رو اينجا بگند؟ از ارزش بازي كم ميشه؟ قرار نيست حتما بازي بي نقص باشه بالاخره يه مشكلاتي هم داره مثل خراب شدن سيو (پچ شدش) ، freez هاي زياد و black screen و...
حالا فكر نكنيد من هيتر هستم:d خودم خيلي از بازي خوشم مياد ولي الكي حساس هستيد:d

دوستان راست میگند هر بازی بلاخره چند تا باگ داره حالا الان نزدیک 10 صفحه شده که فقط دنبال باگ میگردید ول کنید این بحث هارو بشینید بازی کنید ( البته من هنوز خودم بازی نکردم )
ولی مثل اینکه تب ابراز احساسات دیگه داره فروکش میکنه تاپیک داره کم کم میخوابه دوستان بیاد بازم از تجربیاتتون صحبت کنید تو این 2-3 هفته ای بازی عرضه شده این تاپیک 100 صفحه رفته جلو ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or