The Last of Us [پست اول حتماً خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدامیک را بعنوان شاخص ترین مورد در TLOU پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,025
دیگه دوباره نه 4 بار ...به نظرم دوبار کافیه برای همه چیز چون واقعا اگر حساب کنید بازی هر بار 13 ساعت طول بکشه (تازه در حالت نرمال یا هارد) اگر بخواد 4 بار تموم بشه میشه میشه 52 ساعت ..!!این طرف زندگی نداره ؟:d
تازه این در حال که بازی rpg نیست و حق انتخاب نداری و کاملا خطی هست

يكي از دوستان رو ميشناسم U2 رو بيش از 10 بار تموم كرده !
يا يكي ديگه بيشتر از اين MOST WANTED رو تموم كرده گر چند جريان RACING ها فرق داره

يا يكي ديگه بيشتر از اين MOST WANTED رو تموم كرده گر چند جريان RACING ها فرق داره
اخه چه خبره؟ :d يه بار بازي رو با حوصله تموم كنيد عمرا براي بار دوم سراغش بريد چون هيچ چيز جديدي نداره و همش تكراريه.من كه خودم نميتونم حالم بد ميشه:d
دقیقا منم همین مشکل رو دارم
داشتم کم کم نگران میشدم مشکل سخت افزاری باشه :d

ادامه پيدا كنه PS3 اخر نسلي به فنا ميره, بايد پچ بدن:d

آخرین ویرایش:
من به خصوص تو حوزه فیلم دیدن عادت دارم شاهکارها رو چندین و چند بار ببینم! فیلم "فایت کلاب" رو بالغ بر 17 بار دیدم و بازم میبینم!
خیلی خیلی کم پیش میاد که یه بازی رو دو بار برم!
ولی یه سری از بازی ها لامصب به قدری شاهکار هستن که با یک دور ارضا نمیشم!
مثلا بایوشاک اینفینیت رو سه بار روی درجه های سختی مختلف تموم کردم هنوز سیر نشدم و اگه وقت شد بازم میخوام برم!
TLOU هم برام همینطوری بوده! الان دارم برا بار دوم روی درجه سختی Survivor میرم .. دور اول که کاملا به فنا رفتم سر بازی ولی این دور دیگه دارم ذوب میشم ...
این بازی تو تمام موارد شاهکار بوده ..
به گیمپلی و موسیقی و گرافیک و ... کار ندارم!
ولی شاهکارترین بخش بازی بدون هیچ تردیدی داستان و مخصوصا نحوه روایت اونه! یعنی به جرات تمام میگم از خیلی فیلم ها پیشی گرفته .. داستان بازی به شدت جسورانه پیش میره!
نحوه مرگ "تس" اصلا خودش کلاس آموزش سینماییه!
آخه یه بازی از لحاظ داستانی تا چه حد باید منطقی و عالی باشه؟! نمیگم داستانش کاملا یونیک و تکه ولی نوع روایتش واقعا شاهکاره.
بیشترین کف و خون رو سر داستان بالا آوردم ... :دی
راجع به درجه سختی Survivor. انتظارم از این درجه بیشتر بود! نمیگم آسونه! اتفاقا عالیه ولی فرق چندانی با دور اول که نرمال رفتم نداره! بدون هیچگونه تعصبی میگم که تنها فرقش کم شدن امکانات و تجهیزاته! یعنی واقعا کمه ها .. به طوری که سر تک تک شلیک ها باید حساب کتاب داشته باشی .. اون بخش Listen Mode هم برداشته میشه! ولی بازی در کل سخته ...

من به خصوص تو حوزه فیلم دیدن عادت دارم شاهکارها رو چندین و چند بار ببینم! فیلم "فایت کلاب" رو بالغ بر 17 بار دیدم و بازم میبینم!
خیلی خیلی کم پیش میاد که یه بازی رو دو بار برم!
ولی یه سری از بازی ها لامصب به قدری شاهکار هستن که با یک دور ارضا نمیشم!
مثلا بایوشاک اینفینیت رو سه بار روی درجه های سختی مختلف تموم کردم هنوز سیر نشدم و اگه وقت شد بازم میخوام برم!
TLOU هم برام همینطوری بوده! الان دارم برا بار دوم روی درجه سختی Survivor میرم .. دور اول که کاملا به فنا رفتم سر بازی ولی این دور دیگه دارم ذوب میشم ...
این بازی تو تمام موارد شاهکار بوده ..
به گیمپلی و موسیقی و گرافیک و ... کار ندارم!
ولی شاهکارترین بخش بازی بدون هیچ تردیدی داستان و مخصوصا نحوه روایت اونه! یعنی به جرات تمام میگم از خیلی فیلم ها پیشی گرفته .. داستان بازی به شدت جسورانه پیش میره!
آخه یه بازی از لحاظ داستانی تا چه حد باید منطقی و عالی باشه؟! نمیگم داستانش کاملا یونیک و تکه ولی نوع روایتش واقعا شاهکاره.
بیشترین کف و خون رو سر داستان بالا آوردم ... :دی
راجع به درجه سختی Survivor. انتظارم از این درجه بیشتر بود! نمیگم آسونه! اتفاقا عالیه ولی فرق چندانی با دور اول که نرمال رفتم نداره! بدون هیچگونه تعصبی میگم که تنها فرقش کم شدن امکانات و تجهیزاته! یعنی واقعا کمه ها .. به طوری که سر تک تک شلیک ها باید حساب کتاب داشته باشی .. اون بخش Listen Mode هم برداشته میشه! ولی بازی در کل سخته ...

Big like:x
61383948882528972868.png

Fight Club بهترین فیلمی بوده که دیدم ... من هم پنج بار دیدمش ، تقریبا دیالوگ ها ش رو حفظ شدم ...

این بازی هم هینجوری داره میشه برام ...
تیم ناتی داگ روی تک تک دیالوگ هاش کلی کار کرده یکیش همین که تو امضامه .

واقعا عالی کار شده بود ، وقتی گفت Just Go فهمیدم چه اتفاقی میخواد بی افته:((
بازی روی درجه Survivor واقعا محشره / کوچکترین اشتباه = آخرین اشتباه :d مخصوصا تو مراحل بالاتر:>

آخرین ویرایش:
رفیق بالایی در مورد فیلم توضیح دادی بعد اسپلویر دربو داغون میزاری بعدش :| فک کردم ماله فیلمه ایییییییی بابا :| حالا من اصلا نمیدونم اینی که میگی کی هست ولی توو بازی فک کنم تا به این کرکتر بخورم اینجوری نیگاش کنم :|

رفیق بالایی در مورد فیلم توضیح دادی بعد اسپلویر دربو داغون میزاری بعدش :| فک کردم ماله فیلمه ایییییییی بابا :| حالا من اصلا نمیدونم اینی که میگی کی هست ولی توو بازی فک کنم تا به این کرکتر بخورم اینجوری نیگاش کنم :|
داداش من فقط خط اول رو نوشتم که منظور کلیم رو بهتر برسونم! بعدشم اینجا تاپیک بازیه و مسائل مربوط به بازی رو تو تگ اسپویلر قرار میدیم ...
بعدشم نترس .. اسپویل زیاد شدیدی نبود! بازی که کردی خودت میفهمی ...

یه نکته دیگه که نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه! چیز بزرگی نیست ولی بهتر بود تو این بازی که تا این حد به جزئیات ریز توجه شده تو این مورد هم توجه کافی میشد! اینکه چراغ قوه جول رو وقتی روشن می کنیم هیچ دکمه ای رو نمیزنه! همینطوری روشن میشه .. :دی

ریتینگ سایت imdb
2,849 کاربر هم رای دادن تا الان
امتیاز 9.8 ـه :bighug:
Naughty Dog's Latest Is The Finest Of The Generation
User Review ها رو اگه وقت کردین بخونین نکات خیلی خوبی توشون هست :d

مهدی اون بالای 20-25 باره:))
در مورد اینکه هر کی چندبار بازی رو تموم میکنه باید گفت که خوب به علاقه ی گیمر نسبت به اون بازی دقیقاً ربط مستقیم داره:dبعضی از بازیها اونقدر گیمر رو به طرف خودشون میکشن و هر بار چالشهای متفاوتی رو برای بازیباز میارن و Collectableهای زیادی برای گرفتن و راههای متفاوتی برای رد کردن مراحل قرار میدن ارزش تکرار بالایی دارن مثل همین TLOU که همه ی اینها رو به شما ارایه میده:dکلاً بازیهای ND زیادی آدمو برای بارهای بیشتر به طرف خودشون میکشن و ارزش تکرارشون بالائه واقعاً که TLOU هم از این قاعده مستثنی نیست:d

ریتینگ سایت imdb
2,849 کاربر هم رای دادن تا الان
امتیاز 9.8 ـه :bighug:
Naughty Dog's Latest Is The Finest Of The Generation
User Review ها رو اگه وقت کردین بخونین نکات خیلی خوبی توشون هست :d

خوبه کسی از ایران ریویو نمیده و گرنه پرباگ ترین بازی تاریخ لقب می گرفت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or